• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۴۳۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶
اجتماعی

بیش از 41 میلیون نفر در انتخابات شوراها شرکت کردند

دبیر ستاد انتخابات کشور: در این دوره از انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، بیش از 41 میلیون نفر شرکت کردند.

علی پورعلی مطلق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: قرائت آرا در 39 هزار روستای ما انجام و اعلام شده است که در واقع آمار و ارقام مربوط به شوراها توسط فرمانداری ها و بخشداری ها اعلام می شود اما براساس آمار اولیه ای که ما داریم در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در این دوره بیش از 41 میلیون نفر شرکت کرده اند. بیش از 41 میلیون نفر در انتخابات شوراها شرکت کردند

وی گفت : همچنین هزار و 240 شهر داریم که در این شهرها نیز انتخابات برگزار و  نتایج آن نیز اعلام شد . 

دبیر ستاد انتخابات کشور افزود: الحمدلله نه در روستاها و نه در شهرها جایی نداریم که نتایج اعلام نشده باشد و انتخابات با آرامش کامل و کمترین مشکل برگزار شد. 

وی گفت : در این دوره از انتخابات شوراها در 141 شهر از هزار و 240 شهری که داریم انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شد که به گفته هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شهر و روستا بسیار کار خوبی بوده است و اگر بخواهیم به صورت درصدی اعلام کنیم ، 95 درصد آن اهداف مورد نظر تحقق پیدا کرده است . 

پورعلی مطلق ادامه داد: حتی در برخی از این شهرها با توجه به اینکه جمعیت قابل توجهی هم دارد نتایج شمارش آرا در این شهرها از روستاهای ما نیز زودتر اعلام شد و این بسیار حائز اهمیت است .

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره فعالیت های اجرایی نیز گفت : یک هیات اجرایی نیز برای شوراهای اسلامی شهر و روستا داشتیم که هزار و 487 نفر بودند. 

وی افزود : برای شوراهای اسلامی شهر و روستا باید بیش از 131 هزار و 854 نفر انتخاب می شدند که از این تعداد 6 هزار و 751 نفر مربوط به شهرها هستند که یک جمعیت حائز اهمیتی است. 

پورعلی مطلق ادامه داد: همچنین در این دوره از انتخابات 39 هزار روستای ما دارای شورا شدند که اگر بخواهیم با دوره گذشته مقایسه کنیم، در این دوره حدودا 4 هزار شورای جدیدی در روستاهای ما شکل گرفت . 


مشارکت بیش از 170 هزار نفر از ایرانیان خارج از کشور در انتخابات
دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری 170 هزار و 200 نفر در خارج از کشور شرکت کردند که در مقایسه با دوره یازدهم افزایش مشارکت داشتیم.

علی پورعلی مطلق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از مردم به خاطر حماسه حضور در پای صندوق های رای تشکر کرد و افزود: با انتخاباتی که برگزاری کردیم در مجموع 37 دوره انتخابات در 39 سال گذشته برگزار کردیم که مردم در این مدت همچنان پای کار هستند و با حضور در پای صندوق های رای به نظام عشق می ورزند و با حضور خود حماسه می افرینند . 

دبیر هیات اجرایی مرکزی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در 29 اردیبهشت سه انتخابات برگزار کردیم که یکی انتخابات ریاست جمهوری، دیگری انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا و سومی نیز انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی بود . 

دبیر ستاد انتخابات کشور افزود : ما در این دوره از انتخابات دو ستاد انتخابات تشکیل دادیم که ستاد مربوط به برگزاری انتخابات در داخل کشور برای انتخابات ریاست جمهوری ، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی بود و ستاد دیگر برگزاری انتخابات در خارج از کشور  برای ریاست جمهوری بود . 

وی گفت: ما در این دوره از انتخابات هزار و 60 هیات اجرایی برای ریاست جمهور داشتیم که ترکیبش مردمی بود و فقط تعداد اندکی از مدیران ما در این ترکیب حضور دارند . 

پورعلی مطلق ادامه داد: یعنی اگر در بحث ریاست جمهوری 13 نفر هیات اجرایی داشته باشیم ، 4 نفر افراد حقوقی و مابقی از اقشار مردم هستند که از همه اقشار دراین ترکیب حضور دارند . 

وی گفت : در این دوره از انتخابات یک میلیون و 150 هزار نفر عوامل اجرایی داشتیم . 

دبیر هیات اجرایی مرکزی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما در دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور 269 شعبه داشتیم که در این دوره به 310 شعبه افزایش پیدا کرد که حدود 17 - 18 افزایش شعبه داشتیم  و در خیلی از کشورها تعداد شعبه اخذ رای ما افزایش پیدا کرد . 

وی با بیان اینکه ما این دوره در 133 نمایندگی و کشور هیات اجرایی داشتیم گفت : همچنان که در داخل هیات اجرایی داریم در خارج از کشور نیز هم هیات اجرایی داشتیم و هم هیات نظارت، که از سوی شورای نگهبان انتخاب شد .

پورعلی مطلق ادامه داد : اگر به صورت دوره ای، میزان مشارکت در خارج از کشور را با دوره دوازدهم مقایسه کنیم تعداد آرا شرکت کنندگان ما در دوره یازدهم  109 هزار نفر بود اما در این دوره تعداد رای دهندگان 170 هزار و 200 نفر بود که باز هم افزایش داشتیم.

دبیر ستاد انتخابات کشور به تفکیک آرا نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور اشاره کرد وگفت : براساس نتایج آرا در خارج از کشور آقای حسن روحانی 135 هزار و 976 رای یعنی 79 و 4 دهم درصد آرا و حجت اسلام و المسلمین رئیسی 30 هزار و 89 رای یعنی 18 و 13 صدم درصد آرا را کسب کرده اند . 

وی افزود : همچنین آقایان میرسلیم یک هزار و 20 رای یعنی 59 صدم درصد و هاشمی طبا 536 رای یعنی31 صدم درصد آرا را کسب کرده است . 




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)