• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۲۵۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲
بین الملل » آمریکا
درپی نامناسب شرایط بهداشتی؛

مرگ 7 مهاجر در زندان های آمریکا

گروه های حقوق بشر از مرگ هفت مهاجر بازداشت شده در آمریکا بر اثر نامناسب بودن مراقبت های بهداشتی خبر دادند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، شبکه پرس تی وی اعلام کرد ، دیده بان حقوق بشر و سازمان سیویک - نهاد پیگیر حقوق و وضع مهاجران زندانی - جزئیات این حادثه را منتشر کرده اند. 
بر اساس گزارش منتشر شده از این دو گروه، مهاجران زندانی به عمد در معرض شرایط بد و مراقبت های بهداشتی خطرناک و پایین تر از حد لازم قرار می گیرند.  
سیویک و دیده بان حقوق بشر در بیانیه های خود اعلام کردند مراقبت های بهداشتی ضعیف و پایین تر از حد معمول در بازداشت های مهاجران در آمریکا از سال 2012 تا 2015 باعث هفت مورد مرگ قابل پیشگیری در این زندان ها شده است.  
این گزارش در حالی منتشر شد که دولت ترامپ بازداشت مهاجران غیر قانونی را در آمریکا افزایش می دهد.

ضعف شدید مراقبت های بهداشتی 
      از سوی دیگر،به گزارش وب سایت دیدبان حقوق بشر، مراقبت های بهداشتی در بازداشتگاه های مهاجران در آمریکا به میزان خطرناکی کاهش یافته است. این گزارش با عنوان «بی اعتنایی نظام مند: مراقبت های بهداشتی خطرناک و غیراستاندارد در بازداشتگاه های مهاجران»، از مشکلات نظام مند در این بازداشتگاه ها از جمله تاخیر غیرمنطقی در درمان و کادر درمانی ناکافی خبر می دهد که می تواند زمینه به خطر افتادن افراد زیادی را در برنامه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در زمینه بازداشت و اخراج مهاجران فراهم کند. گرس منگ، از محققان ارشد دیدبان حقوق بشر، گفت، داده ها نشان می دهد با وجود تلاش دولت اوباما برای اصلاح شرایط بازداشتگاه های مهاجران، افراد بدون دلیل در این مکان ها مرده اند. وی افزود، دولت ترامپ درحالی از اجرای این اصلاحات صرف نظر کرده است که قصد دارد مهاجران بیشتری را روانه این بازداشتگاه ها کند و این بدان معنی است که افراد بیشتری در این بازداشتگاه ها با مرگ قابل اجتناب روبرو می شوند.

بازداشتگاه های مهاجران 
           این گزارش بر پایه بررسی های پزشکی مستقل در خصوص تحقیقات «اداره مهاجرت و گمرک آمریکا» درباره 18 مورد مرگ در بازداشتگاه های مهاجران در فاصله سال های 2012 تا 2015 و همچنین گزارش های پزشکی 12 تن دیگر تهیه شده است که در 10 مرکز در سراسر آمریکا بازداشت بوده اند. دیدبان حقوق بشر همچنین با بیش از 90 تن از مهاجرانی که در بازداشت هستند یا پیش تر در بازداشت بودند و همچنین با اعضای خانواده، وکلا، مدافعان حقوق مهاجران و متخصصان بهداشت و درمان گفتگو شده است.
متخصصان موارد متعددی از مراقبت های درمانی غیراستاندارد و خطرناک را از جمله نادیده گرفتن علائم بیماری، استفاده از کادر درمانی غیرمتخصص، مراقبت های روانی ناکافی، استفاده از سلول های انفرادی برای افرادی با مشکلات روانی و کند بودن فوریت های پزشکی، در بازداشتگاه های مهاجران پیدا کرده اند. به عقیده این کارشناسان، مرگ 7 تن از 18 نفری که در این مدت در بازداشتگاه های مهاجران مرده اند، نتیجه چنین مشکلاتی بوده است.
یکی از این افراد، رائول ارنستو مورالس راموس بود که در سال 2015 به دلیل سرطان در بازداشتگاهی در آدلانتو، در کالیفرنیا، درگذشت. بررسی پرونده پزشکی وی نشان می دهد که دو سال پیش از مرگش علائم سرطان دیده می شد اما تا یک ماه پیش از مرگ وی، این علائم نادیده انگاشته شد. در این مدت مورالس بارها خواستار دریافت مراقبت های درمانی شده بود.
تیومب کارلوس در پنسیلوانیا بازداشت شد و در سال 2013 در دومین تلاش برای خودکشی و پس از آن که 2 سال و نیم در بازداشت بود، جان سپرد. کارکنان بازداشتگاه می دانستند که کارلوس از شرایط روانی خاصی رنج می برد و نیازمند مراقبت بود اما  مراقبت کافی از وی صورت نگرفت. بررسی متخصصان نشان می دهد مراقبت های روانی که به وی اختصاص یافت، بسیار ناکافی بود. 
مقامات اداره گمرک و مالیات در مرکز بازپروری هودستون به دیدبان حقوق بشر گفتند، پرستارها درخواست ها برای دریافت مراقبت های درمانی را بررسی می کنند و به این درخواست ها ظرف 24 ساعت پاسخ داده می شود. اما مدارک پزشکی نشان می دهد مردی که از دل درد شدید شکایت داشت، یک ماه بعد معاینه شد.
به گفته متخصصان، موارد متعددی از مراقبت های درمانی غیراستاندارد در بازداشتگاه های مهاجران دیده شده است که امکان داشت همه افراد را در بازداشتگاه ها با خطر روبرو کند. 
در این گزارش این گونه نتیجه گیری می شود که دولت آمریکا از ابزارهای لازم برای نظارت بر بازداشتگاه های تحت کنترلش برخوردار نیست. 
بررسی های اداره مهاجرات و گمرک پیش از خودکشی های سریالی در بازداشتگاه اِلوی در آریزونا نشان داد که برنامه و سیاستگذاری مناسبی برای جلوگیری از خودکشی در این بازداشتگاه وجود دارد، اما بررسی هایی که پس از روی دادن چندین مورد خودکشی در این بازداشتگاه انجام گرفت، خلاف آن را ثابت کرد.
افزون بر این، «اداره حقوق و آزادی های مدنی» وزارت امنیت داخلی در گزارشی به کنگره، 49 توصیه به اداره مهاجرت و گمرک برای بهبود وضعیت یکی از بازداشتگاه های آریزونا ارائه داد، اگرچه نام این بازداشتگاه برده نشد، روشن است که منظور بازداشتگاه اِلوی بوده است. دو سال طول کشید که اداره مهاجرت و گمرک به این موارد پاسخ دهد و در نهایت اداره حقوق و آزادی های مدنی وزارت امنیت داخلی اعلام کرد که به 30 مورد از 45 موردی که به آن اشاره شده بود، پاسخ درستی داده نشده است.
دکتر مارک استرن که همه اسناد این گزارش را بررسی کرده است، می گوید: «ما با نظامی (در بازداشتگاه ها) روبرو هستیم که قادر به پاسخگویی به نیازهای درمانی بازداشت شدگان نیست و افزایش تعداد افرادی که راهی این بازداشتگاه ها می شوند، شرایط را بدتر می کند.»

افزایش بودجه برای افزایش بازداشتگاه ها 
          دولت ترامپ خواستار افزایش بودجه ای معادل یک میلیارد و 200 میلیون دلار شده است تا ظرفیت بازداشتگاه ها را از 34 هزار تخت به 45 هزار و 700 برساند. 1 میلیارد و 500 میلیون دلار از بودجه تقویت امنیت مرزها هم به منظور افزایش بازداشت و اخراج مهاجران در نظر گرفته می شود و در سال 2018 نیز بودجه بیشتری برای این منظور درخواست خواهد شد.
در کالیفرنیا که در مقایسه با هر ایالت دیگری به جز تگزاس، شمار بیشتری از مهاجران در آنجا بازداشت می شوند، طرحی در دست بررسی است که می تواند شرایط را بهبود بخشد. این طرح مراکز نگهداری مهاجران را ملزم می سازد از استانداردهای بازداشتگاه ها مصوب سال 2011 پیروی کنند و برای اطمینان از اعمال این استانداردها از دفتر دادستان کل کالیفرنیا و دادستان های محلی کمک بگیرند.
میگ گفت، حتی پیش از روی کار آمدن ترامپ نیز دولت از ابرازهای لازم برای اعمال کنترل بر بازداشتگاه ها برخوردار نبود. تغییر شرایط برای حمایت از زنان، مردان و کودکان در بازداشتگاه های مهاجران باید شامل اصلاح قوانینی شود که اغلب بدون علت زمینه بازداشت آنها را فراهم می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)