کاهش سوانح رانندگی با رفع نقاط حادثه خیز قزوین + فیلم
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار رفع نقاط حادثه خیز را در کاهش تلفات و سوانح رانندگی ضروری دانست
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، علی فرخزاد در جلسه شورای ترافیک استان گفت: در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت

مشابه سال قبل آمار تلفات سوانح رانندگی پنجاه درصد کاهش داشته که رفع نقاط حادثه خیز در کاهش این سوانح نقش مهمی داشته است.
وی، تاکید کرد: فعالیت های شورای ترافیک در زمینه کاهش سوانح و حوادث فوتی و جرحی باید به اطلاع مردم برسد تا آنان در این زمینه آگاهی بیشتری داشته باشند.
فرخزاد، گفت: معابر درون شهری و برون شهری استان هم باید با نصب تابلوها و علائم تفکیک شوند تا پلیس راه و راهور و مردم دچار سرگردانی نشوند
مدیرکل دفتر فنی استانداری قزوین هم در این جلسه گفت: هفده معبر شهر قزوین نیازمند تفکیک حوزه شهری و برون شهری با نصب تابلو و علایم هستند که باید راه و شهرسازی و شهرداری در این زمینه اقدام کنند.