• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۶۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶
اقتصادی » صنعت

عزم جزم وزارت صنعت برای تحقق شعار سال

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای ایجاد و توسعه واحدهای اقتصادی را در جهت افزایش تولید و ایجاد و تثبیت اشتغال پایدار مهم و ضروری دانست.

عزم جزم وزارت صنعت،معدن و تجارت برای تحقق شعار سالبه گزارش خبرگزاری صداو سیما از شاتا، حسین ابویی‌ مهریزی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال افزود: تأکید مقام معظم رهبری در چند سال اخیر به ‌خصوص پس از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی روی موضوع اقتصاد به عنوان یک امر اساسی و مهم در زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی مردم کشور بوده است که امسال نیز روی موضوع تولید و اشتغال تأکید کردند، چرا که با تأمین معیشت مردم از طریق شغل پایدار و شرافتمندانه، دیگر حوزه‌های زندگی نیز می‌تواند با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به اهداف ترسیم شده، برسد.

توجه به ترکیب خاص نیروهای جویای کار کشور
وی تولید را بهترین، مطمئن‌ترین و پایدارترین بخشی که می‌تواند اشتغال را تثبیت کند، دانست و عنوان کرد: اشتغال باید از طریقی صورت گیرد که هم پایدار باشد و هم منافع و اثراتش در تمامی بخش‌های اقتصادی کشور خود را نشان دهد. هم‌چنین در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته باید به ترکیب خاص نیروهای جویای کار کشور که ترکیبی جوان و تحصیلکرده است، با ظرافت و حساسیت بیشتری نگاه شود.

عزم وزارت صنعت،معدن و تجارت برای تحقق شعار سال
ابویی‌مهریزی بخش صنعت، معدن و تجارت را به عنوان بخش پیشران و مولد اقتصاد کشور، یکی از بخش‌های مورد نظر رهبر معظم انقلاب در تحقق شعار امسال، معرفی کرد و گفت: با توجه تأکید رییس‌جمهوری پس از پیام نوروزی معظم رهبری، مبنی بر بسیج تمامی بخش‌های قوه مجریه و برنامه‌ریزی برای تحقق این دستور رهبری، وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز خود را مخاطب این دستورات می‌داند و با برنامه‌ریزی و به‌کار‌گیری تمهیدات لازم، عزم خود را برای انجام این وظیفه خطیر جزم کرده است و ظرف 10 روز آینده برنامه خود را در این حوزه نهایی و توسط وزیر به تمامی بخش‌های تابعه این وزارتخانه ابلاغ می‌کند.

افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت سرمایه گذاری در قالب واحدهای موجود و هم‌چنین سرمایه‌گذاری برای ایجاد واحدهای جدید را به عنوان دو نکته مهم در جهت ایجاد تولید و اشتغال عنوان کرد و در این باره گفت: برخی واحدهای موجود ظرفیت‌های خالی دارند که با سرمایه‌گذاری‌های جدید می‌توان این ظرفیت‌ها را مورد بهره‌برداری قرار داد که این موضوع بهره‌وری بالاتر سرمایه و افزایش بهره‌وری نیروی کار را که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز است و در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به آن پرداخته شده است، به دنبال خواهد داشت.

وی ایجاد و تثبیت اشتغال را از دیگر مزایای ایجاد رونق بیشتر در بخش صنعت معدن تجارت دانست و اظهار کرد: با توسعه واحدهای موجود و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام علاوه‌بر به‌روزرسانی صنعت و ایجاد ظرفیت‌های جدید، راهی برای تولید بیشتر و ایجاد اشتغال برای نیروی انسانی به وجود می‌آید.

افزایش تقاضا متناسب با افزایش عرضه
ابویی‌مهریزی هم‌چنین افزایش تقاضا متناسب با افزایش عرضه در حوزه تولید و خدمات را در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مهم و اساسی توصیف کرد و افزود: ما باید به حوزه وسیع‌تری از تقاضا چشم بدوزیم و بتوانیم سهم بالاتری را از بازار دنیا کسب کنیم که رسیدن به این موضوع مهم از طریق صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی امکان‌پذیر است و در این راستا باید ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها و امکانات کشور را برای افزایش و جهش صادرات به کار گیریم. هم‌چنین حضور فعال دستگاه دیپلماسی برای فراهم‌کردن شرایط لازم برای سرمایه گذاری خارجی با توجه به اولویت‌های نظام در ارتباطات خارجی بسیار مهم است.

جذب سرمایه‌گذاری خارجی
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت رسیدن به رشد اقتصادی متوسط سالانه هشت درصدی برنامه ششم توسعه را نیازمند نزدیک به 750 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری سالانه جدید دانست و اظهار کرد: منابع کشور برای تحقق این موضوع کافی نیست، پس باید از سرمایه‌گذاری خارجی با حفظ منافع، چارچوب‌ها و خطوط ترسیم شده کشور استفاده شود. کشور ما به لحاظ موقعیت جغرافیایی، وفور منابع و نیروی انسانی و شرایط امن در منطقه، شرایط مطلوبی برای سرمایه‌گذاری خارجی دارد که باید با معرفی درست شرایط کشور، کاری کنیم تا دنیا این شرایط مطلوب را شفاف تر ببیند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد ازحضور حماسی مردم
مرکزی، یک استان شور و شعور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حضور پرشور و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزش باد همراه با تندباد‌های لحظه‌ای در جنوب غرب خوزستان
یادواره‌ای به پاس قدردانی از مقام شامخ شهدا در فومن
برگزاری جلسه داوری جایزه ملی صنایع‌دستی در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ایران
سکوت انگلیس درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عباس اقبال؛ از تصحیح انتقادی تا تاریخ نگاری نوین
­آغاز لیگ ژیمناستیک هنری از فردا
قدردانی رئیس قوه قضائیه از حضور پرشکوه مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
حضور دهه نود و چهارصدی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن زنجان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگی از طرح‌های گردشگری
انگلیس شمار نظامیانش را در نروژ دو برابر می‌کند
حضور حماسی روستائیان اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مردم ایران پای عهد خود ایستاده‌اند
افتتاح ۶۵ طرح عمرانی و خدماتی در کازرون
اعزام بانوان زائر اولی همدانی به کربلا معلی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برگزاری چهلمین روز شهادت «فرج الله شوشتری»، پنجشنبه در مشهد
پیام زینبیان ایلامی به دنیا مخابره شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)