• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۶۳۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰
سیاسی » مجلس

آخرین خبرها و گزارشها از جلسه امروز مجلس و حاشیه های آن

جلسه علنی مجلس امروز برغم حمله تروریستی با درایت و هوشیاری نمایندگان به صورت عادی برگزار شد و تعدادی از نمایندگان تذکرات کتبی و شفاهی خود را برای حل مشکلات مردم ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، صبح امروز افرادی با پوشیدن لباسهایی به رنگ لباس نیروهای حفاظتی مجلس با ورود به مجلس، با نیروهای حفاظت  درگیر شدند و به سمت آنان تیراندازی کردند.
 
 جلسه علنی امروز به ریاست آقای پزشکیان در ساعت حدود 9 صبح آغاز شد.

در حدود ساعت 10 و 30 دقیقه  ، حادثه تیراندازی در درب ورودی مجلس آغاز شد و بر اساس برخی خبرها به نقل از شاهدان عینی  چهار نفر  با تیراندازی یکی از تروریستها زخمی شده  و روی زمین افتادند.
لاریجانی: اقدام تروریستها بزدلانه بود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
سه نفر از زخمی ها از حفاظت و خدمه مجلس بودند و یک نفر نیز از مراجعه کنندگان به مجلس بود.

در ساعت 10 و 42 دقیقه دربهای ورودی مجلس شورای اسلامی  بسته شد ولی جلسه علنی مجلس ادامه یافت.

تعدادی از نمایندگان مقابل درب های ورودی و خروجی مجلس تجمع کردند و خواستار خروج از صحن علنی بودند اما چون با خروج نمایندگان مجلس از حد نصاب می افتاد از خروج آنان جلوگیری شد.
 
مقابله با تروریستها در بیرون صحن جریان داشت که در ساعت 11 و 50 دقیقه علی لاریجانی به همراه جمعی از نمایندگان وارد صحن شد و ریاست جلسه علنی را بر عهده گرفت.

در این حال بالگردهای نیروی انتظامی بر فراز مجلس شورای اسلامی به پرواز درآمدند و همه درب های ورود و خروج مجلس بسته شد و در راهروی اصلی ورودی مجلس هم نیروهای امنیتی و حفاظتی حضور یافتند.

در این زمان هنوز هیچ خبری از دستگیری یا کشته شدن مهاجمان منتشر نشد و گفته می شد که مهاجمان هنوز در طبقات مخصوص دفاتر نمایندگان حضور دارند.

به هیچ یک از خبرنگاران و نمایندگان هم اجازه خروج از صحن علنی داده نشد.
 
خطوط ارتباطی تلفنهای همراه نیز از داخل به بیرون قطع شد و به صورت یک طرفه بود.

در بیرون مجلس نیز خیابانهای منتهی به مجلس شورای اسلامی  مسدود شد و نیروهای امنیتی و انتظامی در آنجا حضور گسترده داشتند.  

برخی شنیده ها حکایت از مجروح شدن هفت تا هشت نفر داشت و بنا بر برخی گفته ها مهاجمان همچنان متواری بودند و تلاش برای دستگیری آنان در خیابان های اطراف ادامه داشت.

برخی شنیده ها هم حکایت از آن داشت که مهاجمان وارد محوطه مجلس شده و خود را به دفتر نمایندگان رسانده اند که البته این خبر از سوی حفاظت مجلس تأیید نشد.
 
 تشریح وضعیت مجلس از زبان رنجبرزاده / عضو هیئت رییسه مجلس

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
دانلود 

‏اوضاع در راهروهای مجلس تحت کنترل نیروهای امنیتی درآمد و  شنیده شد که فرد حمله‌کننده به محاصره درآمده است.
 
در ساعت 12 و 5 دقیقه  برخی خبرها از آن حکایت داشت که مهاجمان هنوز در طبقات ساختمان دفتر نمایندگان متواری هستند و در این هنگام تیراندازی به حیاط داخلی مجلس کشیده شد  و صدای تیراندازی از آنجا به گوش می رسید و برخی نمایندگان قصد ترک جلسه برای بررسی موضوع تیراندازی را داشتند ولی مجلس به کار عادی خود ادامه داد.
 
به گفته الیاس حضرتی نماینده تهران ضاربان سه نفر بودند که مجهز  به دو قبضه کلاشینکف و یک قبضه سلاح کمری (کلت) بودند.
 
وزیر کشور هم که در جلسه هیئت دولت حضور داشت با اطلاع یافتن از این حادثه جلسه را ترک  و  اعلام کرد که شاید جلسه شورای تامین استان تهران برای بررسی حادثه مجلس و حرم امام تشکیل شود. 

در ساعت 12 و 27 دقیقه خبر رسید که مهاجمان در طبقه چهارم ساختمان دفاتر نمایندگان در محاصره نیروهای امنیتی قرار گرفتند .

در این حال همچنان جلسه علنی به حالت عادی ادامه داشت و نمایندگان در حال ارائه تذکرات شفاهی بودند که  مدیرکل ضد تروریسم وزارت اطلاعات با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: در درگیری با تروریستها و  در پی پهن کردن حلقه محاصره نیروهای حفاظتی و امنیتی درساختمان اداری مجلس، یکی از تروریستها به هلاکت رسید و یک نفر هم بعد از شکست در اهداف ، خود را منفجر کرد.
 
البته درگیریها برای دستگیری یا هلاکت تمام تروریستها در طبقه چهارم ساختمان دفاتر نمایندگان همچنان ادامه دارد. 
 
رئیس مجلس هم در پایان جلسه علنی امروز مجلس در  واکنش به حادثه تروریستی امروز مجلس گفت: حرکت تروریستی علیه مجلس اقدامی بزدلانه بود. 
 
علی لاریجانی با اشاره به حمله تعدادی از تروریست ها به ساختمان نمایندگان مجلس آن را اقدامی بزدلانه و سبک دانست و افزود: حتماً با این افراد برخورد جدی شده است. 
 
وی با تشکر از نمایندگان مجلس برای حفظ آرامش و ادامه جلسه علنی خاطر نشان کرد: تروریست ها به دنبال مسئله سازی هستند به ویژه آنکه جمهوری اسلامی ایران قطب فعال در مبارزه با تروریسم است. 
 
لاریجانی تصریح کرد: حتماً نیروهای امنیتی با این افراد برخورد خواهند کرد و مشکل حل خواهد شد. 
 
در این لحظه صدای مرگ بر آمریکا صحن علنی مجلس را فراگرفت. 
 
رئیس مجلس افزود: تروریست ها چهار تن بودند که به ساختمان نمایندگان  وارد شدند و در جریان تیراندازی، نیروهای یگان ویژه وارد عمل شدند. 
 
لاریجانی گفت: ترتیبی خواهیم داد که نمایندگان و خبرنگاران به صورت منظم و با امنیت از مجلس خارج شوند.
 
به هلاکت رسیدن چهار تروریست در داخل ساختمان اداری مجلس 
گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مستقر در اطراف ساختمان مجلس شورای اسلامی هم در ساعت 15 امروز حاکیست چهار تروریستی که صبح امروز وارد ساختمان اداری و سالن انتظار مجلس شده بودند به هلاکت رسیدند.
 
بر اساس گفته ها به نظر می رسد نیروهای امنیتی در حال پاکسازی نهایی طبقات مجلس هستند. 
 
بر اساس مشاهدات خبرنگار ما، تعداد زیادی از نیروهای پلیس وارد ساختمان مجلس شدند با این شرایط پلیس اعلام کرده باید برای اظهار نظر نهایی کمی منتظر ماند.

با اتمام عملیات تروریستی صبح امروز در مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی رئیس مجلس ساعت 15 و 15 دقیقه از ساختمان پارلمان بازدید کرد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقلال ایران در اداره کشور، امنیت و اقتصاد برای دشمنان قابل تحمل نیست
تامین آب آشامیدنی سالم شهرستان باوی با اجرای طرح‌های آبرسانی
آغاز فعالیت سامانه بارشی از فردا در سمنان
مدیر تیم هندبال مس کرمان: اتفاق خاصی رخ نداده و به پایان خوب امیدواریم
شکستی دیگر برای چوکا تالش اینبار در قلعه عقاب‌ها
افتتاح جمعه بازار در منطقه تفریحی و گردشگری بندری دوساری عنبرآباد
دیدار رئیس اشراف فرماندهی کل انتظامی با خانواده شهید حمید مومنی
تصادف مرگبار در شهرستان لالی
فتنه دی ۱۴۰۴ سنگین‌ترین شبه‌کودتا علیه جمهوری اسلامی بود
جشن خانوادگی جوان و وصال شیرین در شهر کیان
دیدار مسئولان آستانه‌اشرفیه با خانواده‌های معظم شهدای دوران دفاع مقدس
آمادگی دولت و بانک مرکزی برای تامین نقدینگی مضاعف واحد‌های صنعتی
تکذیب تعطیلی مدارس مازندران در روز شنبه ۲۵ بهمن
عاملان هتک حرمت به قرآن، امامزادگان و مساجد از داعش بدتر هستند
جلسه شورای فرهنگ عمومی ماسال با محوریت ماه رمضان
پاسخگویی معاون دادستان مرکز خوزستان به مطالبات مردمی
خبر‌هایی از برگزاری دوره های جهاد تبیین در شاهرود
پایان کنگره ملی شعر قبای سوخته در دزفول با معرفی برگزیدگان
هشدار راهداری خوزستان نسبت به اختلال تردد همزمان با تقویت سامانه بارشی
نامزدها ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
ایران نایب‌رئیس کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان‌ملل‌متحد شد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی ایران
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزش باد در همدان ادامه دارد
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۷ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)