• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۵۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۱
بین الملل » آمریکا

استقبال آمریکا از گزارش آژانس درباره ایران

جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی از ادامه ارزیابی آژانس از اظهارنامه های اولیه ایران براساس پروتکل الحاقی ، استقبال کرد.

استقبال آمریکا از گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  به نقل از پایگاه اینترنتی دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در وین،جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین مدعی شد: ادامه راستی آزمایی و نظارت بر تعهدات برجامی ایران در اطمینان بخشی بین المللی درباره ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته ای ایران ، امری ضروری است.
پایگاه اینترنتی دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در وین متن بیانیه ی آمریکا درباره جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره راستی آزمایی و نظارت در جمهوری اسلامی ایران را منتشر کرد.
این بیانیه را آندریو شوفر  Andrew J. Schofer کار دار و جانشین نماینده ی اصلی آمریکا در دفتر نمایندگی سازمان ملل در وین و آژانس بین المللی انرژی اتمی قرائت کرد.
در این بیانیه آمده است: آمریکا قدردانی خود را از مدیر کل به علت گزارش وی در تاریخ بیست و چهارم فوریه درباره اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و نیز قدردانی خود را از دبیرخانه به علت ارائه گزارش در بیست و هشتم فوریه ، اعلام می دارد. 
ما از مدیر کل، معاون مدیر کل در امور پادمان و کارکنان آنها و از ادامه تلاش حرفه ای شان برای انجام دادن مسئولیت های شان در ایران،  قدردانی و تشکر می کنیم.
ما از تائید مدیر کل مبنی بر ادامه اقدام  آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظارت بر اجرای تعهدات هسته ای ایران و راستی آزمایی آنها ، استقبال  می کنیم.
در ادامه بیانیه آمده است :ادامه راستی آزمایی و نظارت بر تعهدات برجامی ایران در اطمینان بخشی بین المللی درباره ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته ای ایران، امری ضروری است. همانطور که ما در گذشته تصریح کردیم ، امروز نیز بار دیگر تاکید می کنیم که ایران باید به صورت دقیق و کامل به همه تعهدات و تدابیر فنی در مدت تعیین شده ، پایبند باشد تا آژانس بین المللی انرژی اتمی بتواند چنین اطمینان بخشی را بدهد.
جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی از ادامه ارزیابی آژانس از اظهارنامه های اولیه ایران براساس پروتکل الحاقی ، استقبال کرد.
در ادامه بیانیه ی جانشین نماینده ی آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی آمده است: در صورت بروز هرگونه نگرانی های هسته ای در ایران ، آژانس بین المللی انرژی اتمی از اختیارات کامل مرتبط با پادمان برای بررسی این نگرانی ها، برخوردار است.
هرگونه نگرانی های  معتبر و موثق جدید درباره فعالیت های مرتبط با هسته ای « می تواند و باید » به وسیله ی آژانس بین المللی انرژی اتمی ، دنبال شود.
ما انتظار داریم و اطمینان کامل داریم که آژانس و کادر ماهر بازرسان حرفه ای آن، این کار را به طریق مناسب و با قدرت انجام می دهند.
در این ارتباط، ما از گزارش مدیر کل استقبال می کنیم که(بیان می کند) آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنان اقدام به ارزیابی اظهار نامه های اولیه ای می کند که ایران تحت پروتکل الحاقی تقدیم کرده است. 
ما همچنین از اقدام آژانس بین المللی انرژی اتمی در بازرسی های دسترسی مکمل براساس پروتکل الحاقی در این سایت ها و دیگر مکان ها در ایران، استقبال می کنیم.
آندریو شوفر  Andrew J. Schofer کار دار و جانشین نماینده ی اصلی آمریکا در دفتر نمایندگی سازمان ملل در وین و آژانس بین المللی انرژی اتمی در بخش دیگری از بیانیه ی خود آورده است:
آمریکا از حرفه ای گری گزارش مدیر کل  درباره این دستور کار، قدردانی بسیاری می کند.
آمریکا از ماهیت بسیار دقیق تر و جزئی تر این گزارش، شامل اطلاعات جدید مربوط به تصمیمات کمیسیون مشترک (برجام) که پنج بعلاوه ی یک و ایران اکنون علنی کرده اند، استقبال می کند. 
این اطلاعات برای اجازه دادن به شورای حکام و اعضای برجام جهت ارزیابی دقیق اجرای تعهدات هسته ای ایران و تضمین اجرای مناسب این ملزومات ، ضروری است.
این گزارش به تقویت بنیان راستی آزمایی  کمک می کند درحالیکه برجام بر راستی آزمایی بنا شده است. ما از گنجانده شدن اطلاعات دقیق تر و بیشتر استقبال می کنیم و انتظار داریم که این کار در آینده ادامه داشته باشد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: موضوعاتی که در گزارش مدیر کل مورد بحث قرار گرفتند تاکیدی بر اهمیت تلاش های محکم و مداوم آژانس بین المللی انرژی اتمی برای اجرای نقش نظارت در ایران هستند.
آمریکا از وعده های متعدد مبنی بر حمایت مالی از تلاش های آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد نظارت بر برجام و نیز گنجاندن هزینه های راستی آزمایی مناسب،  در داخل بودجه ی جاری ، استقبال می کند.
در این خصوص، ما از وعده ی جدید آلمان که دقایقی پیش داده شده بود، تشکر می کنیم. مسئولیت های جدید در ایران نباید باعث سلب توجه آژانس از سایر تکالیف جهانی آن در بخش پادمان ، امنیت ، ایمنی و کاربردها صلح آمیز از انرژی اتمی شود.
آمریکا با توجه به گزارش مدیر کل می خواهد که این گزارش به شماره GOV/2017/10 منتشر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)