38 نفر در درگیری شدید بین انصارالله و نیروهای دولت فراری یمن کشته شدند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مقامات نظامی و امنیتی یمن اعلام کردند نیروهای وفادار به رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور حمله ای علیه انصارالله در اطراف شهر بندری المخا در جنوب شرقی یمن انجام دادند.
به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس از صنعا، این حمله به درگیری شدید و کشته شدن حدود 38 فرد مسلح از دو طرف منجر شد.
مقامات روز چهارشنبه اعلام کردند درگیری که یک روز قبل آغاز شد، مورد حمایت ائتلاف تحت رهبری سعودی ها است که مخالف انصارالله است.
مقامات نظامی می گویند نیروهای وفادار به عبدربه منصور هادی رئیس جمهور (مستعفی و فراری) یمن قصد دارند بندر اصلی منطقه را در الحدیده به سمت شمال، تصرف کنند.
هیچ یک از این مقامات نخواستند نامشان فاش شود زیرا اجازه نداشتند با خبرنگاران صحبت کنند.
ائتلاف تحت رهبری سعودی ها دو سال پیش عملیاتی هوایی را علیه انصارالله آغاز کرد ولی نتوانست این گروه را از پایتخت یمن و دیگر مناطقی که کنترل می کند، بیرون کند.