• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۶۴۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶
اقتصادی » آب و انرژی

وزیر نفت: درحال تنوع بخشی به مشتریان نفت خود هستیم

زنگنه گفت: ما درصدد تنوع بخشی به مشتریان نفت خود هستیم درحالیکه در شرایط تحریم تنها ۵ مشتری داشتیم اکنون به تعداد آن‌ها افزوده شده است.

وزیر نفت: درحال تنوع بخشی به مشتریان نفت خود هستیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیژن زنگنه در حاشیه جلسه هیئت دولت به خبرنگاران افزود: قیمت نفت ما برای فروش به شرق دور بیشتر از اروپاست.
وی درباره تشکیل کارگروه‌های مختلف در وزارت نفت گفت: این کارگروه‌ها برای عقد قرارداد تشکیل شده است و هدف از آن بهره برداری از طرح‌های موجود نیست.
زنگنه افزود: این کارگروه‌ها قراردادهای بالادستی نفت را بررسی می‌کنند و ما برای هر کدام از میدان‌های نفتی یک کارگروه ویژه تشکیل داده ایم که در یک بخش مسایل فنی توسعه طرح را بررسی می‌کنند و درباره آن نظر می‌دهند.
وی اضافه کرد: وظیفه دیگر این کارگروه‌ها مذاکره با طرف‌های خارجی است و بعد از تفاهم، این طرح‌ها در یک شورای فنی در سطح مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت نفت مورد بررسی قرار می‌گیرد و بعد از آن هم اگر لازم باشد در شورای عالی مخازن بررسی می‌شود.
زنگنه در پاسخ به سوالی درباره کاهش تولید بنزین طرح ستاره خلیج فارس گفت: نه به این شکل نیست، ما در آن زمان هم گفتیم که تولید مستمر در این طرح شروع شده و همان جریان ادامه دارد، ما درحال تثبیت تولید هستیم و من هیچ وقت نگفتم که در بنزین خودکفا می‌شویم.
وزیر نفت درباره آمادگی وزارت نفت برای انتشار اسناد و احکام صادرشده برای معامله گازی با ترکیه گفت: ما اصل و توسعه بحث را می‌توانیم منتشر کنیم، اما متن حکم محرمانه است و نه ما و نه طرف مقابل نمی‌تواند این حکم را منتشر کند.
زنگنه افزود: ما می‌توانیم این احکام را در اختیار مراجع رسمی کشور قرار دهیم و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی در پاسخ به سوالی درباره اختلافات با قطر در زمینه میادین مشترک گفت: مساله خاصی نیست آن‌ها کار خود را می‌کنند و ما هم کار خود را طبق روال عادی انجام می‌دهیم.
وزیر نفت درباره شکست مذاکرات ایران و هند درباره فروش گاز و تاثیر مطرح شدن فروش رایگان گاز به ترکیه افزود: مساله ارتباط هند و ترکیه دروغ بزرگی است که مشخص نیست چه کسی آن را مطرح کرده است، این چه حرفی است که گفته می‌شود هندی‌ها درباره ما حرف زدند.
زنگنه گفت: مبنای مطرح شدن این حرف را نمی‌دانیم، اما یکی از اصول، شرافت حرفه‌ای و اخلاق حرفه‌ای این است که ادعای مطرح شده مبنا داشته باشد، دروغ پردازی و شایعه پردازی در شان خبرنگاران و این حرفه با ارزش نیست.
وی افزود: ما با هندی‌ها درباره قیمت فروش گاز پس از توسعه میدان فرزاد بی به توافق نرسیدیم و هم اکنون دو راه را به موازات هم پیگیری می‌کنیم.
زنگنه گفت: البته هنوز مذاکره با هندی‌ها به پایان نرسیده و ادامه دارد، ولی برای اینکه وقتمان تلف نشود دو مسیر موازی را درحال پیگیری هستیم.
وی افزود: نخست آنکه با روس‌ها درحال مذاکره هستیم و قرار شده برای میدان‌های فرزاد‌ای و بی به ما پیشنهاد بدهند و مسیر دوم نیز این است که ما خودمان مطالعه میدان فرزاد را شروع کرده ایم و می‌خواهیم آن را تکمیل کنیم که اگر قرار شد به روش دیگری میدان را توسعه دهیم فرصت را از دست نداده باشیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)