• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۰۶۹۹۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
جنگی تمام عیار یا مجادله ای لفظی؛

هراس پنهان ترامپ و آمادگی پیونگ یانگ

آیا ترامپ حاضر است گامهای مشابهی را درباره کره شمالی بردارد و خطر جنگ هسته ای تمام عیاری را قبول کند؟

   از هراس پنهان ترامپ تا آمادگی پیونگ یانگ !      به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، ایندیپندنت در مطلبی به قلم لیزی دیردن با عنوان « اگر ترامپ با کره شمالی وارد جنگ شود چه اتفاقی رخ می دهد؟»، تنش میان کره شمالی و آمریکا را بررسی کرد.
ایندیپندنت نوشت در حالیکه رژیم کره شمالی می گوید آماده است تا ناو هواپیمابر آمریکا را غرق کند، کارشناسان سرگرم ارزیابی این مسئله هستند که آیا آمریکا می تواند جنگی تمام عیار را علیه کره شمالی به راه بیندازد و از آن پیروز بیرون  بیاید. 
مسئولان کره شمالی تاکید می کنند با توجه به اینکه قدرت هسته ای دارند، می توانند در برابر تهدیدات آمریکا از خود دفاع کنند و بدون لحظه ای درنگ به جنگی تمام عیار از طرف آمریکا با جنگی تمام عیار پاسخ خواهند داد و به حمله اتمی با حمله اتمی پاسخ خواهند داد و در نهایت در جنگ با آمریکا پیروز بیرون خواهند آمد. تنش میان دو طرف به حدی افزایش یافته است که روزنامه متعلق به حزب حاکم کارگران در کره شمالی در مطلبی نوشت نیروهای کره شمالی از نظر رزمی چنان آماده اند که می توانند ناو هسته ای هواپیمابر آمریکا را با فقط یک حمله غرق کنند. کره شمالی همچنین با برگزاری رژه و به نمایش گذاشتن موشکهای بالستیک خود نشان داد که در برابر تهدیدات آمریکا و فشارهای بین المللی ذره ای کوتاه نیامده است. 

نفوذ چین !
         از آن طرف ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز تاکید کرده است اگر چین نتواند با استفاده از نفوذ خود و فشار، کره شمالی را مهار کند، آمریکا خودش این کار را خواهد کرد. برخی معتقدند حمله موشکی غافلگیر کننده آمریکا به سوریه و انداختن بمب مادر روی پناهگاههای داعش در افغانستان، پیامی مستقیم به پیونگ یانگ و مهمترین حامیش یعنی چین بوده است. البته این حملات این سؤال را مطرح کرده است که آیا ترامپ حاضر است گامهای مشابهی را درباره کره شمالی بردارد و خطر جنگ هسته ای تمام عیاری را قبول کند. دیود ماکسول سرهنگ بازنشسته نیروهای ویژه ارتش آمریکا که در کره و ژاپن خدمت کرده است، گفت: «در زرادخانه تسلیحاتی آمریکا بمبی به مراتب قویتر از بمب مادر به نام Mop وجود دارد که برای نفوذ به تاسیسات زیر زمین ساخته شده است و هنگام ساخت آن تاسیسات زیرزمینی کره شمالی در نظر گرفته شده است.» این سرهنگ بازنشسته که هم اکنون دستیار مدیر مرکز مطالعات امنیتی  دانشگاه جورج تاون است، به ایندیپندنت گفت: «اهداف زیادی در جهان وجود دارند که در عمق زمین هستند و بمب Mop برای همین منظور ساخته شده است. 
اما مسئله این است که آیا اقدام نظامی علیه کره شمالی پاسخ فاجعه آمیز کره شمالی به همراه نخواهد داشت؟»

احتمال حمله بسیار ضعیف است     
        دکتر جان نیلسون رایت پژوهشگر ارشد در برنامه آسیا در مؤسسه چاتم هاوس معتقد است احتمال حمله نظامی آمریکا به کره شمالی بسیار ضعیف است. او گفت: «خطر تحریک جنگی متعارف یا بدتر از آن که تلفات عظیمی در کره جنوبی به دنبال داشته باشد، آمریکا را از چنین اقدامی باز می دارد. واشنگتن نمی تواند سئول و توکیو را از خود براند و ناراضی کند. خود ترامپ هم ظاهرا بیشتر به تهدیدهای مبهم و حساب شده معتقد است تا اینکه بخواهد اقدام نظامی جدی انجام دهد.»  ترامپ سعی دارد چین را مجبور کند با فشار بر کره شمالی و اعمال تحریمهای بیشتر بر آن کشور به این بحران پایان دهد. ماکسول هشدار می دهد دولت آمریکا باید در حملات جسته گریخته خود از جمله در سوریه و افغانستان بیشتر دقت کند زیرا چنین اقداماتی ممکن است عزم کره شمالی را قویتر کند و باعث شود این کشور توانمندیهای نظامی خود را تقویت کند. ماکسول گفت: «عامل نامعلوم در این قضیه شخص کیم جونگ اون رهبر کره شمالی است که در واقع رفتارهای او قابل پیش بینی نیست.»
دکتر نیلسون رایت هم گفت در عین حالیکه برخی خواستار حمله آمریکا برای نابودی تسلیحات کشتار جمعی کره شمالی هستند، مشکل اینجاست که پیدا کردن محل انبارهای  تسلیحاتی کره شمالی دشوار خواهد بود به ویژه اینکه بسیاری از آنها به صورت پراکنده در مناطق مختلف کره شمالی پنهان شده است و با توجه به اینکه کره شمالی کشوری بسته و مرموز است پیدا کردن جای انبارهای تسلیحاتی کره شمالی بسیار دشوار است. نیلسون رایت تاکید کرد تنها راهی که آمریکا می تواند برای حل این بحران به آن امیدوار باشد از طریق فشار هماهنگ از طریق متحدان و کشور چین و تمایل کره شمالی به مذاکره است. بخشی از این کارها می تواند شامل تحریمهای اقتصادی چین و پیشنهاد امتیازات سیاسی در ازای متوقف کردن آزمایشهای موشکی و هسته ای کره شمالی و گفتگوهای صلح با حضور بازیگران منطقه ای باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ درصدی مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره چاووش خوانی در میناب
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا برای شهروندان اردبیلی
جلال در انقلاب فکری و ادبی ایران نقشی ماندگار داشت
کشف و جمع آوری ۷ دستگاه استخراج رمزارز در ایذه
ایجاد فرصت شغلی در روستا با تزریق به موقع تسهیلات کم بهره
کشت گلرنگ در ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
بودجه ۱۴۰۵ به بازنگری فوری نیاز دارد
ابطال پرواز‌های هواپیمایی آتا در مسیر تهران–بیرجند از ۱۴ تا ۳۰ آذر
عملیات امداد هلال احمر برای مهار آتش در جنگل‌های چورت ساری
امضای نخستین تفاهم نامه جوانی جمعیت در یک واحد تولیدی
معرفی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان
توضیح قوه قضاییه درباره اختلاف بین دانشجویان ایرانی و لبنانی
چسبندگی به وضع موجود مهم‌ترین مانع تحقق تحول در دانشگاه‌ها
آمل قهرمان مسابقات هاپکیدو مازندران شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر
مشق انرژی هسته ای؛ وقتی دانش آموزان از آینده کشور حرف می زنند
لزوم مداخله جدی در کیفیت آب آشامیدنی ۱۳ شهرستان خوزستان
عکس‌های حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی در میان ۱۰۰ عکس برتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها هم دور کار
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)