• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۹۰۹۰۶
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۹
بین الملل » تحلیلی

لاوروف: غربیها برای تحقیق درباره حمله شیمیایی بهانه جویی می‌کنند

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد غربیها درباره تحقیقات مربوط به حمله شیمیایی ادلب بهانه جویی می کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما وزیر خارجه روسیه تاکید کرد غربیها درباره تحقیقات مربوط به حمله شیمیایی ادلب بهانه جویی می کنند. 
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری مشترک با ابوالحسن محمود علی همتای بنگلادشی خود در مسکو گفت درباره این مسئله که چرا آمریکا، فرانسه و انگلیس توجه نمی کنند که لازم است نه فقط از فرودگاهی دیدن شود که به ظن آنها محلی بوده است که تسلیحات شیمیایی در آنجا به هواپیماها بارگیری شده است، بلکه همچنین لازم است تا از مکانی که این تسلیحات شیمیایی به زمین اصابت کرده اند، بازرسی و تحقیق شود. آنها گفته اند که نمی دانند این منطقه در کنترل چه کسانی است و اعزام بازرسان به آنجا امن نیست. به نظر من همه اینها بهانه است. همه خوب می دانند جایی که هواپیماهای سوری حمله را انجام دادند شش سال است تحت کنترل داعش است. اطلاعاتی وجود دارد که داعش سرگرم ساخت تسلیحات شیمیایی بوده است که بعدا در عراق و سوریه از آنها استفاده کند. اگر شرکای غربی ما حاضر نباشند این تصمیم را در برنامه خود بگنجانند تا آنهایی که به تندروها در این منطقه کمک می کنند، دسترسی را برای بازرسان فراهم کنند، نتیجه می گیریم که آنها از آشکار شدن حقیقت وحشت دارند. 

انتقاد لاوروف از پیش نویس قطعنامه غربیها درباره سوریه
وزیر خارجه روسیه گفت آنها (نیروهای سیاسی در داخل آمریکا ) می خواهند (در سوریه) مداخله (نظامی) کنند و نمی خواهند اجازه دهند زخمهایی را که دولت اوباما به روابط روسیه و آمریکا زد، بهبود بخشیم. آنها از برگ روسیه در دعواهای سیاسی داخلی خود استفاده می کنند که تاسف آور است. 
لاوروف افزود دیروز، آمریکا، فرانسه و انگلیس بدون هیچ مشورت عاقلانه ای پیش نویس قطعنامه ای را در شورای امنیت به رای گذاشتند که رسما درباره ضرورت تحقیق در خصوص آنچه بود که در سوریه رخ داده بود اما طوری جمله بندی شده بود که کاملا یکجانبه و پر از خواسته هایی بود که فقط خطاب به دولت سوریه بود». 

لاوروف درباره ادعای مداخله روسیه در انتخابات آمریکا گفت از برگ روسیه در مبارزات سیاست داخلی( آمریکا) استفاده می شود. این مسئله تاسف آور است و ما از این بابت متاسفیم. ما نمی توانیم کاری در این خصوص انجام دهیم جز اینکه خواستار ارائه شواهد و مدارکی باشیم که ثابت کند ما خلافی مرتکب شده ایم. چنین مدارک و شواهدی اصلا وجود ندارد. کاخ سفید اظهارات پراکنده ای دارد و تحت فشار مخالفان ترامپ ادعاهای بی اساسی علیه ما مطرح می کند. فکر می کنم دیروز هم دوباره در کنفرانس خبری کاخ سفید، به مداخله در انتخابات سال گذشته مونته نگرو متهم شدیم. آنها همچنین اعلام کردند ما برای انتشار اخبار و اطلاعات غلط و گمراه کننده تلاشهایی می کنیم تا به اسد کمک کنیم از پیامدهای موضوع حمله شیمیایی در امان باشد. 
لاوروف درباره دیدار دیروز خود با وزیر خارجه آمریکا گفت من دیدار دیروز را دوست داشتم. اول اینکه رئیس جمهور پوتین گفتگویی بسیار مهم به مدت دو ساعت (با تیلرسون وزیر خارجه آمریکا) داشت. به علاوه در گفتگوهایمان پیش از دیدار کرملین و بعد از کنفرانس خبری، حدود یک ساعت گفتگویی غیررسمی درباره این امکان (نزدیک کردن مواضع روسیه و آمریکا) داشتیم. شاید مذاکرات دیروز در آینده ای نسبتا دور نتیجه بدهد اما فعلا دستکم توافق کردیم که تماس ها را درباره شماری از مسائل مهم حفظ کنیم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)