• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۲۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹
اقتصادی » مسکن

معرفی بزرگترین طرح های بندری برای جذب سرمایه گذاران ، بزودی

به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی پروژه های بزرگ بندری مانند توسعه پسکرانه و فاز سه مجتمع بندری شهید رجایی به زودی معرفی خواهد شد.

معرفی بزرگترین طرح های بندری برای جذب سرمایه گذاران ، بزودی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) با بیان اینکه به زودی چند پروژه بسیار بزرگ معرفی خواهد شد، گفت: به منظور سهولت دسترسی شرکت‌ها فرصت‌های سرمایه‌گذاری هم به صورت رسمی و هم در سایت سازمان بنادر و دریانوردی معرفی شده است.
جلیل اسلامی افزود: یکی از این پروژه‌ها توسعه پس‌کرانه بندر شهید رجایی است که حداقل ۲۴۰۰ هکتار است و به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های لجستیکی کشور مطرح است. اقدامات مقدماتی انجام شده و این پروژه به‌صورت رسمی معرفی خواهد شد همچنین مورد مشابه در مقیاس کوچک‌تر، پروژه‌ای در حدود ۸۰۰ هکتار در اراضی پس‌کرانه بندر امام خمینی (ره) است که برای کارهای لجستیکی و خدمات ارزش افزوده معرفی خواهد شد.
وی تصریح کرد: از دیگر پروژه‌های مهم پروژه فاز سه مجتمع بندری شهید رجایی است که مطالعات مقدماتی آن در حال اتمام است و چند ماه آینده به‌صورت رسمی اکران خواهد شد.
معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص نحوه استفاده از سرمایه گذاری‌های خارجی گفت:: استفاده از شرکت هایی که دارای تجربه و شبکه تجاری بین المللی هستند، همچنین شرکت‌های داخلی وخارجی که دارای دانش کافی و دسترسی به سیستم‌های سخت افزاری ونرم افزاری پیشرفته مدیریت پایانه‌های بندری هستند مورد توجه است.

افزایش اعتبار بین المللی با فعالیت خطوط خارجی

وی با اشاره به فعالیت مجدد خطوط و شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی در بنادر ایران گفت: تاکنون حداقل ۱۸ شرکت به همکاری با ایران بازگشته‌اند و فعالیت منظم خطوط بیش از ۱۳ شرکت کشتیرانی بین‌المللی در بنادر کشور به ویژه بندر شهید رجایی از سرگرفته شده است.
علاوه بر این، ۹ شرکت معتبر بین‌المللی پیمانکارعملیات بندری از هشت کشور جهان، (چین، سنگاپور، دانمارک، فرانسه، کره جنوبی، سوئیس، آلمان و فیلیپین) خواستار سرمایه‌گذاری در بنادر ایران هستند.
جلیل اسلامی افزود: از جنبه فنی نیز با شرکت‌های ایتالیایی جهت انتقال دانش فنی مکانیزه کردن بنادر از طریق تأسیس شرکت مشترک با ۵۱ درصد سهم طرف ایرانی توافق شده است.
وی تصریح کرد: در زمینه‌های حمایتی و بیمه‌ای نیز، خدمات صدور گواهینامه‌های قانونی برای کشتی‌های ایرانی توسط موسسات رده‌بندی بین‌المللی (IACS) و پوشش بیمه‌های حفاظت و غرامت بین‌المللی (IG P&I) مجددا برقرار شده است.
وی با بیان اینکه پیش از اعمال تحریم‌ها ۲۲ خط کشتیرانی بین المللی با ایران در ارتباط بودند، خاطرنشان کرد: در ماه‌های اخیر ۱۴ خط بین المللی فعالیت مجدد خود را آغاز کردند و نگاه ویژه‌ای به بندر شهید رجایی و بندر عباس دارند، همچنین هشت خط کشتیرانی هم برای همکاری با بنادر ایران اعلام آمادگی کرده اند. در میان ۱۴ خط کشتیرانی بین المللی فعال در بنادر ایران، شرکت هایی دیده می‌شوند که جزء برندهای مطرح کشتیرانی بین المللی هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به MSC اشاره کرد.
معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی در این باره ادامه داد: با تردد خطوط معتبر کشتیرانی در بنادر ایران، ضرورت انتقال کالاهای ایرانی به بنادر کشورهای همجوار و منطقه از بین می‌رود و افزایش هزینه‌های تحمیل شده در زمان تحریم کاهش پیدا می‌کند.
وی با اشاره به اینکه فعالیت خطوط بین المللی در ایران، یک نوع اعتبار بین المللی محسوب می‌شود، گفت: این امر نشانگر آن است که ایران کشوری امن تلقی می‌شود و شرایط تجاری مناسب برای همکاری را دارد.
اسلامی یادآور شد: باید در نظر داشت با بهبود ظرفیت‌های تجاری بنادر ایران، میزان اقبال خطوط بین المللی برای حمل و نقل کالا افزایش پیدا می‌کند، ضمن اینکه اگر خدمات مناسبی به خطوط کشتیرانی ارائه شود این موضوع علاقه‌مندی آن‌ها را افزایش می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)