• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۰۶۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۶
گشت و گذار سایبری؛

150 هشتگ#نهضت_سواد_رسانه ای

کتاب «150 هشتگ» نکات راهبردی پیرامون موضوع سواد رسانه ایست و شامل 15 فصل ودر هرفصل 10 نکته ی راهبردی است و به همین منظور این کتاب «150 هشتگ» نامیده شد.

150 هشتگ#نهضت_سواد_رسانه ایبه گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما، ما در دهه ای زندگی می کنیم که اتحادیه اروپا، آن را دهه ی سواد رسانه ای نامیده است.  در ایران نیز از اواسط دهه هشتاد سواد رسانه ای جای خود را در میان کتب دانشگاهی باز کرد و مقالات متعددی را اساتید ارتباطات و رسانه ترجمه تألیف کردند. تآکید نخبگان دانشگاهی و رسانه ای بر ضرورت آموزش سواد رسانه ای به اقشار مختلف جامعه منجر شد تا در سال های اخیر هم اندیشی ها و همایش های زیادی با موضوع سواد رسانه ای در فرهنگ سراها و مدارس کلان شهر ها برگزار شود. مخاطبان این همایش ها عمدتاً قشر فرهنگی و اولیا و مربیان مدارس بودند. همچنین در برخی از مدارس پیشرو نیز کلاس ها و کارگاه هایی با همین عنوان جزو برنامه های درسی یا کلاس های فوق برنامه قرار گرفته است، اما تا عمومی تر شدن آموزش سواد رسانه ای در ایران راه زیادی باقی مانده و برای رسیدن بعه این هدف باید نهضت سواد آموزی رسانه ای هرچه بیشتر گسترش پیدا کند. نهضتی مشابه نهضت سواد آموزی در سال های ابتدایی انقلاب اسلامی.
کتاب نهضت سواد رسانه ای که روی سخن آن بیشتر با والدین و معلمان است اما هدف اصلی از مطالب فرزانمان هستند و همین جاست که با یک تناقض عجیب مواجه می شویم. در کشور ما به طور معمول و به جز استثنائات، هر چه سن افراد بالاتر می رود سواد رسانه ای پایین تر می آید یعنی در بیشتر موارد بزرگترها بیشتر از کوچکترها به دانستن و مهارت استفاده از رسانه ها نیازمندند و همین امر کار را سخت تر و سخت تر می کند. و پدر و مادر و معلم را به زحمت دو چندان وادار می کند. زحمتی که گریزی از آن نیست اما همراه با هر سختی، راحتی است؟

نویسنده در این کتاب، به عمد، از فضای علمی و تخصصی رسانه و ارتباطات خارج شده و متناسب با نیاز عامه مردم، به عنوان مخاطب اصلی «نهضت سواد رسانه‌ای»، محتوای خود را با بیانی ساده و روان، اما در قالبی جذاب و متفاوت ارائه کرده است.
 
در بخش ابتدایی کتاب، مقدماتی در مورد سواد رسانه‌ای و لزوم پرداختن به «نهضت سواد رسانه‌ای» به عنوان نیاز امروز کشور مطرح شده و در ادامه، در قالب 15 فصل، نکاتی راهبردی برای استفاده صحیح و بهینه از رسانه‌های مختلف ارائه شده است. به همین منظور این کتاب «150 هشتگ» نامیده شد؛ 15 فصل و در هر فصل 10 نکته راهبردی که در مجموع می‌شود 150 نکته راهبردی برای استفاده از رسانه‌ها.
 
فصول اصلی کتاب عبارت‌اند از: کلیات رسانه‌ها، کتاب، نشریات، رادیو و موسیقی، عکس، تلویزیون و ماهواره، فیلم و سینما، رایانه، بازی‌های ویدئویی، اینترنت، رسانه‌های اجتماعی، تلفن همراه، سبک زندگی، تبلیغات و اخلاق رسانه‌ای. در توضیحی که بر روی جلد کتاب آمده است می‌خوانیم: «برای آن‌هایی که ارزش استفاده هوشمند و مهارت مدیریت رسانه‌ها را می‌دانند.»
 
این کتاب به سفارش مؤسسه مسیر، به صورت تمام رنگی، در 200 صفحه با قطع رقعی منتشر شده است.

مروری بر کتاب 150 هشتگ

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز دهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی
شبکه سازی سمن‌ها با هدف تاثیرگذاری و برنامه محوری
افتتاح شهربازی در بوستان نماز شیراز
روشن شدن چراغی از مهر در کرمان
افتتاح رویداد اعتکاف‌های میوندار در آیسک
تحریم ها ابزاری برای توقف پیشرفت ها
فوتبال دسته یک بانوان؛ برتری استقلال در زمین فولاد
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز
تداوم خدمت رسانی به روستاهای کردستان
کنترل آلودگی هوا، آب و خاک؛ مطالبه‌ای ملی در شهرستان ری
لزوم تسریع و دقت در رسیدگی به پرونده‌های قضایی
اقامه نماز جمعه فردا ۱۲ دی به امامت آیت الله اعرافی در قم
جشن برای سال بدون بودجه
«کعبه‌زاد»؛ نغمه‌ای در گرامی‌داشت میلاد علی (ع) از رادیو فرهنگ
پاکستان بر وحدت و خودمختاری یمن تاکید کرد
امدادرسانی به ۸۵ خودرو در محورهای برفی مازندران
حضور مردم عراق در مراسم سالروز شهادت سردار سلیمانی
۱۲ کشته بر اثر برف و سیلاب در افغانستان
پنجمین کنگره بین‌المللی آیت‌الله مصباح یزدی
وصول مطالبات انباشته برق خوزستان نیازمند حمایت ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
دمای زیر صفر در ۱۱ شهرستان خراسان رضوی
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
تصویب آیین‌نامه اجرایی تضمین امنیت غذایی و معیشت مردم
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)