• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۳۶۲۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
ورزشی » کشتی و وزنه برداری
سرمربی تیم وزنه برداری ملی حفاری:

عملکرد فدراسیون قابل دفاع است

سرمربی تیم وزنه برداری ملی حفاری گفت: فدراسیون عملکرد موفقی در طول مدت فعالیتش داشته و توانسته با وجود مشکلات مالی نتایج قابل قبولی کسب کند.

عملکرد فدراسیون قابل دفاع استفراز رامهرمزی درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: وزنه برداران طبق برنامه و با توجه به برنامه‌های از پیش تعیین شده تمرین می‌کنند تا آمادگی خود را حفظ کنند. در لیگی که پشت سر گذاشتیم وزنه برداران تیم ملی حفاری همه توان خود را بکار گرفتند و عملکرد خوب و قابل قبولی داشتند. تلاش می‌کنیم تا در فصل بعدی هم حضوری موفق در این رقابت‌ها داشته باشیم.

وی گفت: با توجه به برنامه‌های از پیش تعیین شده قصد داریم در دور جدید بازیهای لیگ برتر در ۲ بخش جوانان و بزرگسالان شرکت کنیم. در این رابطه تصمیم گیری با مدیر عامل باشگاه است و او باید موافقت خود را برای حضور در هر ۲ لیگ اعلام کند.

رامهرمزی افزود: سال گذشته با ترکیبی جوان در رقابتهای لیگ برتر بزرگسالان شرکت کردیم و با همان تیم موفق به کسب عنوان قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا شدیم. امسال هم تلاش می‌کنیم بر اساس سیاست‌های باشگاه حضوری موفق در لیگ برتر داشته باشیم و قدرت خود را در مصاف با حریفان نشان دهیم.

وی درباره قهرمانی تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان در رقابتهای قهرمانی آسیا افزود: کسب عنوان قهرمانی در مسابقات وزنه برداری ترکمنستان نتیجه‌ای خوب و ارزشمند بود. تعدادی از وزنه برداران جوان در کنار باتجربه‌ها راهی این مسابقات شدند. وزنه برداران جوان اولین سالی بود که در این مسابقات شرکت کردند. 

رامهرمزی افزود: تیم ملی ایران بدون المپیکی‌ها در این رقابت‌ها حضور یافت و توانست با جوانان به عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها دست یابد. جوانان برای کسب تجربه باید در رقابتهای بین المللی حضور یابند و قدرت خود را بخوبی بکار بگیرند تا در سالهای آینده نتایج بهتری کسب کنند. فکر می‌کنم باید به وزنه برداران جوان تیم ملی به علت کسب این موفقیت تبریک گفت.

وی گفت: زمانی کل وزنه برداران تیم ملی بزرگسالان ۱۰ نفر بودند ولی با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده هم اکنون چند تیم در اردوی تیم ملی بزرگسالان مشغول فعالیت و تمرین هستند. این اتفاق بسیار خوبیست و زمینه حضور بیشتر وزنه برداران در اردوی تیم ملی بزرگسالان را بخوبی فراهم کرده است. باید از علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری تشکر کرد که با استفاده از همه تجربیاتش مشغول اداره وزنه برداری است.

رامهرمزی افزود: به عنوان یک مربی که سالهاست در این رشته ورزشی مشغول فعالیت است عملکرد فدراسیون در بخش‌های مختلف خوب است. هرچند انتقادات زیادی به عملکرد فدراسیون می‌شود ولی واقعیت این است که در بازهای المپیک و رقابتهای جهانی و آسیایی وزنه برداری عملکرد خوب وقابل قبولی داشت. 

سرمربی تیم ملی حفاری درباره رقابتهای جهانی آمریکا گفت: با توجه به شرایط خوبی که وزنه برداران در اردوی تیم ملی دارند فکر می‌کنم که تیم ملی ایران در رقابتهای جهانی آمریکا عملکرد خوبی داشته باشد. هرچند مشکلات مالی فدراسیون را تحت فشار گذاشته است ولی وزنه برداران توانمندی در دسته‌های مختلف داریم و می‌توانیم در این رقابت‌ها بخوبی قدرت خود را نشان دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری رویداد حضور تا ظهورسه- ۲۲ در اصفهان
سپاه پاسداران انقلاب ضد تروریسم
اعلام مشوق جدید سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی
بررسی امکان احداث ساختمان نظام پزشکی در سلماس
برگزاری چهارهزار و ۷۰۰ برنامه مختلف دهه فجر در آذربایجان‌غربی
حمایت مردم انقلابی کردستان از سپاه پاسداران
اطلاعیه وزرات کار درباره «سامانه روابط کار»
پخش مجموعه هتل بسیار بسیار عجیب در ماه مبارک رمضان
دو هزار و ۲۰۰ طرح در دهه فجر برای استان بوشهر
امکان لغو شیوه دوم خرید کالابرگ در زنجان
افزایش ۷۷ درصدی میانگین معاملات در بازار ارز تجاری
تجلیل از دانش آموزان نخبه سمنان به مناسبت روز جوان
بیانیه اتحادیه اروپا علیه سپاه، اقدامی گستاخانه است
جلسه ستاد خدمات سفر شهرستان بویین میاندشت
اپستین و پرسش های بی پاسخ
پایان مرحله نخست طرح هوشمندسازی طلای زرشوران
کشف محموله سیگار به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شیراز
دو سینما در آبادان و خرمشهر میزبان علاقمند به فیلم فجر
دستگیری سارق تحت تعقیب قضایی در لرستان
آغاز توزیع رایگان کود کمپوست در ازای پسماند خشک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
شمخانی: جغرافیای جنگ فقط به دریا محدود نخواهد شد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)