به مناسبت سالروز تولد سردار خیبر:
پخت 12 تن سمنو در شهرضا
در آستانه سالروز ولادت شهید همت 12 پاتیل سمنوی سنتی در شهرضا پخته شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما؛ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شهرضا با اشاره به اینکه 12 فروردین سالروز تولد شهید محمد ابراهیم همت و روز جمهوری اسلامی ایران است ، گفت: برای پخت این سمنو ، حدود یک تن آرد گندم معمولی و یک تن آرد جوانه گندم و آب استفاده شده است.
حجت الاسلام رضا ابراهیمی با بیان اینکه پخت این میزان سمنو از پنجشنبه آغاز شد و امروز به پایان رسید افزود : سمنو ها بین مسافران نوروزی ومردم شهرضا توزیع شد.
حجت اله عموهادی یکی از اساتید سمنوپز شهرضایی که در طول پاییز و زمستان بیش از 30 پاتیل سمنو پخته است، افزود: سمنوی سنتی شهرضا در پاتیل های مسی بزرگ که حدود یک تن گنجایش دارد ،در 24 مدت ساعت پخت می شود.
هر سال حدود دو هزار پاتیل سمنوی سنتی در این شهرستان طبخ که از این تعداد 200پاتیل در آستانه عید نوروز آماده و در سراسر کشور توزیع می شود.
سردار محمد ابراهیم همت(متولد12 فروردین 1334 در شهرضا) از فرماندهان جنگ تحمیلی بود و به 'سردار خیبر' و 'چشم مجنون' مشهور است.
وی 17 اسفند 1362 در عملیات خیبر و در جزیره مجنون به شهادت رسید.