• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۲۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
اقتصادی » بازاروتجارت

بازار شناورهای حمل فله در هفته ای که گذشت

بازار حمل و نقل فله در هفته گذشته و به موجب کاهش واردات کالاهای مربوطه با فراز و نشیب بسیاری همراه بود.

بازار شناورهای حمل فله در هفته ای که گذشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه ئریای ایران(مانا)، شاخص بورس فله خشک بالتیک (BDI) نخستین روز هفته گذشته میلادی را با قدرت تمام آغاز کرد و در روز دوشنبه به 878 واحد رسید، سپس و در روز سه شنبه با افت 19 واحدی همراه شد و سرانجام روز چهارشنبه با جهش هفت واحدی به 871 رسید که خبر از نوسان شدید آن می دهد.

شاخص بورس فله خشک بالتیک طی دو هفته گذشته روالی صعودی داشت و از 685 واحد شروع و به 871 رسید. این درحالی است که نمی توان روال خوبی را در بازار حمل و نقل فله برها در ماه جاری سال 2017 میلادی انتظار داشت.
این گزارش ضمن اشاره به عدم ثبات در بازار نرخ حمل و نقل و ارتباط آن با دیدار اعضای کنگره ملی خلق چین با یکدیگر در نخستین هفته ماه مارس ادامه داد: اعضای کمیت? سیاستگذاری چین تصمیم دارند با طرح مسائل اقتصادی کشور و تمرکز اقتصاد بر محافظت از محیط زیست در بازار نقش آفرینی کنند.
در طول این دیدار، مقامات چینی به کاهش بازده صنعتی در نزدیکی Beijing به موجب افزایش کیفیت هوای منطقه اشاره کردند. کاهش 50 درصدی بازده از نخستین روز ماه مارس در منطقه Tangshan نیز مسئله دیگری است که تا 15 ماه مارس به طول می انجامد و بر میزان درخواست کالاهایی از قبیل زغال سنگ و آهن تاثیر خواهد گذاشت.
این گزارش ادامه داد: نرخ حمل و نقل با شناورهای کیپ سایز به موجب تعطیلی در برزیل، یونان و تایوان روز دوشنبه تحت فشار قرار گرفت. از این رو برخی تجار برای جلوگیری از زیان دهی ترجیح دادند بار خود را با شناورهایی با قیمت پایین تر به مقاصد مورد نظر برسانند.
بر همین اساس، نرخ حمل و نقل باری با شناورهای کیپ سایز از 9 هزار و 133 دلار در روز دوشنبه به هفت هزار و 893 دلار در روز چهارشنبه رسید که خبر از افت یک هزار و 240 دلاری آن می دهد.
از سوی دیگر، نرخ حمل و نقل با شناورهای دیگر از جمله شناورهای پاناماکس، سوپراماکس و هندی سایزهمزمان با کاهش در بخش شناورهای کیپ سایز رشد کرد. نرخ حمل و نقل با شناورهای پاناماکس در نخستین هفته ماه مارس به 10 هزار دلار رسید.
روز چهارشنبه نرخ چارتر شناورهای پاناماکس به هشت هزار و 366 دلار رسید و در مقایسه با نرخ هفت هزار و 760 دلاری در روز دوشنبه 606 دلار افزایش یافت.
این گزارش در پایان افزود: بازار حمل و نقل با شناورهای سوپراماکس با روندی صعودی همراه بود و از هشت هزار و 547 دلار در روز دوشنبه به هشت هزار و 707 دلار در روز چهارشنبه رسید و 160 دلار افزایش یافت. نرخ حمل و نقل با شناورهای هندی سایز نیز با افزایش 210 دلاری به شش هزار و 609 دلار رسید.

ملوانان روسی و اوکراینی آزاد شدند

دزدان دریایی نیجریه هفت ملوان روسیه و اوکراین را آزاد کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی مانا، دزدان دریایی نیجریه هفت ملوان روسی و اوکراینی را که در ماه گذشته در کشتی کارگو BBC Caribbean به اسارت گرفته شده بودند، آزاد کردند.
در پی مذاکرات صورت گرفته بین مالکان کشتی و دزدان دریایی، ملوانان مذکور آزاد شدند.
جزئیات مربوط به مبلغ هنوز فاش نشده است.
آبهای نیجریه به عنوان خطرناک ترین منطقه جهان، در معرض همیشگی حملات دزدان دریایی که عمدتا نفتکش ها را مورد حمله قرار می دهند و خدمه ها را برای باج گیری به اسارات می گیرند، قرار دارد.


تعدیل نیروی کار در کشتی سازی چین

کشتی سازی Yangzijiang چین در نظر دارد 10 درصد از نیروی کار را در سال جاری میلادی کاهش دهد.

Ren Yuanlin مدیر اجرائی هلدینگ کشتی سازی Yangzijiang چین گفته است : در شرایطی که کشتی سازی Yangzijiang تلاش می کند از رکود بلند مدت در صنعت کشتی سازی رهایی یابد، 10 درصدی نیروی کار را در سال جاری میلادی تعدیل خواهد کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته، 20 درصد از نیروی کار تعدیل شده اند، گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، نیروی کار از 20 هزار نفر به 18 هزار نفر در سال جاری میلادی تقلیل خواهد یافت.
علاوه بر این هلدینگ Yangzijiang در سال گذشته، افت 29 درصدی سود خالص را تجربه کرد.
تا پایان سال 2016، میزان سفارشات کشتی سازی مذکور به مرز 4.3 میلیارد دلار رسید و قرار است در سال جاری میلادی این رقم 5.1 میلیارد دلار باشد.
هلدینگ کشتی سازی Yangzijiang چهار یارد در ایالت Jiangsu چین در اختیار دارد که ساخت تعداد زیادی از شناورها شامل کشتی های کانتینری، فله برها و حمل کننده های گاز مایع طبیعی را بر عهده دارند.
سهام کشتی سازی مذکور در هفته جاری با کاهش 7.6 درصدی در مرز 0.995 دلار ایستاد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)