• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۰۴۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۶
سیاسی » دولت
در جلسه دولت

ارایه گزارش رکورد شکنی حمل بار از طریق خطوط ریلی

جلسه هیئت دولت بعدازظهر امروز به ریاست دکتر جهانگیری معاون اول رییس ­جمهور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ در این جلسه، وزارت راه و شهرسازی گزارشی از شکستن رکورد حمل بار از طریق ریل در دولت تدبیر و امید ارایه داد.
براساس این گزارش، میزان حمل ریلی بار از 7 /32 میلیون تن در سال 92 به 3 /40 میلیون تن در سال 95 و از 4 /22 میلیارد تن کیلو در سال 92 به 2 /27 میلیارد تن کیلو در سال 95 رسیده است که سهم قابل توجهی در صرفه ­جویی انرژی و ایمنی داشته است.
هیئت وزیران با اختصاص مبلغ 3519 میلیارد و 328 میلیون ریال اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات و بازسازی تأسیسات زیربنایی و سایر بخش­ های خسارت دیده ناشی از سیل در استان­ های کردستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل موافقت کرد.
با تصویب هیئت وزیران، سود بازرگانی انواع شکر تعیین شد.
بر این اساس، مجموع حقوق گمرکی و سود بازرگانی انواع شکر خام به میزان 20 درصد تعیین شد.
در ادامه جلسه، گزارش وزارت راه و شهرسازی درخصوص مسائل بنیادین بخش مسکن و راهکارها و برنامه­ های دولت برای توسعه این بخش در سال 96 مورد بررسی قرار گرفت.
بر پایه این گزارش، افزایش شدید قیمت مسکن در دوره 1386 تا 1392 به دلیل تشدید فعالیت­ های سوداگرانه و افزایش خانه­ های خالی از 623 هزار واحد به بیش از 5 /2 میلیون واحد مسکونی در سال 95 منجر به حبس بخش قابل توجهی از نقدینگی کشور و منابع بانک ­ها و مؤسسات در بخش مسکن و ساختمان شده است.
همچنین توزیع جغرافیایی نامناسب مسکن­ های احداث شده، افزایش مساحت واحدهای مسکونی جدیدالاحداث، بکارگیری سیاست­ های متناقض در حوزه ­های مدیریت زمین و مدیریت شهری، افزایش حجم سرمایه­ گذاری در واحدهای لوکس و فاقد متقاضی واقعی، افزایش صدور پروانه­ های ساختمانی طی سال­ های 86 تا 92، کاهش میزان مالکیت و افزایش اجاره­ نشینی، عدم توسعه نظام تأمین مالی بخش مسکن، گسترش سکونتگاه­ های نابسامان شهری و مشکلات متعدد ناشی از اجرای پروژه­های مسکن مهر از جمله مشکلات مسکن در کشور است.
بر این مشکلات می­توان مصرف بالای انرژی در بخش مسکن و ساختمان، طول عمر پایین ساختمان­ ها و طول دوره ساخت نسبتاً طولانی را افزود.
وزارت راه و شهرسازی در گزارش خود به برخی برنامه­ ها و اقدامات انجام شده در خصوص توسعه بخش مسکن اشاره دارد که عبارتند از:
- بازنگری و اصلاح نظام تسهیلات مسکن و عدم تکیه بر پول پرقدرت
- راه­ اندازی صندوق پس ­انداز یکم بانک مسکن برای تأمین مسکن خانه اولی­ ها و زوج­ های جوان (در سال 96 حدود 100 هزار نفر از تسهیلات این صندوق استفاده خواهند کرد)
- تکمیل و افتتاح 820 هزار واحد مسکن مهر در دولت یازدهم
وزارت راه و شهرسازی همچنین در جهت تسریع خروج از رکود بخش مسکن، پیشنهاد خود را در قالب برنامه عملیاتی به هیئت وزیران ارایه و مقرر شد توسط بانک مرکزی و کمیته مشترکی از هریک از نمایندگان وزارتخانه ­های امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه کشور بررسی و تصویب گردد.
در این گزارش همچنین پیشنهادهایی شامل راه ­کارهای ایجاد رونق و توسعه بلند مدت بخش مسکن، بازسازی بافت­ های فرسوده، اولویت تأمین مسکن خانه اولی­ ها و زوج­ های جوان از طریق تقویت صندوق پس­انداز مسکن یکم، تأمین مسکن اقشار با درآمد متوسط از مسیر توسعه بازار رهن و انتشار اوراق رهنی و استفاده از 
شرکت­ های لیزینگ و توسعه سیستم عمومی مبتنی بر پس­انداز جهت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و توسعه بازار پیش ­فروش مسکن، همچنین تأمین مسکن اقشار کم ­درآمد از طریق اجرایی نمودن طرح مسکن اجتماعی، تکمیل پروژه­ های مسکن مهر، توسعه ­ای نمودن بانک مسکن ارایه شد.
هیئت وزیران به منظور بهره­ گیری بهینه از فرصت ایجاد شده بواسطه انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 از سوی سازمان همکاری­ های اسلامی و نیز با توجه به ضرورت برنامه ­ریزی برای میزبانی شایسته از این رویداد مهم بین ­المللی، با تشکیل «ستاد ملی سیاستگذاری تبریز 2018» و «شورای برنامه ریزی و اجرایی استانی تبریز 2018» موافقت کرد.
با تصویب دولت، مبلغ یکصد میلیارد ریال اعتبار به منظور تکمیل و توسعه مرکز بازپروری معتادین، در اختیار استانداری تهران قرار گرفت.
هیئت وزیران در ادامه جلسه، مواد دیگری از لایحه مطبوعات را بررسی و به تصویب رساند.
هیئت وزیران در جلسه امروز خود، نصاب معاملات (موضوع قانون برگزاری مناقصات) برای سال 1396 را تعیین کرد.
بر این اساس، حد نصاب معاملات کوچک 220 میلیون ریال، معاملات متوسط با مبلغ بیشتر از سقف معاملات کوچک و تا سقف 2 میلیارد و 200 میلیون ریال و معاملات بزرگ با برآورد اولیه بیش از 2 میلیارد و200 میلیون ریال تعیین شد.
همچنین نصاب معاملات یاد شده به موجب قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، به مواردی که معامله به صورت مزایده انجام می­شود، تسری می­یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)