• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۴۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
فوتبال لیگ قهرمانان آسیا؛

برانکو : بازی بسیار سختی در انتظارمان است

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی مهمی با الریان داریم و میدانیم که بازی خیلی سختی پیش روی ما است.

برانکو : بازی بسیار سختی در انتظارمان استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از باشگاه پرسپولیس؛ برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی برابر الریان قطر گفت:همانطور که قبلا گفتم، این گروه، به نام گروه مرگ است ، گروهی که پرسپولیس به عنوان بهترین تیم ایران شرکت دارد، الهلال به عنوان تیم بزرگ عربستان و الریان که سال گذشته بسیار قاطعانه قهرمان لیگ قطر شد که در کنار لخویا و السد در حال حاضر جزو سه تیم برتر این کشور بحساب می‌آیند و همینطور تیم الوحده که یکی از بزرگترین تیم‌های امارات است.
برانکو در ادامه گفت: طبیعی است که می‌دانیم فردا بازی بسیار سختی در انتظارمان است اما برای هدف بزرگی که داریم مجبوریم تلاش کنیم، آن هم مقابل تیمی که این اواخر به ویژه به خوبی خودش را سازماندهی کرده است، تیمی که الوحده را برد و در دقیقه 95 با بدشانسی به الهلال باخت.
سرمربی پرسپولیس ادامه داد: من از بازیکنان انتظار دارم در این بازی، حدا‌کثر توانشان را بگذارند، چون این مسابقات، لیگ قهرمانان است و بزرگترین و با کیفیت‌ترین مسابقات در سطح آسیا در آن برگزار می‌شود و طبیعی است که بزرگترین افتخاری است که در چنین رقابت‌های بزرگی شرکت داشته باشیم و سعی خواهیم کرد که با بازی خوب و نتیجه مطلوب در پایان سال ، عیدی بسیار زیبایی به هواداران‌مان و مردم ایران بدهیم.
ایوانکوویچ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فردا دو بازیکن موثر به نام‌های وحید امیری و محمد انصاری را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارید و آیا پرسپولیس مشکلی از این جهت نخواهد داشت، گفت: بله این دو بازیکن مشکل دارند و در تمرینات امروز و فردا صبح وضعیت نهایی آنها را خواهیم دید. طبیعی است فقدان هر بازیکن فیکس و استانداری برای یک مربی مشکل‌ساز خواهد بود اما اگر وحید امیری بازی نکند، گل نخواهد زد و طارمی گل می‌زند.
برانکو درباره بازیکن غایب تیم الریان نیز افزود: قطعا لادروپ راه حل مناسبی را پیدا خواهد کرد و اگر آنها سباستین، تاباتا و کارسیا را هم نداشتند خیلی بهتر می‌شد(با خنده)
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پرسپولیس آخرین بازی سال 95 را برگزار می‌کند، آیا این موضوع برای بازی فردا انگیزه محسوب می‌شود یا استرس، که وی گفت: آخرین بازی پرسپولیس در لیگ ایران را مقابل استقلال خوزستان با بهترین روش و بهترین نتیجه پشت سر گذاشتیم و با سال قدیمی خداحافظی کردیم و آن را هدیه دادیم به هوادارانمان اما خب طبیعی است که با برد این بازی هم دوست داریم یک سال نوی زیبایی را به هوادارانمان هدیه بدهیم،فوتبال استرس، بدشانسی و ناراحتی نیست. فوتبال یعنی شادی، کار و لذت و اینجا هستیم که همه با هم لذت ببریم و اعتقاد دارم که بازیکنانمان هم در این میدان یک بازی خوب را به نمایش خواهند گذاشت.
در پایان خبرنگاری از برانکو پرسید، پرسپولیس دقیقا دو سال پیش با تیم لخویا بازی کرد و آن موقع سرمربی آنها لادروپ بود و بازیکنان هم با هم فرق می‌کردند و الان دوباره با یک تیم قطری بازی دارید و مربی این تیم لادروپ است، نظرتان در اینباره چیست، که برانکو در پاسخ گفت: بله لادروپ آن موقع مربی لخویا بود و وی در واقع یک تقویت بزرگ محسوب می‌شود اما از تیم دو سال پیش پرسپولیس فقط مهدی طارمی مانده است و پرسپولیس هم تفاوت‌های زیادی داشه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)