• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۲۹۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸
اجتماعی » جامعه و شهری

تجهیز و بهسازی بیش از 2 هزار مدرسه پایتخت

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران : طی سال گذشته، دو هزار و 232 مدرسه در شهر تهران از خدمات عمرانی، تجهیزی و برنامه ای شهرداری تهران برخوردار شدند.


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مجتبی عبدالهی با اشاره به اجرای طرح حمایت از مدارس اظهار داشت: به همت اداره کل آموزش و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از مجموع 4 هزار و 319 مدرسه موجود در سطح مناطق 22 گانه شهر تهران تعداد 2 هزار و 232 مدرسه در سه محور عمرانی، تجهیزی و برنامه ای شامل توسعه و بازسازی مدارس، تجهیز امکانات و برنامه های فرهنگی، ورزشی و تفریحی و علمی و آموزشی تحت پوشش حمایتی قرارگرفتند.
وی با تاکید بر سهم قابل توجه جمعیت دانش آموزی در ترکیب جمعیتی کلان شهر تهران و همچنین اهمیت نقش مدارس و دانش آموزان در توسعه و تعمیق فرهنگ شهروندی، تصریح کرد: اختصاص بودجه سالانه برای حمایت از مدارس شهر تهران در زمینه های عمرانی، تجهیزی و برنامه ای از سیاستهای موفق و ضروری شورای اسلامی و شهرداری تهران به شمار می رود.
عبدالهی، کمک به ارتقای سطح خدمات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و بهداشتی در مدارس را از اهداف این طرح برشمرد و افزود: شهرداری تهران با اجرای این طرح در راستای کمک به تجهیز، بهسازی و نوسازی، ایمن سازی و بازسازی محیط های آموزشی، آموزش حقوق و تکالیف شهروندی دانش آموزان و افزایش سطح همکاری‌ها و تعاملات میان بخشی دستگاه های مختلف مرتبط با مدیریت شهری در زمینه مسایل آموزشی و مراکز تحصیلی و آموزشی گام بر می دارد.
وی با اشاره به فعالیت های عمرانی در زمینه توسعه و بازسازی مدارس اذعان داشت: براساس کارشناسی انجام شده و شناسایی و طبقه بندی نیازهای مدارس در راستای کمک به توسعه و بازسازی، مجموعه ای از فعالیت های عمرانی اعم از نقاشی و رنگ آمیزی فضاهای داخلی و بیرونی مدارس ، طراحی و نصب صندلی مبلمان مناسب در حیاط مدارس، احداث و تفکیک آبخوری ها از سرویس های بهداشتی، توسعه و بازسازی قرائت خانه، کتابخانه و فضاهای ورزشی مدارس، ترمیم آسفالت حیاط و ایزوگام پشت بام و... پیش بینی و در طول سال 95 به بسیاری از مدارس تهران این خدمات ارائه شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، همچنین تجهیز نمازخانه مدارس و تعمیر و نگهداری سیستم های صوتی پخش اذان، تجهیز مدارس به لوازم ورزشی و تفریحی، تأمین تجهیزات هوشمندسازی مدارس و تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه های مدارس و... را از دیگر اقدامات شهرداری های مناطق 22 گانه در جهت حمایت از مدارس تهران عنوان کرد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه مدیریت شهری حتی در حوزه تقویت فعالیت ها و برنامه های تربیتی و آموزشی در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و هنری نیز در قالب طرح حمایت از مدارس با آموزش و پرورش همکاری‌ دارد؛ اظهار داشت: کاهش آسیب های اجتماعی، آموزش محیطی، برگزاری گردش ها و اردوهای علمی- آموزشی، غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، تولید و توزیع محصولات فرهنگی و آموزشی، ترویج فرهنگ کتابخوانی ، برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه‌ها، طرح شهردار مدرسه، حمایت از برنامه‌های قرآنی در مدارس، همکاری های زیست محیطی و... از جمله سرفصل های همکاری های مشترک بین آموزش و پرورش شهر تهران و مدیریت شهری در طول سال جاری به شمار می رود.
به گفته عبدالهی، بیش از 270 میلیارد ریال اعتبار طی سال گذشته در سطح مناطق 22گانه شهرداری تهران برای حمایت از مدارس پایتخت هزینه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته شعار سال با محوریت هموار کردن مسیر سرمایه گذاری دراستان
قرعه آزادکاران در ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی مشخص شد
غیبت شماری از دانش آموزان در پی بازگشایی ناگهانی مدارس
تبدیل کیش به الگوی حکمرانی فرهنگی ایرانی اسلامی
کاهش زمان رسیدگی به پرونده های قضایی در لرستان
اعتراف تاریخی ترامپ
پایان رقابت‌ها با قهرمانی تیم لیتوانی و کانادا در بخش پسران و دختران
اولین برف پاییزی گیلان قله سماموس را سفید پوش کرد
تصویب ۱۸طرح اشتغالزایی درگیلانغرب
اجرای موفق طرح آزمایشی مهارگر زیستی؛ راهبردی نوین برای نجات تاغزار‌های کشور
ارائه تجارب ایران در زمینه مدیریت جنگل و مقابله با تغییر اقلیم در COP۳۰ برزیل
پیروزی عالمیان در دور دوم مرحله مقدماتی استار کانتندر مسقط
برف روبی و نمک‌پاشی محور‌های مواصلاتی تکاب
سرشماری گونه‌های شاخص پستانداران در پناهگاه حیات‌وحش قراویز
سفر معاون امور سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور به درودزن
پیگیری یک وعده
تمهیدات فرمانداری رشت در روزهای برگزاری اجلاس خزر
برگزاری یادواره سرلشکر شهیدزین الدین، سرداران و ۶۱۲۸ شهید استان قم
ضرورت توجه به مشکلات بهداشتی و درمانی آذرشهر
اسلام هراسی در انگلیس از شرایط بد به بدتر مبدل شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)