پخش زنده
امروز: -
طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان در ماه مبارک رمضان توسط 10 تیم نظارتی اجرا می شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، رئیس مرکز بهداشت مهاباد گفت: در این طرح 20 نفر در قالب 10 تیم 2 نفره بهداشت محیط با همکاری ادارات و اصناف، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و تجارت، دامپزشکی بر اماکن تهیه و توزیع موادغذایی نظارت خواهند داشت .
کریم علیزاده افزود: زولبیا و بامیه و انواع مواد غذایی دیگر از جمله مواد مصرفی در ماه مبارک رمضان است و نظارت بر نحوه تهیه و توزیع این موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط برای پیشگیری مردم جامعه از بیماری های غیر واگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نقش بسزایی دارد.
وی افزود: امسال چهار دستگاه آزمایش روغن و 12
دستگاه آزمایش شوری نان تحویل مرکز بهداشت مهاباد شده است.
علیزاده آذر گفت: کنترل میزان PH
نان ،کنترل میزان اسیدیته و میزان مولکول های قطبی (TPM) روغن های سرخ کردنی ،اندازه گیری میزان شوری خمیر و نان ها، اندازه گیری
میزان رطوبت انبارهای موادغذایی، آزمایش افلاتوکسین موجود در شیرهای سنتی و صنعتی
و سایر مواد لبنی و مواد غذایی محلول سنجش می شود.
وی بیان کرد:
درصورتی که شوری نان ها بیش از استاندارد طبیعی باشد
دارنده آن واحد به مراجع قضایی معرفی می شود.
علیزاده آذر از شهروندان خواست در صورت داشتن شکایت و
مشاهده تخلف، موارد را به سامانه 190 یا شماره تلفن 42442250 اطلاع دهند.