نظارت بر مراکز عرضه لبنیات سنتی
کارشناسان اداره دامپزشکی و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نحوه فعالیت مراکز عرضه لبنیات سنتی را بررسی می کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت : کارشناسان از مبداء تهیه شیرخام، نحوه حمل و نگهداری شیر خام در مراکز عرضه بازدید و برای بررسی احتمال وجود عامل بیماری تب مالت از شیر خام این مراکز نمونه برداری می کنند .
عیسی غیاث یزدی افزود: مصرف شیر خام بدون انجام کار حرارتی (پاستوریزاسیون) برای احتمال انتقال بیماری می تواند مخاطره آمیز باشد.