• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۰۵۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۴
بین الملل » تحلیلی

کره شمالی ممکن است اقدام تحریک آمیز جدیدی انجام دهد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، اسوشیتدپرس در گزارشی از سئول نوشت : پس از آنکه کره شمالی در مراسم رژه نظامی گسترده خود زرادخانه ای از موشک های بالستیک بین قاره ای را به نمایش گذاشت ، کره جنوبی و متحدانش درحال آماده کردن خودشان برای هرگونه اقدام احتمالی بزرگ تر کره شمالی هستند.
کره شمالی اغلب با به نمایش گذاشتن توانمندی های نظامی خود ، رویدادهای مهم این کشور را برگزار می کند. مقامات کره جنوبی می گویند ممکن است کره شمالی همزمان با سالگرد تشکیل ارتش این کشور در روز سه شنبه ششمین آزمایش هسته ای خود را انجام دهد یا یک فروند موشک بالستیک قاره پیما شلیک کند. 
چنین اقداماتی می تواند محکی برای سیاست های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درقبال کره شمالی باشد که گفته می شود راهبردی را با تمرکز بر فشار حداکثری بر پیونگ یانگ با کمک چین ، متحد اصلی کره شمالی ، به جای استفاده از گزینه های نظامی یا تلاش برای سرنگون کردن دولت کره شمالی تدوین کرده است.
تصاویر ماهواره ای جدید آمریکا نشان دهنده افزایش فعالیت ها در سایت آزمایش هسته ای کره شمالی است. کیم جونگ اون رهبر کره شمالی نیز گفته است کشورش در مرحله نهایی آماده سازی مقدمات شلیک موشک بالستیک قاره پیما است.
وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی ظاهرا آماده است هر لحظه اقدامات تحریک آمیز راهبردی انجام دهد. هوانگ کیو آهن Hwang Kyo-ahn نخست وزیر کره جنوبی که رئیس جمهور موقت این کشور نیز می باشد به ارتش دستور داده است به حال آماده باش درآید تا برای مقابله با هرگونه اقدام تحریک آمیز کره شمالی همزمان با مراسم 25 آوریل این کشور آماده باشد.
این احتمال نیز وجود دارد که کره شمالی در مراسم روز سه شنبه موشکی با قدرت کمتر را آزمایش کند. کره شمالی اوایل این ماه موشکی را شلیک کرد که مقامات آمریکایی آن را موشکی از نوع اسکاد و میان برد توصیف کردند اما گفته می شود آزمایش این موشک با شکست روبرو شد.
در حالی که ترامپ ناوگروهی متشکل از یک فروند ناو هواپیمابر را به منطقه اعزام کرده است ، مقامات آمریکایی در مصاحبه با اسوشیتدپرس گفتند دولت آمریکا قصد واکنش نظامی به آزمایش هسته ای یا موشکی کره شمالی ندارد.
وزارت امور خارجه کره شمالی روز جمعه در بیانیه ای ترامپ را متهم کرد با اعزام ناو هواپیمابر خود ، درحال سوق دادن منطقه به سمت وضعی بسیار خطرناک است. در این بیانیه همچنین آمده است کره شمالی آماده مقابله با هرگونه تهدید ناشی از آمریکا است.
وزارت امور خارجه کره شمالی در بیانیه خود همچنین تاکید کرد این کشور با جنگی تمام عیار به هرگونه اقدام نظامی علیه کره شمالی پاسخ خواهد داد. 
از زمان به قدرت رسیدن کیم جونگ اون ، کره شمالی با جدیت در تلاش برای دستیابی به هدف چند دهه ای خود یعنی سوار کردن کلاهک هسته ای روی یک فروند موشک بالستیک قاره پیما بوده است که بتواند به خاک آمریکا برسد.
کره شمالی تنها سال گذشته دو آزمایش هسته ای انجام داد و با این کار توانست دانش خود را در زمینه ساخت تسلیحات هسته ای کوچک مناسب برای موشک های دور برد بهبود بخشد. کره شمالی سال گذشته همچنین با شلیک یک فروند موشک دور برد ، ماهواره ای را در مدار زمین قرار داد. اما آمریکا و کره جنوبی آن را آزمایش فناوری موشکی ممنوعه برای کره شمالی توصیف کردند.
کره شمالی 15 آوریل در مراسم رژه نظامی که به مناسبت سالگرد تولد کیم ایل سونگ پدر بزرگ کیم جونگ اون و بنیانگذار حزب حاکم این کشور برگزار شده بود ، دستاوردهای نظامی خود را به نمایش گذاشت. تجهیزات نظامی و تسلیحاتی که کره شمالی در این مراسم به نمایش گذاشت شامل نوعی موشک بالستیک قاره پیما و موشک های میان برد جدید با سوخت جامد بود که از قابلیت شلیک از سکوهای متحرک و زیردریایی ها برخوردارند. 
تحلیلگران می گویند کره شمالی احتمالا درحال توسعه موشک های بالستیک قاره پیما با سوخت جامد است.
کره شمالی پیشتر نشان داده درحال کار بر روی نوعی جدید از موشک بالستیک قاره پیما است. خبرگزاری رسمی کره شمالی ماه مارس اعلام کرد این کشور یک موتور جدید موشک با قدرت پیشرانه بالا را  با موفقیت آزمایش کرده است. این خبرگزاری تاکید کرد این پیشرفتی جدید در برنامه فضایی کره شمالی است.
با توجه به اینکه کره شمالی برای ساخت موشک بالستیک قاره پیما با سوخت جامده به زمان بیشتری نیاز دارد ، می بایست موشک های بالستیک قاره پیما با سوخت مایع ازجمله « کی ان - 08 » و « کی ان - 14 اس » را آزمایش کند تا بتواند هرچه سریعتر به این نوع جدید از موشک های بالستیک قاره پیما دست یابد.
کارشناسان می گویند این موشک های کره شمالی سرانجام می تواند روزی مناطقی را در آمریکا هدف قرار دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­نوجوانان ایرانی به احمدآباد رسیدند
درگذشت ناگهانی خبرنگار پیشکسوت تبریزی
اعلام جزئیات تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام درآذربایجان غربی
یخبندان مناطق کوهستانی اصفهان را دربر می‌گیرد
اجرای ۳۰ ویژه برنامه گرامیداشت هفته بسیج ۱۴۰۴ در کیش
روایت‌هایی از ایثار امدادگران جمعیت هلال احمر در جنگ ۱۲ روزه
بررسی مشکلات فعالان اقتصادی با حضور وزیر اقتصاد
آغاز طرح با قرآن بزرگ شو در کانون‌های مساجد استان اصفهان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
بیانیه دفتر اطلاع رسانی اسرا درباره روز جهانی کودک
پایش و نمونه‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری سردشت
گام بلند نمایندگان دولت و مجلس برای گسترش چتر بیمه‌ای رانندگان
تظاهرات ژاپنی ها علیه توسعه پایگاه های آمریکایی
خبر‌هایی از مشارکت گرمساری ها در بازسازی عتبات عالیات
درستکار: رحمان اقتدارش را نشان داد
حذف نساجی مازندران از جام حذفی در ضربات پنالتی
بهره برداری از دومین مسیرگشایی بزرگ تبریز تا پایان امسال
بهره برداری از ده طرح شهری در باقرشهر با حضور استاندار تهران 
احیای یک واحد تولید کنسانتره دامی در تکاب
سفر رئیس جمهور به قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)