• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۸۶۸۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۳
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

شرایط برای ورود گردشگران خارجی به کشور تسهیل شود

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس: پس از برجام اقدامات خوبی در رد تبلیغات سوء برخی کشورهای غربی در ایجاد ایران ‌هراسی فراهم شده که آثار تبلیغاتی آن را خنثی و شرایط ورود گردشگران به ایران را تسهیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مصطفی کواکبیان با اشاره به موانع ورود گردشگران خارجی به ایران افزود: عوامل خارجی و داخلی در جذب گردشگران خارجی به ایران دخیل هستند.
وی ادامه داد: مهمترین موضوع در بخش خارجی، تبلیغات سوء و جوّسازی‌هایی است که با برنامه تحت عنوان «ایران هراسی» در بسیاری از کشورها دنبال می‌شود.
کواکبیان با بیان اینکه طرح ایران ‌هراسی به شکلی وسیع در دنیا تبلیغ می‌شود گفت: این تبلیغات در جذب گردشگر خارجی بی‌تأثیر نیست و مشکلاتی را برای ورود آن‌ها به کشور ایجاد می کند.
وی تأکید کرد: این موضوع خارج از کنترل مسئولان و مقامات ایرانی است اما چگونگی واکنش ایران به تبلیغات منفی می‌تواند تا حدودی اثر آن را خنثی کند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با اشاره به اینکه بخشی از موانع داخلی مربوط به خدماتی است که باید به شکل مطلوب در این زمینه‌ها ارائه شود گفت: استقرار نیروهایی در مبادی فرودگاه‌ها برای صدور روادید ازجمله اقدامات مثبت و تأثیرگذار در جذب گردشگر خارجی است.
وی با تأکید بر اینکه استثنائاتی در زمینه ورود برخی افراد با انگیزه‌های سوء همچون جاسوسی و یا خرابکاری نیز وجود دارد افزود: اعمال سلیقه برخی افراد در ایجاد خطوط قرمز برای ورود گردشگران خارجی یکی از موانع داخلی در این حوزه است.
کواکبیان در بخش دیگری از سخنانش گفت: رعایت مقررات و قوانین ملی و معیارهای شرعی از دیگر مواردی است که برای گردشگران خارجی موانعی ایجاد می کند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری دارای معیارهای شرعی و قوانین کلی در عرصه بین‌المللی دارای جایگاهی است که گردشگران خارجی به هنگام ورود به کشور باید آن را رعایت کنند.
کواکبیان همچنین افزود: باید به حضور گردشگران خارجی در فضاهای عمومی و چگونگی اسکان آ‌ن‌ها در اماکن اقامتی و در مسیرهایی که بیشترین تردد در آن‌ها است توجه شود.
وی گفت: باید خدمات رسانی ها به گونه‌ای باشد نه تنها سبب دلسردی و نارضایتی گردشگران خارجی از ورود به ایران نشود بلکه زمینه‌های انتقال فرهنگ و تمدن ایرانی نیز فراهم شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با ابراز خرسندی که پس از برجام اقدامات خوبی در رد تبلیغات سوء برخی کشورهای غربی در ایجاد ایران‌هراسی انجام شده است افزود: این اقدامات باعث خنثی شدن آثار سوء تبلیغاتی شده و شرایط ورود گردشگران به ایران را تسهیل کرده است که این امر آثار مخرب پیش از برجام را در شرایط پسابرجام از بین برد.
وی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای خارجی از هیچ، همه چیز می‌سازند گفت: در ایران با وجود این همه آثار تاریخی و فرهنگی آن گونه که باید جذابیت ایجاد نشده است.
کواکبیان افزود: نحوه آراستن و ایجاد جذابیت اماکن تاریخی و فرهنگی ایران و معرفی دقیق‌تر آن‌ها می‌تواند علاوه بر جذب گردشگر خارجی، گردشگران داخلی را نیز ترغیب به ماندن در ایران کند؛ امری که تاکنون به شکل مطلوب مورد توجه قرار نگرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)