• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۴۰۶۳
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰
بین الملل » تحلیلی

ترامپ بر لزوم خرید کالاهای آمریکایی و استخدام آمریکایی‌ها تأکید کرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  رییس جمهور آمریکا در نطق هفتگیِ خود، بر لزوم خرید کالاهای آمریکایی، اشتغالزایی در آمریکا و استخدام کارگران آمریکایی تأکید کرد. 
 دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در نطق هفتگی خود که روزهای شنبه از کاخ سفید پخش می شود، گفت: هموطنان آمریکاییِ من، این هفته من به شهر نَشویل در ایالت تنسی سفر کردم تا در دویست و پنجاهمین سالگرد ولادت اَندرو جکسون، حلقه گلی روی قبر او قرار دهم. جکسون یک قهرمان آمریکایی بود: نخست، وی به عنوان یک ژنرالِ باهوش و زبردست که در جنگ 1812، انگلیسی ها را به سختی در نیواورلئان شکست داد قهرمان بود، زیرا این پیروزی (بر انگلیسی ها) منجر به نجات استقلال ما (آمریکا) شد. بعدها جکسون هفتمین رییس جمهور آمریکا شد و از این لحاظ در این مقام نیز قهرمان بود که برای دفاع از مردان و زنانِ فراموش شده در برابر نخبگان متکبر، نبرد و تلاش می کرد. آیا به نظر شما آشنا می آید؟ (من نیز مانند جکسون برای مردان و زنان فراموش شده تلاش می کنم). خاطرات رهبریِ وی (جکسون) در یاد مردمِ ما زنده مانده است و روحیه ی او به آینده ای بهتر اشاره می کند. 
این هفته، من همچنین به کارخانه «ویلو ران» (Willow Run) در ایالت میشیگان سفر کردم. در آن تأسیسات، در خلال جنگ جهانیِ دوم، شرکتِ فورد، خودرو تولید نمی کرد، بلکه هواپیماهای کامل می ساخت. زمانی، کارگران در آن کارخانه هر ساعت، یک فروند هواپیمای بمب افکن «ب-24 لیبریتور» (B-24 Liberator) به طور کامل تولید می کردند، که باورِ آن بسیار دشوار است. 
امروز در همان مکان، تأسیسات جدیدی احداث شده است، که پیشرفته ترین خودروهای آینده در آنجا مورد آزمایش قرار خواهند گرفت. این هفته، همان کارخانه ی قدیمی، بار دیگر مملو از هزاران کارگر و مهندس شد. من آنجا بودم تا خبر خوبی را برای صنعت خودروسازی آمریکا به اطلاع همه برسانم. ما اعلام کردیم که دستور دقیقه نودی رییس جمهوریِ را که دولت قبلی (در آخرین روزهای کاری خود) صادر کرده بود، معکوس خواهیم کرد، زیرا این دستور، هزاران شغل را در صنعت تولید خودروها در میشیگان و در سراسر آمریکا به مخاطره انداخته بود. منظورم واقعاً مخاطره آمیز بودن آن دستور بود که ما آن را لغو کردیم. این بسیار غم انگیز است که شاهد (صدور) چنین دستوری (از سوی دولت اوباما) بوده باشیم. ترامپ افزود: در واقع، ما در حال تشکیل کارگروه هایی در تمامی آژانس ها (نهادهای) فدرال آمریکا هستیم که هرگونه مقررات غیرضروری را که به شرکت ها و مشاغل آمریکایی صدمه می زند، شناسایی کنند. 
دو گزارش اولِ اشتغالزایی (از طرف وزارت کار آمریکا) در دولتِ من نشان می دهد که ما تاکنون نزدیک به نیم میلیون شغل جدید (به مشاغل آمریکا) اضافه کرده ایم. روزهای تسلیمِ اقتصادی برای آمریکا دیگر به پایان رسیده است. 
رییس جمهور آمریکا افزود: مدت های مدید، اشخاص ذینفع و دارای منافعِ ویژه، با انتقال مشاغل آمریکایی به آن سوی دریاها (به کشورهای خارجی) پول های زیادی نصیب خود می کردند. اکنون ما به مدلِ اقتصادیِ جدیدی نیاز داریم. بیایید آن را «مدلِ آمریکایی» بنامیم. براساس این مدل، ما بارِ (مالیاتی) را - که بر دوش شرکت های آمریکایی قرار دارد - کاهش خواهیم داد، ولی در ازایِ آن، آنان باید آمریکایی ها را استخدام کنند و مشاغل آمریکایی را رشد و افزایش دهند. این شرایطی «بُرد-بُرد» برای شرکت های ما و همچنین کارگران ما خواهد بود. بیایید (فقط اجناس) آمریکایی بخریم و (کارگران) آمریکایی استخدام کنیم. بیایید مشاغل را در آمریکا تولید کنیم. بیایید به صنایعِ جدید بیاندیشیم و بیایید آینده ای زیبا را با کمک یکدیگر بنا کنیم. 
ترامپ اضافه کرد: در میان کارگرانی که در خلال جنگ جهانیِ دوم بمب افکن های ب-24 را در کارخانه ویلو ران می ساختند، یک خانم بسیار سرسخت (سختکوش) وجود داشت. شاید شما نام او را شنیده باشید. آن ها وی را «روزیِ پَرچ کن» (Rosie the Riveter) می خواندند. وقتی کشورِ روزی (آمریکا) او را فراخواند، او به ندای کشورش پاسخ داد (و به جای مردانی که به جنگ جهانی دوم اعزام شده بودند، در کارخانه مشغول به کار شد). روزی به خاطر سرسختی و قدرتش، مشهور شده بود. بالای تصویرِ او (در یکی پوسترهای تبلیغاتی آمریکا در زمان جنگ جهانی دوم)جمله ای نقش بسته بود که به سادگی می گفت: «ما می توانیم آن را انجام دهیم.» 
دونالد ترامپ در خاتمه افزود: اگر آمریکایی ها متحد شوند و ما بار دیگر بتوانیم در میانِ ملت مان روح روزی و روحیه ی جکسون را پیدا کنیم، من هیچ شکی ندارم که ما نیز می توانیم آن را انجام دهیم و این کار را می توانیم بهتر از هر زمانِ دیگر در گذشته انجام دهیم. 




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)