• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۰۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

از عقب نشینی نجومی تا پیشروی اس 300

روزنامه های پانزدهم اسفند از اصلاح مصوبه حقوق 24 میلیونی مدیران قلم زدند و به نخستین تست موفقیت آمیز موشک اس 300 پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مطبوعات یکشنبه صفحه نخست خود را با حذف مصوبه افزایش حقوق مدیران در مجلس شورای اسلامی از عقب نشینی نجومی تا پیشروی اس 300آغاز کردند.

روزنامه جام جم با تیتر "همان 12 میلیون و 600 " نوشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی شنبه از مصوبه روز چهارشنبه 11 اسفند خود مبنی بر تعیین سقف حقوق 24 میلیون تومانی برای مدیران کشور کوتاه آمدند.

جام جم همچنین در گزارشی به آمار زندانیان‌ مهریه پرداخت و نوشت: روایت‌ها مختلف است، از روزی 150 هزار تا 200 هزار تومان و در ماه رقمی بین چهار میلیون 500 هزار تا شش میلیون تومان، بابت خوراک و پوشاک و نگهداری و آموزش و بهداشت و درمان. هرزندانی برای دولت و ملت این همه خرج دارد، تازه با امکانات حداقلی که نه زندانیان از آن راضی‌اند و نه زندانبان‌ها.

روزنامه آرمان تیتر "جا نماز آب نکشید!" را برای تعیین سقف حقوق مدیران زد و به نقل از رئیس مجلس شورای اسلامی آورد: برخی از تشکل‌ها و جریان‌هایی که تازه به وجود آمده و برای انتخابات فعالیت می‌کنند، حق ندارند مطالبی را به دروغ در مورد مجلس مطرح کنند. ضمن اینکه برخی از اعضای آنها سابقه حضور در مجلس داشته‌اند و دریافتی‌های آنها در زمان نمایندگی مشخص است و ما می‌دانیم؛ پس جانماز آب نکشند.

روزنامه اعتماد نیز با تیتر "دروغ نگویید" نوشت: مجلس با مصوبه خود حقوق‌های نجومی را محدود کرد و همه جار و جنجالی که در کشور بود برای حقوق 50، 60 میلیونی بود نه حقوقی که مجلس به تصویب رساند.

آیین تجلیل از مدال آوران المپیک، پارالمپیک و قهرمانان سال 1394 

روزنامه ایران در خبری با تیتر "می‌خواهند مردم را به آینده نا امید کنند"  به نقل از رئیس جمهوری در آیین تجلیل از  ورزشکاران نوشت: بعضی افراد اگر از برخی دیدگاه‌های سنتی خارج نشوند زنان قدرتمند ما آنها را به زور خارج خواهند کرد.

روزنامه اطلاعات نیز تیتر " تجلیل رییس جمهور از مدال آوران المپیک؛ پارالمپیک و قهرمانان ملی" را زد و آورد: رئیس جمهوری، ورزش را مایه وحدت، امنیت و یکپارچگی فرهنگی ملت ایران دانست که سرچشمه توسعه پایدار است.

تست سامانه پدافند اس 300

روزنامه کیهان با تیتر "سامانه پدافندی اس300 با موفقیت آزمایش شد" نوشت: سامانه موشکی اس300 که اخیرا ایران از روسیه خریداری کرده است، با موفقیت در میدان تیر یکی از یگان‌های پدافند هوایی و در جریان رزمایش دماوند تست شد.

روزنامه خراسان نیز در این باره تیتر " انهدام پهپاد و موشک بالستیک با اس 300" را زد و به نقل از فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا نوشت: اس 300 سامانه‌ای مهلک برای دشمن است چرا که حتی ریز پرنده‌ها، موشک های بالستیک و موشک‌های کروز نیز نمی‌توانند از دست این سامانه فرار کنند.

مسافرکشی غریب ها در پایتخت

روزنامه جوان با انتشار کارتونی در صفحه نخست به موضوع مسافرکشی جوانان بیکار شهرستانی در تهران پرداخت و با تیتر "مصائب ماشین‌خواب‌ها" نوشت: جوانان بیکار شهرستانی که با خودروهای ارزان قیمت برای مسافرکشی به تهران می‌آیند و شب را در خودرو می‌خوابند به حلقه آسیب‌های اجتماعی اضافه شده‌اند.

بودن با نبودن یارانه 96

روزنامه وطن امروز در گزارشی با تیتر "هم یارانه قطع می‌کنند هم ناله" به بندهای مربوط به یارانه نقدی در لایحه بودجه 96 پرداخت و نوشت: 375 هزار میلیارد ریال به پرداخت یارانه نقدی و غیرنقدی خانوارها و 10 هزار میلیارد ریال نیز به تولید، اشتغال و مسکن در سال 96 اختصاص می‌یابد.




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)