• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۷۶۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱
اجتماعی
رئیس ثبت اسناد:

توجه به مالکیت معنوی، پیش نیاز توسعه اقتصادی

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور: توجه به مالکیت معنوی و ساز و کارهای آن باعث تشویق تولیدکنندگان و اطمینان خاطر مصرف کنندگان خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دکتر تویسرکانی در دیدار هیئت اعزامی مالکیت معنوی کشور دانمارک افزود: توجه به مالکیت معنوی و سازوکارهای آن باعث تشویق تولیدکنندگان و اطمینان خاطر مصرف کنندگان خواهد شد.
رئیس سازمان ثبت اسناد به روابط مناسب دو کشور ایران و دانمارک اشاره و ابراز امیدواری کرد؛ این روابط به بهبود روابط اقتصادی و تجاری دو کشور منجر شود.
وی با اشاره به رسالت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در زمینه ثبت مالکیت های معنوی به ویژه ثبت اختراع و علائم تجاری گفت: توجه به مالکیت معنوی از پیش نیازهای اصلی توسعه اقتصادی در هر کشور است.
تویسرکانی اظهار داشت: در ایران طی سالهای اخیر هم در حوزه ثبت مالکیت های معنوی و نیز توسعه رشته مالکیت معنوی در دانشگاه های کشور ، کارهای بزرگ و موثری انجام شده و پیشرفت های چشمگیری اتفاق افتاده است.
وی گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به طور مستمر در حال ترویج و افزایش دانش روز مالکیت معنوی و برگزاری کارگاه های آموزشی و همکاری با سایر کشورها در این زمینه است.
تویسرکانی از برقراری زمینه همکاری در خصوص مالکیت معنوی با کشور دانمارک ابراز خرسندی کرد و بیان داشت: به جهت تسریع در اجرای کار باید چارچوب زمینه های همکاری، مشخص و سپس بر اساس آن برنامه عملیاتی کارشناسی و دقیق ، معین و پیگیری شود .
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران به اکثر معاهدات بین المللی در حوزه مالکیت معنوی ملحق شده و کیفیت ارائه خدمت در ثبت مالکیت معنوی در کشور ما وضعیت مطلوبی دارد.
وی افزود: با راه اندازی سامانه های الکترونیکی خدمات رسانی ثبتی، هم اکنون از هیچ متقاضی خدمت در حوزه های ثبت اختراع، علائم تجاری و PCT اسناد کاغذی دریافت نمی شود و امور کاملا بصورت الکترونیکی است و در همین رابطه با سازمان جهانی مالکیت معنوی (( وایپو )) نیز ارتباط سیستمی وجود داشته و اسناد فی مابین به نحو الکترونیک تبادل می شود .
وی ضمن اشاره به دیگر مسئولیت های این سازمان در خصوص ثبت شرکت ها، کاداستر، دفترخانه های اسناد رسمی و ازدواج و طلاق، ثبت مالکیت املاک ، اجرای اسناد رسمی و... ، در خصوص جایگاه مالکیت معنوی در ایران گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور زیر مجموعه قوه قضاییه بوده و این موضوع نشان دهنده توجه جدی کشور ایران به ثبت اموال و حقوق ثبتی است.
تویسرکانی گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آمادگی کامل برای همکاری با کشور دانمارک در زمینه توسعه مالکیت معنوی و تبادل تجربیات دو کشور را دارد.
در ابتدای این جلسه دنی ادنان سفیر کشور دانمارک در تهران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه گفت: امیدوارم این جلسات زمینه همکاری هر چه بیشتر بین دوکشور در موضوع مالکیت معنوی باشد.
کلد نایمن جنسن، معاون مالکیت معنوی دانمارک نیز گفت: در همکاری هایی که در بحث ثبت اختراعات و علائم تجاری این کشور با دیگر کشورها صورت گرفته سعی شده با کشور ایران نیز در خصوص مالکیت معنوی همکاری داشته باشیم چون بر اساس مشاهدات موجود ، ایران در این زمینه رشد بسیار خوبی داشته و اقدامات مؤثری انجام داده است.
وی به تفاهم نامه امضاء شده بین مسئولان مالکیت معنوی دو کشور در سال گذشته اشاره کرد و افزود: از آن زمان تا بحال از دولت دانمارک تقاضا کردیم تا یک نفر در سفارت دانمارک در تهران به منظور گسترش کار و برقراری ارتباط با مسئولان مالکیت معنوی در ایران و اجرایی کردن موارد تفاهم نامه، مشخص شود و این کار هم اکنون به نتیجه رسیده و منابع مالی آن نیز تامین شده است و امیدواریم فعالیت این کارشناس به زودی در سفارت دانمارک در تهران آغاز شود .
وی گفت: پس از امضاء تفاهم نامه برخی از شرکت های دانمارکی علاقه مند به سرمایه گذاری در زمینه مالکیت معنوی در ایران شدند که این موضوع به نفع اقتصاد ایران و دانمارک است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)