• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۸۲۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۹
بین الملل » آمریکا

تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید

مردم آمریکا در تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید و ۳۵ شهر در مناطق مختلف آمریکا حمله به سوریه را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از واشنگتن دسی؛ عصر روز جمعه تجمع اعتراضی در حمایت از ملت سوریه و انزجار از فرمان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در بمب باران غیرقانونی به سوریه برگزار شد. ده ها نفر از جمله اعضای گروههای فعال حقوق بشر و مدنی در این تجمع شرکت کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
تظاهرکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آنها نوشته بود : " جنگ با سوریه نه " و همچنین سر دادن شعارهایی مانند " آنها می گویند جنگ بیشتر ولی ما می گوییم جنگ نه ". سر می دادند.
براین بکر (Bryan Becker) برگزار کننده این تضاهرات و مدیر سازمان "اعتلاف انسر " در این تضاهرات سخنرانی کرد و گفت: آمریکا ۱۰۰ میلیون دلار خرج موشک کرده است و این در حالی است که این همه ما بی خانمان داریم , مردم ما در تامین بودجه برای تعلیم و تربیت و بهداشت و درمان مشگل دارند.

تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید تجمع اعتراضی روبروی کاخ سفید

در همین حال صدها تن از مردم در شهر نیویورک با برگزاری تظاهرات به حمله موشکی آمریکا به سوریه که به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور صورت گرفت، اعتراض کردند. روز جمعه حدود ساعت پنج بعدازظهر به وقت محلی دهها نفر از تظاهر کنندگان در امتداد خیابان پنجم در منطقه منهتن نیویورک گردهم آمدند و بسیاری از آنها دست نوشته و علامت هایی در تقبیح حمله موشکی روز پنجشنبه آمریکا به سوریه در دست داشتند. تظاهر کنندگان دست نوشته های زرد رنگی در دست داشتند که روز آنها نوشته شده بود «بمباران سوریه از مردم محافظت نمی کند، آنها را می کشد.» برخی دیگر نیز دست نوشته هایی حمل می کردند که روی آنها نوشته شده بود «خیر! به نام انسانیت، ما از پذیرفتن یک آمریکای فاشیست خودداری کردیم». یک پیام واحد تظاهر کنندگان که روی دست نوشته های آنها به چشم می خورد این بود که «بمباران سوریه به جنگ  بیشتر خواهد انجامید و به آن پایان نخواهد داد». بسیاری از تظاهر کنندگان می گفتند دلایل کافی مبنی بر اینکه دولت بشار اسد رئیس جمهور سوریه مرتکب حمله شیمیایی به مردم این کشور شده باشد وجود ندارد و آنها مداخله آمریکا را در یک جنگ خارجی محکوم می کنند. آنها شعار می دادند «آمریکای امپریالیست، تروریست شماره یک». 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
سارا فلاندرز، یکی از تظاهر کنندگان گفت :«این جنگ دیگری است که مثل همه جنگ های قبلی آمریکا بر اساس یک دروغ کامل بنا شده است. نمونه های آن جنگ ویتنام و جنگ یوگسلاوی و لیبی و عراق و افغانستان است. همه جنگ های آمریکا بر ویرانی گسترده بنا شده اند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
رایان بکلی، یکی دیگر از تظاهر کنندگان گفت :«من فکر می کنم این حمله فقط به تشدید جنگ می انجامد که در آن واقعا راه حلی که ما ظاهرا به دنبال آن باشیم وجود ندارد. من اصلا باور نمی کنم که حضور ما در آنجا برای پایان دادن به جنگی باشد که ما آن را دوست نداریم.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
کیتون ویس، یکی دیگر از تظاهر کنندگان گفت :«من واقعا فکر می کنم بسیاری از کسانی که به ترامپ رای دادند امشب باید به این تظاهرات می آمدند چون آنها به یک سیاست خارجی مداخله جو ، دست کم مداخله جویی به این شکل، رای ندادند. برای همین، من فکر می کنم این یک جور زیر پا گذاشتن بسیاری از چیزهایی است که ترامپ در مبارزات انتخاباتی وعده اش را می داد. بنابراین، بدون توجه به اینکه شما به چه کسی رای داده اید، برای حضور در این تظاهرات دلیلی وجود دارد.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
غالب محیانی، تظاهر کننده سوری-آمریکایی نیز که پرچم سوریه را به خود بسته بود گفت :«من می خواهم به مداخله در سوریه اعتراض کنم. همیشه این طور است که یک کشور به چیزی متهم می شود و بعد آمریکا خودش را وسط می اندازد و آن کشور را بدون هیچ تحقیق یا طی شدن روال مقرر بمباران می کند.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
وداع مردم جاجرم با یک قهرمان
بیانیه دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
کشف پنج تن زعفران تقلبی
گیلان، معطر به عطرِ خوشِ لاله‌های فاطمی
هفتمین دوره مسابقات تولید محتوای دیجیتال بسیج در چرداول
برگزاری مراسم نوگلان فاطمی در دورود
محفل بین‌المللی قرآنی در اسلام‌آباد با پیام ایستادگی امت اسلامی
تاکید سفیر ایران بر اهمیت راهبردی سفر لاریجانی به پاکستان
برگزاری یادواره شهدای بخش سلفچگان قم
توقیف و ابطال معاینه فنی در انتظار خودرو‌های آلاینده
فردا مدارس و ادارات سمنان دایر است
پاسخ قاطع کاراکاس به توطئه جدید واشنگتن
تجلیل از حماسه سازان صنفی گیلان در دفاع مقدس ۱۲ روزه
جوی آرام و پایدار برای آسمان لرستان
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
ایران رئیس کمیته پروتکل ریشه کنی تجارت غیر قانونی محصولات دخانی
افتتاح نمایشگاه علمی ثریا در آرادان
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تایوان و اوکراین محور گفتگوی روسای جمهور چین و آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
ایست به اتلاف انرژی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)