• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۹۶۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۷
اقتصادی » اقتصاد کلان
معاون سازمان بورس :

تامین مالی دانش بنیان از اهداف فاینکس 2017 است

مخاطب بازار سرمایه همه مردم هستند و همه کسانی که رفتار مالی دارند باید به سواد سرمایه گذاری دست پیدا کنند که مسیر فعالیتهای سرمایه گذاری آنها را هموار می کند.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی سعیدی درباره توجه ویژه به استارتاپها گفت : در سالن ویژه این بخش شرکتهای سرمایه گذاری هم حضور دارند و شهروندان براحتی با فرایند کار و سرمایه گذاری و تامین مالی آشنا می شوند و طرفهای عرضه و تقاضای ایده با واسطه های تامین مالی بخوبی معرفی می شوند که امیدواریم این تلاش ها نتیجه بخش باشد و فضای تامین مالی استارتاپها و شرکتهای شتاب دهنده بنحوی گسترش یابد که علاقه و انگیزه مراکز تولید دانش هم در این باره بیشتر شود.
وی گفت: خوشبختانه استقبال زیادی در این دوره دیده می شود و غرفه های ویژه ای برای عرضه خدمات استارتاپها و همچنین شرکتهای کارگزاری و تامین مالی در این عرصه ایجاد شده است.
سعیدی افزود: مخاطب بازار سرمایه همه مردم هستند و همه کسانی که رفتار مالی دارند باید به سواد سرمایه گذاری دست پیدا کنند که مسیر فعالیتهای سرمایه گذاری آنها را هموار می کند.
سعیدی گفت: البته در این مسیر باید از شرکتهای مشاوره ای و صندوق های سرمایه گذاری و همچنین شرکتهای سبدگردان هم استفاده کنند و نباید برای ورود به بازار سرمایه ، شهروندان بخواهند بطور مستقیم وارد شوند یا تک سهم بخرند که ریسک فعالیت آنها را افزایش می دهد.
وی افزود: امروزه هرگونه فعالیت سرمایه گذاری و مالی با ریسک های متنوعی روبروست و حتی کسانی که بخشی از پس انداز خود را در بانکها سرمایه گذاری می کنند اگر در موسسات مالی غیرمجاز یا حتی موسسات دارای مجوز که سود زیادی پرداخت می کنند باز هم با ریسک مواجه هستند و گاهی ممکن است اندک سود بیشتر باعث توهم سودآوری شود و دارایی سرمایه گذاران را از بین ببرد.
وی افزود : هدف سازمان بورس در دوره جدید بویژه در دوره ریاست آقای محمدی این است که سواد سرمایه گذاری شهروندان و همه هموطنان را افزایش دهیم تا بتوانند بخوبی ریسکهای فعالیتهای سرمایه گذاری و مالی را شناسایی و رفتارهای خود را متناسب با آن تنظیم کنند.
معاون سازمان بورس گفت: بنابراین همه کسانی که پول دارند و پس انداز می کنند و می خواهند بخشی از پس انداز خود را وارد سرمایه گذاری و تولید ثروت کنند نیاز دارند تا با فرهنگ سرمایه گذاری در بازار سرمایه هم آشنا شوند و همین طور در دیگر بخشهای بازار مالی مانند بانک و بیمه .
وی افزود: هرگونه سرمایه گذاری و سرمایه معمولا با مقوله ریسک همراه است و شهروندان حتما با مشورت وارد این عرصه شوند.
وی گفت: شهروندان برای حضور در بازار سرمایه نباید گرفتار رفتارهای هیجانی شوند بلکه باید با مقوله ریسک هم آشنا باشند به همین خاطر توسعه فرهنگ سرمایه گذاری در اولویت سازمان بورس قرار دارند.
سعیدی گفت: شهروندان حتما از خرید تک سهم خریداری کنند و بطور غیرمستقیم وارد شوند.
وی هشدار داد: کار انتحاری در بازار سرمایه این است که شهروندی تک سهم خریداری کند و برای مدت طولانی آن را نگه دارد.
این نمایشگاه امروز به کار خود پایان می دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)