• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱
علمی و فرهنگی » معارف

نذر حجاب؛ طرحی ملی برای تعویض چادرهای مشکی کهنه با نو

مدیرعامل نشان حجاب گستر گفت: طرح ملی نذر حجاب چادر مشکی که قرار است در نمایشگاه قران کار خود را آغاز کند، به جمع آوری و تعویض چادرهای مشکی کهنه با چادرهای نو می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ اسدالله سلیمانی در نشست خبری طرح کلی نذر حجاب چادر مشکی با اشاره به رونمایی از طرح ملی فردوس گفت: فردوس نمونه ارتقا یافته چادر‌های ملی است که با بهترین کیفیت در پارچه و دوخت و پایین‌ترین قیمت در بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قران رو نمایی و عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه چادری که ۴۹ هزار تومان برای طرح فردوس قیمت گذاری کردیم گفت: این در حالی است که در بازار این چادر مشکی با همین کیفیت از ۷۵ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سلیمانی افزود: ما با توجه به اهداف معنوی، نه صرفا مادی، می‌خواهیم هر بانویی که قصد خرید چادر از بهترین نوع و کیفیت را دارد به راحتی و با کمترین قیمت خریداری کند و برای این کار، چادر کهنه را با چادر نو تعویض می‌کنیم که در مجموع به صورت نیم ب‌ها برای مشتری تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه کسانی وارد عرصه حجاب شدند که ۸۰ درصد آن‌ها دغدغه حجاب دارند گفت: این تولید کنندگان با باورهای خود وارد این عرصه می‌شوند و هیچ حمایت دولتی نمی‌شوند.

این فعال حوزه تولیدات محصولات حجاب با بیان اینکه طرح فردوس توان پاسخگویی به سراسر کشور را دارد گفت: طرح فردوس آمادگی دارد تا با کسانی که در شهرستان‌ها فروشگاهی دارند برای عرضه چادر مشکی فردوس همکاری کند و به تعویض چادرهای کهنه با نو حتی پس از روزهای برگزاری نمایشگاه قرآن اقدام کنند.

وی افزود: طرح فردوس ثبت مالکیت معنوی شده و با تفاهم نامه‌ای که با کارگروه ساماندهی مد و لباس منعقد شده است تولید کنندگان داوطلب می‌توانند به این طرح اضافه شوند.

سلیمانی با بیان اینکه تولید کنندگان عرصه حجاب مظلومند گفت: به عنوان یک تولید کننده احساس دین کردم تا برای تولیدات محصولات حجاب اقدام کنم و آن دسته‌ای که تمکن مالی ندارند در بحث قیمت و کیفیت بتوانم خدمت گذاری کنم.

علی قلعه وند مدیر گروه تولیدی نگار نیز در این نشست با بیان اینکه حدود ۴۰ نوع پارچه مشکی وجود دارد گفت: متاسفانه در ایران از بعد از انقلاب سرمایه گذاری جدی در این خصوص انجام نشده است در حالیکه ما یکی از بزرگترین مصرف کننده‌های پارچه مشکی هستیم.

وی افزود: بنیاد مستضعفان با یک سرمایه گذاری تولید پارچه را بدون مشورت از صاحبنظران این حوزه انجام داد و دستگاه هایی را وارد کردند، اما به لحاظ مقدار و نوع پارچه پاسخگوی نیاز ما نبودند چراکه با عرض کوچک تولید می‌شود.

قلعه وند گفت: اگر سرمایه گذاری خوبی در این بخش انجام شود حتما می‌توانیم بهترین تولید و کیفیت را داشته باشیم زیرا بر همه نکات تولید پارچه اشراف داریم.

وی با اشاره به طرح فردوس گفت: طرح فردوس قرار است به نیاز آن دسته از افرادی که بیشترین استفاده را از چادر مشکی دارند، پاسخ دهد و به همین دلیل از پارچه‌ای مقاوم و با کیفیتی مرغوب استفاده کردیم.

وی افزود: در این طرح مدلی که بیشترین خواهان را داشته انتخاب شده است و تغییراتی در آن ایجاد کردیم و برای این کار مجبور شدیم از پارچه حریر اسود کره‌ای استفاده کنیم، چون در کشور ما پارچه حریر اسود با عرض کم تولید می‌شود.

قلعه وند با انتقاد از کارخانه حجاب شهر کرد گفت: این کارخانه باید محصولی تولید کند تا بتوانیم استفاده کنیم، اما هیچ پاسخی دریافت نکردیم.

این فعال حوزه تولیدات محصولات حجاب در خصوص صادرات چادر هایی که در کشور تولید و دوخته می‌شود گفت: ما چادر مشکی به کشور عراق صادر کرده ایم و در این کشور به سبک حجاب ایرانی تمایل نشان داده اند، اما با سلیقه کشور‌های حوزه خلیج فارس همخوانی ندارد.

وی افزود: بازار هدف ما کشور عراق است و اگر بتوانیم در عراق محصولات خود را بیشتر معرفی کنیم می‌توانیم بازار عراق را از چادر‌های ایرانی پر کنیم زیرا محصولات ایرانی ما قابلیت رقابت با محصولات خارجی در عراق را دارد در حالیکه هم اکنون بازار عراق در دست ترکیه و کویت است.

میثم نزاد رمضانی مدیر عامل پوشش‌های اسلامی تیام نیز با بیان اینکه سامانه پیامکی ۵۰۰۰۵۲۲۲۲ ایجاد شده تا کسانی که مایل به خرید چادرهای طرح فردوس هستند با ارسال عدد یک به صورت تکی چادر مشکی و با ارسال عدد ۵ به این سامانه نمایندگی دریافت کنند و برای صحت و اصل بودن این نمایندگی می‌توانند به iranmod.com مراجعه کنند.

وی افزود: متاسفانه در کشور ما هنوز کالای حجاب به عنوان کالای فرهنگی شناخته نشده است این درحالی است که تا کنون بالغ بر ۴۰ نوع مدل چادر مشکی تولید کرده ایم و در طرح فردوس نگاه ما برآمده از نوآوری طبق موازین شرعی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
کمک میلیونی اهالی گوراب زرمیخ با پرداخت زکات مستحبی
صادرات کالا به ارزش بیش از ۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار از استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)