جدیدترین نتایج محققان نشان می دهد؛
میوه تازه از خطر ابتلا به دیابت و گسترش آن می کاهد
افرادی که میوه های تازه مصرف می کنند کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به دیابت یا اختلالات و عوارض عروقی قرار می گیرند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، نتایج تحقیقات جدیدی که به تازگی در آمریکا منتشر شده حاکی از آن است افرادی که مرتب میوه های تازه مصرف می کنند کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به دیابت یا اختلالات و عوارض عروقی مرتبط با این بیماری روبرو هستند.
این خبر که در نشریه پزشکی آمریکایی پی ال او اس PLOS منتشر شد نتیجه مطالعه ای است که به مدت هفت سال بر روی حدود نیم میلیون فرد بالغ در چین صورت گرفته است. مصرف میوه های تازه در چین به مراتب کمتر از آمریکا و دیگر کشورهای توسعه یافته است.
هوایدونگ دو استاد دانشگاه اکسفورد می گوید این اولین مطالعه گسترده ای است که نشان می دهد میان مصرف میوه های تازه و جلوگیری از ابتلا به دیابت و توسعه این بیماری رابطه مستقیم وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از واشنگتن، پیش از این نیز بارها در تحقیقات و مطالعه صورت گرفته فواید مصرف میوه های تازه برای سلامت انسان اثبات شده است، اما وجود قند در میوه ها نگرانی هایی را درباره آثار منفی احتمالی آن بر روی دیابت به وجود آورده بود به طوری که بسیاری از شهروندان چینی که آثار و نشانه های ابتلا به دیابت در آنها مشاهده شده بود مصرف میوه را در رژیم غذایی خود کاهش می دهند.
در مطالعه جدید محققان و استادان دانشگاه اکسفورد، دانشگاه پکن و آکادمی علوم پزشکی پکن پانصد هزار فرد بالغ بین سی و پنج تا هفتاد و چهار سال را از ده منطقه شهری و روستایی سرتاسر چین مورد بررسی قرار دادند.