کشته شدن چهل تندرو در جنوب فیلیپین
ارتش فیلیپین اعلام کرد حدود چهل نفر از افراطیونی که با داعش همکاری دارند در حملات زمینی و هوایی در جنوب فیلیپین کشته شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش فیلیپین روز سه شنبه اعلام کرد حدود چهل نفر از افراطیونی که با گروه (تکفیری صهیونیستی) داعش همکاری دارند از جمله سه شهروند اندونزیایی و یک شهروند مالزیایی، در حملات زمینی و هوایی در جنوب فیلیپین کشته شدند.
ژنرال ادواردو آنو سخنگوی ارتش فیلیپین به خبرنگاران گفت این خارجی ها از جمله 160 فرد مسلحی بودند که اواخر هفته گذشته در جزیره میندانائو در جنوب فیلیپین هدف حمله قرار گرفتند.
وی افزود، خارجی ها عضو یک گروه افراطی در جنوب شرق آسیا بودند که حملات سال 2002 را در جزیره بالی اندونزی انجام داد.
حضور اعضای گروه های افراطی در جنوب فیلیپین موضوع تازه ای نیست به طوری که این افراد از مدتها قبل شیوه های ساخت بمب را به ساکنان محلی آموزش می دهند. به گفته سرهنگ گوار هریرا سخنگوی لشکری از ارتش فیلیپین که عملیات علیه تندروها را انجام داد، این افراد به گروه داعش وابسته بودند و سربازان فیلیپین گذرنامه های خارجی شماری از کشته شدگان را به دست آوردند.
ارتش فیلیپین در حملات خود به اردوگاه موتی از جنگنده های اف ای-50 و بالگردهای هجومی و توپخانه استفاده کرد.
به گفته هریرا، نیروهای فیلیپینی در این اردوگاه پرچم های داعش و بمب های دست ساز و نارنجک و لپ تاپ و تلفن های همراه و دوربین فیلمبرداری پیدا کردند. وی افزود ارتش همچنان در جستجوی بیش از یکصد فرد مسلح است که به تپه های اطراف گریخته اند.