• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۶۲۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۳
اقتصادی » اقتصاد کلان

کارآفرینی مترداف با ارزش آفرینی است نه اشتغالزایی

کارشناس بازاریابی و برند تاکید کرد: در دنیای امروز کارآفرینی را مترادف با ارزش آفرینی می شناسند نه اشتغالزایی.

کارآفرینی مترداف با ارزش آفرینی است نه اشتغالزایی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سالار معینی کرمانشاهی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: متاسفانه این بحث در کشور دچار یک غلط مصطلح و هم معنی اشتغالزایی شده است.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی در دنیای کسب و کار امروز بسیار بحث پر حرارتی است، افزود: کارآفرین به فردی گفته می‌شود که مخاطره ها، سازماندهی و اداره یک فعالیت اقتصادی را تقبل کند.
معینی در ادامه با عنوان اینکه کارآفرین علاوه بر اشتغالزایی باید به مفهومی تحت عنوان ارزش آفرینی بیشتر توجه داشته باشد، اظهارداشت: در دنیای امروز کارآفرین را مترادف با ارزش آفرین می‌دانند.
کارشناس بازاریابی و برند ضمن اشاره به سه سطح کارآفرینی خرد، میانی وکلان گفت: کارآفرینی از دغدغه‌های اصلی امروز بسیاری از مدیران سازمان‌ها محسوب می‌شود.
وی افزود: استفاده از افکار وایده‌های نوآورانه می‌تواند منشا تحولات عظیمی درسازمان‌ها و همچنین سرعت حرکت چرخ‌های توسعه اقتصادی کشور شود.
معینی کرمانشاهی با بیان اینکه کارآفرینی نماد نوآوری و موفقیت در امور تجاری و کارآفرینان پیشگامان این عرصه هستند، یادآورشد: اقتصاد تحت تاثیر کارآفرینی قرار دارد و اگر سازمان‌ها نتوانند خود را با تحولات پرشتاب جهانی همگام سازند دچار حالت ایستایی شده و بدون شک درآینده حضور فعالی نخواهند داشت.
 
فرهنگ کار و تولید در کشور تقویت شود
 
دانش آموخته مدیریت استراتژیک در برنامه «کالای ایرانی» رادیو اقتصاد بر ضرورت تقویت فرهنگ کار، تولید و خرید کالای ایرانی در جامعه تاکید کرد.
محمد حسن قدیری ابیانه، استقرار عدالت اجتماعی را از جمله اصول مهم اندیشه‌های دینی امام خمینی رحمت الله علیه برشمرد و افزود: بهره برداری بهینه از امکانات و منابع کشور، قرار گیری فرصت‌ها در اختیار همه افراد جامعه و ... از جمله مصادیق عدالت اجتماعی است.
وی همچنین با بیان اینکه استفاده درست و مطلوب از منابع طبیعی در آموزه‌های اسلام از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهارداشت: این منابع خدادادی تن‌ها متعلق به یک نسل نیست بلکه متعلق به تمامی نسل‌های آینده است.
این دانش آموخته مدیریت استراتژیک با اشاره به این جمله که انرژی اعم از نفت و گاز عامل توسعه و پیشرفت در هرکشوری است، گفت: خوشبختانه کشورهای صاحب نفت مانند ایران از این اهرم توسعه به نحو احسن برخوردار و در برابر کشورهای استعمارگر نیازمند و تشنه نفت و گاز هستند.
وی افزود: کشورهای استعمارگر برای دستیابی به این نیاز همواره می‌کوشند تا این اهرم را از دست کشورهای نفت خیز خارج و به ضد اهرم تبدیل کنند.
قدیری ابیانه در ادامه ترویج خام فروشی نفت، عدم تولید ثروت، تضعیف فرهنگ کار و تلاش، مصرف گرایی، تقویت فرهنگ خرید کالاهای خارجی، واردات کالاهای مصرفی و ... را از جمله سیاست‌های استعمارگران برای خروج دلارهای نفتی از جیب ملت‌های صاحب نفت دانست و اظهارداشت: ملت ایران و سایر کشورهای نفت خیز باید بر خلاف مسیر اهداف و برنامه‌های ممالک استعمارگر حرکت کنند.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ کار، تلاش، تولید و خرید کالای ایرانی باید در جامعه به یک ارزش تبدیل شود، گفت: تولید کالای ایرانی باید از مزیت رقابتی برخوردار باشد و در سطح بازارهای داخلی و خارجی خوش بدرخشد.
این دانش آموخته مدیریت استراتژیک بر ضرورت تقویت فرهنگ خرید کالای داخلی در جامعه تاکید کرد و افزود: بدون شک با فرهنگ سازی در این حوزه چرخ تولید و اشتغال مملکت تندتر خواهد چرخید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم پرهیز از پدیده خام فروشی نفت در کشور تاکید کرد و اظهارداشت: این پدیده آفت جدی در اقتصاد ملی است.
قدیری ابیانه گفت: نفت و گاز جزء منابع ملی کشور به شمار می‌روند و فروش بدون حساب و کتاب این ذخایر مملکت را در سال‌های نه چندان دور با بحران مواجه خواهد ساخت.
وی همچنین افزایش ارزش افزوده در صنعت نفت را گامی بسوی کاهش پدیده خام فروشی دانست و افزود: نفت یک سرمایه ملی است بنابراین می‌طلبد از این سرمایه بصورت جدی حفظ و حراست شود.
این دانش آموخته مدیریت استراتژیک تاکید کرد: درآمدهای حاصل از فروش طلای سیاه باید در امور زیر بنایی، تولید، اشتغال و مواردی از این دست هزینه شود نه واردات کالاهای خارجی. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)