• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۹۵۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹
اجتماعی
رحمانی فضلی در اجلاس کمیسیون مشترک ایران و پاکستان

مبادلات ایران - پاکستان تا سقف 5 میلیارد دلار افزایش می یابد

وزیر کشور: ایران - پاکستان در حوزه های اقتصادی، تجاری، انرژی، صنعتی و توریستی می توانند مبادلات خود را تاسقف 5 میلیارد دلار افزایش دهند.

مبادلات ایران - پاکستان تا سقف 5 میلیارد دلار افزایش می یابد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، رحمانی فضلی در بیستمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و پاکستان که با حضور وزیر کشور و وزیر ایالات و مناطق مرزی پاکستان در سالن پیامبر اعظم برگزار شد، ضمن خیر مقدم به عبدالقادر بلوچ وزیر ایالات و مناطق مرزی پاکستان و رئیس کمیسیون پاکستانی و هیئت همراه گفت: امیدواریم با کمک شما به اهداف تعیین شده در این اجلاس و نتایج مطلوبی برسیم.
وی با بیان اینکه ایران و پاکستان مشترکات بسیار زیادی دارد، گفت: این دو کشور با همکاری در حوزه های اقتصادی، تجاری، انرژی، صنعتی و توریستی می توانند حجم مبادلات خود را تا سقف 5 میلیارد دلار افزایش دهند.

وزیر کشور افزود: قطعا همکاری های اقتصادی و تجاری می تواند در تحکیم روابط بین دو کشور و تقویت همکاری های امنیتی و مرزی مناسب باشد.

وی گفت: توسعه پایدار شرق کشورمان از جمله محورهای جنوب و جنوب شرقی یعنی سیستان و بلوچستان یکی از محورهای اولویت دار جمهوری اسلامی ایران است.

رحمانی فضلی همچنین در ادامه افزود: فعالیت های زیادی در حوزه انرژی، راه آهن و سرمایه گذاری در حوزه فولاد و پتروشیمی به سرعت در منطقه  جنوب شرق کشور در حال گسترش است.

وی ادامه داد: همچنین 5 منطقه بازارچه مرزی به صورت مشترک با پاکستان داریم که می توانیم ظرفیت های تجاری و اقتصادی خود را به سرعت افزایش دهیم.

وزیر کشور در ادامه گفت: دستگاههای اجرایی مانند صنایع، کشاورزی، انرژی، بازرگانی همه آمادگی لازم را دارند و اختیارات لازم را نیز برای همکاری با کشور پاکستان از دولت دریافت کردند.

وی افزود: امیدواریم پس از تفاهم نامه اصلی که در کمیته های مختلف و در نهایت به تایید جنابعالی (وزیر ایالات و مناطق مرزی پاکستان) و بنده خواهد رسید برنامه های عملیاتی و اجرایی را به سرعت پیاده کنیم و در اجلاس بعدی که در خدمت شما هستیم گزارش عملکرد و موفقیت را ارائه کنیم.

وزیر کشور ابراز امیدواری کرد که جلسه امروز در تحکیم روابط دو کشور ایران و پاکستان و مناسبات اقتصادی موثر بوده باشد.
 
وزیر کشور گفت: رقم 5 میلیارد دلاری در تبادلات بازرگانی ایران و پاکستان پیش بینی شده است.
 
عبدالرضا رحمانی فضلی پس از برگزاری افتتاحیه هفتمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پاکستان در جمع خبرنگاران افزود: امروز افتتاحیه کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان برگزار شد و این بیستمین اجلاسی است که در این زمینه برگزار می شود و قطعا کارشناسی های مختلف در حوزه های گوناگون تجاری، اقتصادی و انرژی انجام می شود.
وی با بیان اینکه در اجلاس بعد ازظهر امروز توافقات نهایی خواهد شد گفت: این توافقات می‌تواند همکاری های اقتصادی و تجاری ایران را در حوزه های مختلف ارتقا دهد.
 
رحمانی فضلی با بیان اینکه ما رقم 5 میلیارد دلار را در تبادلات بازرگانی ایران و پاکستان پیش بینی کرده ایم افزود: با توجه به مرز مشترک (بیش از 900 کیلومتر) بین دو کشور ایران و پاکستان و بازارچه های مرزی و ارتباطاتی که بین دو کشور از نظر  علائق فرهنگی ، اعتقادی ، دینی و تاریخی وجود دارد ، یقینا ارتقای همکاری های اقتصادی و تجاری می تواند در پیوند روابط بین دو کشور و تقویت آن بسیار موثر باشد.
 
وی گفت: همچنین افزایش همکاری های اقتصادی و تجاری در افزایش میزان امنیت پایدار در مناطق مرزی ایران و پاکستان موثر خواهد بود.
رحمانی فضلی افزود: امیدواریم با افزایش همکاری ها و مشارکت در حوزه اقتصادی برای هر دو کشور ایران و پاکستان گام های بلندی در مسیر توسعه اقتصادی دو کشور برداریم.
 
وی در خصوص تجارت آزاد میان دو کشور نیز گفت: بخشی از توافقات عنوان شده در موافقت نامه ان شاء الله بحث تجارت آزاد بین دو کشور است که بحث های کارشناسی صورت گرفته است و ما باید قوانین و مقررات را نیز در این حوزه آماده کنیم تا بتوانیم این امر را محقق کنیم.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)