• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۸۳۰۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
سیاسی » دولت

آموزش عالی باید متناسب با نیازهای جامعه توسعه یابد

بیست و یکمین جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) صبح امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور تشکیل شد.

آموزش عالی باید متناسب با نیازهای جامعه توسعه یابد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، معاون اول رییس جمهور در این جلسه با تاکید بر اینکه توسعه علمی جزو برنامه های اصلی دولت است، گفت: با وجود همه محدودیت ها سقف اعتبارات پژوهشی کشور کاهش نخواهد یافت.

دکتر جهانگیری با بیان اینکه تامین اعتبار و منابع مورد نیاز طرح های کلان اولویت دار در دستور کار دولت قرار دارد، تصریح کرد: همه طرح های کلان اولویت دار نیمه تمام باید با همکاری دبیرخانه شورا و دستگاه های اجرایی به ویژه سازمان برنامه و بودجه کشور بر اساس اولویت تکمیل شود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت تدوین برنامه توسعه هدفمند آموزش عالی متناسب با نیازهای جامعه،‌اظهار داشت: تربیت نیروی انسانی باید متناسب با نیازهای واقعی کشور انجام شود و ایجاد رشته های جدید در دانشگاه های کشور باید بر اساس نیازمندیهای اقلیمی ، جغرافیایی و طرح های توسعه ای در استان ها شکل بگیرد.

در این جلسه که وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، آموزش و پرورش، نفت و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رییس کل بانک مرکزی و معاون علمی و فناوری رییس جمهور حضور داشتند، احمدی دبیر شورای عالی عتف در گزارشی ضمن اشاره به عملکرد شورا و موضوعات مطرح در کمیسیون ها برای پیشبرد طرح های راهبردی،‌پژوهشی و دانش بنیان در دولت یازدهم، گفت: خوشبختانه بیش از 75 درصد مجموع مصوبات شورا اجرایی و عملیاتی شده است و دبیرخانه توانست علاوه بر ارزیابی طرح های کلان ملی مصوب، حمایت مالی از سوی دستگاه های سفارش دهنده را جلب کند.

وی با بیان اینکه به دبیرخانه شورای عالی عتف در بودجه سال جاری ردیف مستقلی اختصاص یافته ، گفت: در حال حاضر طرح های کلان ملی بر اساس میزان تاثیر بر تحقق شاخص های اقتصاد مقاومتی بررسی و ستاد آینده نگاری و تجاری سازی و شرکت های دانش بنیان ایجاد شده است.

در این جلسه، مصوب شد؛ سازمان برنامه و بودجه با تهیه و پیش بینی ساز و کاری منابع مورد نیاز برای اجرای طرح های کلان اولویت دار را تامین نماید. همچنین مقرر شد پیشنهاد دبیرخانه شورای عالی عتف در راستای اجرای اساسنامه دبیرخانه برای بررسی بیشتر به معاونت حقوقی رییس جمهور ارسال شود.

اعضای شورای عالی عتف پس از بحث و تبادل نظر درباره «تدوین برنامه توسعه هدفمند آموزش عالی متناسب با نیازهای جامعه» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی را مکلف کردند با همکاری دستگاه های اجرایی برنامه های کلان ساماندهی هدفمند آموزش عالی با توجه به نیازهای جامعه را در مدت یکسال تهیه و جهت تصویب به شورای عالی عتف ارایه کنند.

همچنین مقرر شد که «قانون ساماندهی مناطق ویژه علم و فناوری» برای بررسی و تصمیم گیری در هیات دولت ارسال شود. سپس دستور «نظام نامه ملی نشر علمی کشور» بررسی و قرار شد این موضوع برای بررسی مجدد و جامع به دبیرخانه شورا برگشت داده شود.

همچنین شورای عالی عتف به اساسنامه پیشنهادی سازمان عامل و استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان رای مثبت داد.
 
بر این اساس ماهیت سازمان منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان غیردولتی و غیر انتفاعی و نحوه اداره آن هیات امنایی خواهد بود.
 
بررسی تدوین سیاست های توسعه روابط بین الملل حوزه علوم، تحقیقات و فناوری آخرین دستور جلسه امروز بود که توانست رای مثبت اعضا را به خود اختصاص دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پلمپ واحد‌های متخلف بهداشتی در شهرستان شهرکرد
راه‌اندازی ۱۲۵ کارگاه اشتغال‌زایی با وام‌های اقتصاد مقاومتی در نمین
ساخت ۱۶ هزار واحد مسکونی در خوزستان
۲۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس
کبدی قهرمانی بانوان جهان؛ صعود ملی پوشان ایران به نیمه نهایی
نجات ۸ بیمار نیازمند عضو ارمغان اهدای عضو
ریزش کوه در مسیر روستایی وسمق به قزلقاش
تأکید بر همگرایی ملی برای ارتقای خدمات گمرکی در منطقه آزاد ماکو
ساماندهی عاملان فروش غیر مجاز مرغ زنده در رامشیر
بازدید میدانی فرماندار ماکو از شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی منطقه آزاد ماکو
تقویت تشکل‌های بخش کشاورزی اصلی‌ترین راهکار کنترل بازار میوه و حذف واسطه‌ها
حمایت از راه اندازی «روستابازارها» برای عرضه تولیدات زنان روستایی استان آذربایجان غربی
هوشمندسازی سامانه‌های تخصصی وزارت راه و شهرسازی 
مردم عامل اصلی در تحقق «شهر سالم»
معلم خط مقدم دفاع از اندیشه انقلاب است
بهره وری تولید شکر با بهبود راندمان مصرف آب/ پیشتازی قطب تولید کشور در تأمین امنیت غذایی
اقامه نماز باران در شهر تخت
تقلید از رفتار بزرگسالان در سن کودکی
آغاز عملیات احداث مجتمع آموزشی در سایت نهضت ملی مسکن خوی
مهار بخش عمده آتش‌سوزی الیت در پنجمین روز عملیات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)