• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۰۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۲
بین الملل » اروپا
در ادامه سفر هیئت پارلمانی ایران به بوسنی؛

بروجردی با وزیر تجارت بوسنی دیدار کرد

«علاءالدین بروجردی » و هیئت پارلمانی همراه، با «میرکو شاروویچ»، وزیر تجارت خارجی و روابط اقتصادی بوسنی و هرزگوین دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از سارایوو، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران و  وزیر تجارت خارجی و روابط اقتصادی بوسنی و هرزگوین دیدار و گفتگو کردند.
«علاءالدین بروجردی » و هیئت پارلمانی همراه،  در ادامه  دیدارهای خود با مقامات بوسنیایی، با  «میرکو شاروویچ»، وزیر تجارت خارجی و روابط اقتصادی بوسنی و هرزگوین دیدار و گفتگو کرد.
شاروویچ در این دیدار ضمن خوشامدگویی به رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کشورمان، روند رو به رشد مناسبات میان دو کشور خصوصا در زمینه های تجاری و اقتصادی را رضایتمند توصیف کرد. بروجردی نیز در این دیدار بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در جهت گسترش همکاری ها در زمینه های مختلف با کشور دوست بوسنی و هرزگوین تاکید کرد.
شاروویچ پس از پایان جلسه، در نشست خبری مشترک با بروجردی، گفت: در خصوص موضوعات مختلف و به ویژه موضوعاتی که به مذاکرات انجام شده در سفر اخیر من به تهران مربوط می شد، بحث و تبادل نظر کردیم. در مورد تقویت قرارداد انجام معاملات تجاری میان دو کشور صحبت هایی انجام شد. البته این قرارداد چند سال پیش به امضا رسیده است، اما در جهت رونق بخشیدن بیشتر به اقتصاد دو کشور طرفین به این نتیجه رسیدند که قرارداد ذکر شده، نیاز به بازبینی و انجام اصلاحاتی دارد.
شاروویچ درادامه به صادرات و واردات میان دو کشور اشاره و تصریح کرد:  با مذاکرات انجام شده، در تلاش هستیم تا گمرک کالاهای صادراتی دو کشور را کاهش دهیم. مسائل بانکی از موضوعات دیگری بود که در خصوص آن صحبت هایی انجام گرفت که البته با توجه به مشکلات و موانع بین المللی هنوز به نتیجه و راه حلی نرسیده ایم. متاسفانه این امر بر مناسبات تجاری و اقتصادی میان دو کشور تاثیر منفی گذاشته است. مطلع هستیم که بسیاری از کشورها پس از لغو تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران، مشکلات بانکی را از طریق راه های مختلف حل کردند.
وی درپایان به موضوع لغو روادید میان جمهوری اسلامی ایران و بوسنی و هرزگوین اشاره کرد و گفت: امیدوار هستیم با تمهیدات در نظر گرفته شده برای لغو روادید، مناسبات تجاری-اقتصادی و همکاری های گردشگری میان دو کشور بیش از پیش افزایش پیدا کند. جمهوری اسلامی ایران اقدامات لازم را در این خصوص انجام داده است اما متاسفانه اقدام خاصی از سوی بوسنی و هرزگوین صورت نگرفته است. 
بروجردی نیز با اشاره به اهمیت فراوان این دیدار، گفت:  این دیدار یکی از مهمترین ملاقات های ما در این سفر بود چرا که کلید گسترش همکاری ها در بوسنی و هرزگوین در اختیار جناب آقای وزیر می باشد. در جلسه  امروز سه نکته  مهم مطرح و مورد بررسی قرار گرفت که آقای شاروویچ نیز به آنها اشاره کردند. اول، ایجاد خط هوایی مستقیم میان تهران و سارایوو بود که به عنوان یک پیشنهاد مطرح شد که ما هم از رئیس محترم مجلس و هم از آقای وزیر پاسخ مثبت شنیدیم. دوم برقراری یک نمایشگاه از آثار صنایع دستی و فرآورده های ساخت جمهوری اسلامی ایران و سوم همکاری در عرصه های مختلف شامل داروسازی، صنعت توریسم و گردشگری که لازمه ی آن تسهیل روادید می باشد که آقای وزیر هم به آن اشاره داشتند.
بروجردی در ادامه با تاکید بر حمایت کامل جمهوری اسلامی ایران از استقلال بوسنی و هرزگوین گفت:  ما قویا از استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی بوسنی و هرزگوین و همچنین همزیستی مسالمت آمیز اقوام مختلف در این کشور حمایت می کنیم. مطمئن هستیم با هشیاری رهبران سیاسی بوسنی و هرزگوین، امنیت و ثبات پایداری در این کشور حاکم خواهد بود و روز به روز دو ملت شاهد برداشته شدن گام های جدید در جهت تحکیم و گسترش روابط میان دو کشور باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

بروجردی با وزیر تجارت بوسنی دیدار کرد بروجردی با وزیر تجارت بوسنی دیدار کرد بروجردی با وزیر تجارت بوسنی دیدار کرد بروجردی با وزیر تجارت بوسنی دیدار کرد بروجردی با وزیر تجارت بوسنی دیدار کرد بروجردی با وزیر تجارت بوسنی دیدار کرد


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)