رئیس جمهور، فردا در مازندران + فیلم
رئیس جمهور با هدف بهره برداری و کلنگ زنی 55 طرح، فردا سه شنبه به مازندران سفر می کند.
استاندار مازندران در گفت و گو با
خبرگزاری صداوسیما گفت: در این سفر یک روزه، 55طرح دربخشهای کشاورزی، صنعتی، خدماتی، بهداشت و درمان و اشتغالزا بهره برداری وآغاز به کار می شود که 43 طرح از این تعداد تکمیلی است.
فلاح جلودار، ارزش این شمار طرحها را 4 هزار و 769 میلیارد تومان اعلام و خاطر نشان کرد: در اجرای این طرحها 280 میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی شده است.
وی با بیان اینکه 3هزار و 272 میلیون تومان از کل سرمایه گذاری مربوط به بخش خصوصی و هزار میلیارد و 496 میلیون تومان متعلق به بخش دولتی است افزود: با این میزان سرمایه گذاری برای 8هزارو 400 نفر شغل ایجاد شد.
به گفته فلاح؛بهره برداری کارخانه کاغذ و 6پست اسکله در بندر امیر آباد، کارخانه زغال شویی البرز مرکزی در سوادکوه، آغاز عملیات اجرایی بزرگ ترین شهرک صنعتی مازندران در بهشهر ، بیمارستان خصوصی تنکابن، نیروگاه 460 مگاواتی نوشهر، اغاز عملیات اجرایی بزرگ ترین پایانه صادراتی گل و گیاه ومحصولات خاویاری و شیلاتی کشور در جویبار و بهره برداری کمربندی بابل ازجمله این طرحهاست.
استاندار مازندران همچنین بازدید از غرب مازندران و دیدار با نخبگان استان را از دیگر برنامه های سفر یک روزه رئیس جمهور به مازندران اعلام کرد.