استاندار اردبیل؛
ضرورت جلوگیری از حاشیه نشینی در شهرهای استان اردبیل
استاندار اردبیل گفت: حاشیه نشینی مشکلاتی را در این استان بوجود آورده و باید جلوی ساخت و ساز های بی رویه در حاشیه شهرها گرفته شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل/ استاندار اردبیل گفت: حاشیه نشینی مشکلاتی را در این استان بوجود آورده و باید جلوی ساخت و ساز های بی رویه در حاشیه شهرها گرفته شود.مجید خدابخش در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان اردبیل افزود: برای بررسی بیشتر حاشیه نشینی از هفته آینده در چهار شهرستان استان بازدید میدانی خواهد شد.
وی با بیان اینکه حاشیه نشینی با اقدامات فیزیکی قابل حل نیست گفت: ریشه اصلی جرایم بیکاری و مشاغل کاذب است که باید با برنامه جامع جلوی آنها گرفته شود.
استاندار اردبیل همچنین با اشاره به لزوم بازآفرینی شهری افزود: برای بازآفرینی شهری می توان در حاشیه شهرها و محله های هدف مشاغل خانگی خرد و کوچک راه اندازی کرد و با ارائه تسهیلات بانکی کم بهره می توان شاهد کارآفرینی در محله های هدف شد.
خدابخش افزود: حاشیه شهر در شهرها از یکدیگر متفاوت هستند و باید برای هر یک برنامه جداگانه و طرح های متفاوت اشتغال زایی تدارک دید.
استاندار اردبیل گفت: علاوه بر ایجاد طرح های اشتغال زایی در حاشیه شهر ها می توان امکانات ورزشی ،فرهنگی را هم در محله های هدف ایجاد ایجاد کرد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت ساماندهی سکونت گاههای غیر رسمی ، حاشیه شهر و نیز بافت فرسوده شهری افزود: باید بانک اطلاعاتی جامعی در این زمینه تهیه شود.
خدابخش اظهار کرد: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بافت های ناکارآمد درون محدوده شهری و به ویژه در مرکز شهرها واقع شده اند، ارائه تسهیلات به این واحدهای مسکونی باید در اولویت قرار داشته و محدوده مطالعاتی نیز همه بافت های ناکارآمد را در بربگیرد.
استاندار اردبیل گفت: دولت تسهیلات مناسبی برای احیای بافت های فرسوده در نظر گرفته که درصد این تسهیلات بانکی بیش از 20 درصد است که دولت مابه التفاوت را متعهد شده و سود دوران مشارکت 14 درصد است./