• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۷۳۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

دستیابی فارس و کهگیلویه و بویراحمد به استانداردهای ستاد هماهنگی خدمات سفر

ناظر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در استان های فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: ستاد هماهنگی خدمات سفر در دو استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد اهتمام جدی بر استانداردسازی و تطبیق فعالیت‌ها و اقدامات خود با معیارهای موردنظر داشته‌ و از این نظر این دو استان توانسته‌اند تا حد بسیاری به هدف خود نزدیک شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، محمدعلی فیاضی با اشاره به همدلی و هم افزایی دستگاه‌های مختلف ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر در دو استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: بعد از چند سال فعالیت ستاد، فرایند خدمات‌رسانی در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد بهبود یافته به طوری که این روند در تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر نیز که به نوعی خدمات ستاد سفر را برجسته می‌کردند، کاملاً مشهود بود. 

وی افزود: در نوروز امسال برنامه‌های ویژه‌ای در هر دو استان تدارک دیده شد که در نقاط مختلف هر یک از این شهرها جشن‌هایی با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری و فراهم کردن لحظاتی شاد برای مردم برپا بود و از جمله این برنامه‌ها می‌توان به نوروزگاه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع دستی با ظرفیت‌های قومی و بومی اشاره کرد. 

ناظر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در استان های فارس و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ارتباط مردمی مناسب ستاد هماهنگی خدمات سفر در دو استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امسال همچنان که مشهود است گردشگران، نوروزی متفاوت را تجربه کردند و اعتماد خوب آنها به ستادهای خدمات سفر سبب شد از برنامه‌های متنوع این ستاد استفاده کنند. 

فیاضی با اشاره به اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته در معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: اطلاع‌رسانی و تبلیغات مناسب در نوروز امسال از نکات بارزی است که ظرفیت‌های بسیار خوبی برای آن تبیین شده و نسبت به پارسال این فرایند در قالب ارائه بروشورها و کاتالوگ‌ها در این شهرها به‌ویژه در استان فارس بیشتر و باکیفیت بسیار بهتری صورت گرفت و گردشگران را در تعیین مسیر و مقصد گردشگری هدایت می‌کرد که همه اینها تنها در سایه هم‌افزایی و همراهی دستگاه‌های مختلف صورت گرفت. 

وی افزود: ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر در نوروز 96، اهتمام جدی بر استانداردسازی و تطبیق فعالیت‌ها و اقدامات خود با معیارهای مورد نظر داشته و از این نظر جای قدردانی دارد که توانسته تا حد بسیاری به این هدف خود نزدیک شود. 

ناظر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در استان های فارس و کهگیلویه و بویراحمد با مقایسه ظرفیت‌های گردشگری دو استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان فارس دارای جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی بسیاری در حوزه گردشگری است و طبیعی است که زیرساخت‌های بسیار خوبی نیز برای آن فراهم شده باشد و از این نظر قابل مقایسه با ظرفیت‌های گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد نیست. 

فیاضی افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد با وجودی که از جلوه‌های طبیعی و خدادادی بسیاری برخوردار است؛ اما متأسفانه چندان به زیرساخت‌های آن توجه نشده و بعضاً یک یا دو هتل در آن از امکانات اقامتی مناسب برخوردار است؛ اما با این وجود این استان در جایگاه خود اقدامات مناسبی را در حوزه گردشگری در ایام نوروز داشته است و با ایجاد نوروزگاه‌ها، فضای شاد و مفرّحی را برای مسافران فراهم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
انهدام باند سارقان قطعات خودرو‌های سنگین در تبریز
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
مراجعه به مراکز درمانی تنها در صورت شدت علائم آنفلوانزا ضروری است
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
استقلال با پیروزی مقابل فولاد به صدر جدول رفت
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)