• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۰۴۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

معرفی ویژه برنامه‌های انتخاباتی شبکه ۳ سیما

شبکه سه سیما به مناسبت انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری برنامه‌هایی را تولید و آماده پخش کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، ویژه برنامه‌های دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به شرح زیر معرفی شده‌اند:

- منطقه آزاد: برنامه‌ای در 30 قسمت 30دقیقه‌ای، کاری از گروه فرهنگ و معارف اسلامی شبکه سه سیماست که به تهیه کنندگی هادی پور حامدی، هر شب بعد از اخبار شبانگاهی پخش خواهد شد.

مجموعه «منطقه آزاد» تریبون گفت و گوی آزاد دانشجویی پیرامون انتخابات است که به بایدها و نبایدهای انتخابات، بحث تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری، اولویت های دولت آینده، انتظارات دانشجویان از دولت آینده، ویژگی های رئیس جمهور و ... می پردازد.

اجرا و کارگردانی این برنامه برعهده حامد پور حامدی است.

- من اگه رای بیارم: این برنامه به منظور تهییج مردم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری در 45 قسمت 15 دقیقه ای به تهیه کنندگی علی زاهدی در گروه اجتماعی شبکه سه سیما تهیه شده است.

در این برنامه با مردم شهرهای مختلف کشور درباره دوازهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت و گو می‌شود و انتظارات و توقعات آنان از رئیس جمهور آینده بیان و از اقشار مختلف مردم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دعوت می‌شود.

- بعلاوه انتخابات: این برنامه با ساختاری جدید کاری از گروه سیاسی شبکه سه سیما به تهیه کنندگی حامد چهاردوری است که در 10 میان برنامه 4 دقیقه‌ای، اثری ترکیبی از اینفوگراف و نقاشی دیواری را برای بیننده به نمایش می گذارد.

در هر قسمت از این برنامه، یک موضوع با استفاده از نقاشی دیواری و گرافیک مکمل برای بیننده تبیین می‌شود.

- اثر انگشت: این ویژه برنامه کاری از گروه سیاسی شبکه سه سیماست که در 16 قسمت 30 دقیقه ای، به تهیه کنندگی و کارگردانی حامد چهاردوری و با هدف تشویق مردم به حضور در انتخابات و انتخاب اصلح تولید شده است.

این برنامه با رویکردی جدید و در فضایی متفاوت با اجرای شهرام شکیبا، در هر قسمت با افراد و شخصیت‌های بزرگواری درباره موضوعات مجزا گفت و گو خواهد شد.

در خلال این ویژه برنامه بخش‌های «آقای رئیس جمهور» و «گپ سی» نیز برای میهمان برنامه پخش و درباره آن گفت و گو می‌شود.

«اثر انگشت» هر شب بعد از اخبار شبانگاهی از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

- به انتخاب شما: این برنامه در 6 قسمت 60 دقیقه‌ای، به معرفی شش کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می‌پردازد. 

در هر برنامه جوانان پرسش هایی در خصوص دغدغه‌هایشان چون کار، مسکن، ازدواج و سیاست‌های کلی اداره کشور از کاندیدای ریاست جمهوری مطرح و پاسخ کاندیداها بیان می‌شود. 

تهیه کنندگی این برنامه بر عهده مجید یوسفی است.

- متن، حاشیه: این برنامه گفت وگو محور به تهیه کنندگی میلاد حاجی پروانه و اجرای حمید اسکندری کاری از گروه سیاسی شبکه سه سیماست که به بررسی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می پردازد و با استفاده از فرمایشات مقام معظم رهبری و نقطه نظرات کارشناسی معظم له، ابعاد و زوایای گوناگون انتخابات بیان می شود.

برنامه «متن، حاشیه» شنبه شب‌ها، ساعت 20:30، به صورت زنده تقدیم مخاطبان شبکه سه سیما می‌شود.

- من ایرانیم: این برنامه در 40 قسمت 10 دقیقه‌ای به تهیه کنندگی محسن حاجیلو در گروه اجتماعی شبکه سه سیما تولید شده است.

این برنامه با هدف ایجاد همدلی بین مردم ایران، در ایام انتخابات هر روز از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

در این برنامه با ورزشکاران، هنرمندان و اقشار مختلف مردم درباره ویژگی‌های رئیس جمهور، انتظارات و توقعات مردم از رئیس جمهور آینده گفت و گو خواهد شد.

- انیمیشن‌های مفهومی: «انیمیشن‌های مفهومی» نیز که به مناسبت انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در گروه اجتماعی شبکه سه سیماست تولید شده است، با هدف نمایش مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب اصلح، هر روز به صورت میان برنامه از شبکه سه پخش می‌شود. 

- جمهور: مجموعه مستند «جمهور» به تهیه کنندگی حسن حبیب زاده، در 33 قسمت 20 دقیقه ای، در شبکه خبر تولید شده است.

این مجموعه برنامه روایتگر تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران در خصوص انتخابات ریاست جمهوری از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون است.

ساختار این برنامه به شکل مستند است و از تصاویر، فیلم‌ها و عکس‌های آرشیوی بسیاری در این اثر استفاده شده است.

- برنامه عصرگاهی «خونه خوبه» نیز هر روز موضوعات خود را با مباحث دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، خصوصیات و ویژگی‌های یک رئیس جمهور اصلح تقدیم مخاطبان خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)