• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۸۴۸۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۷
گیلان » اجتماعی

رایزنی اقتصادی نمایندگان مجلس در منطقه آزاد انزلی

راهکارهای رونق تجاری و گردشگری گیلان مهمترین محور این رایزنی ها بود

رایزنی اقتصادی نمایندگان مجلس در منطقه آزاد انزلینشست مجمع نمایندگان گیلان  در خانه ملت در منطقه آزاد انزلی  برگزار شد.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان رییس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت : مجمع نمایندگان گیلان تابستان پارسال از منطقه آزاد انزلی  بازدید کرد اما امروز متوجه شدیم  و خوشحالیم که در یکسال گذشته سرعت رشد و توسعه در این منطقه زیاد بوده و زیر ساخت های مناسبی فراهم شده است.
اسدالله عباسی در ادامه اهمیت  ساخت بندر کاسپین  را تشریح کرد و افزود : این  بندر تحول زیادی در اقتصاد منطقه ایجاد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در جلسه امروز اتصال خط آهن به بندر کاسپین و در ادامه به بندر انزلی و بندر آستارا بررسی شد گفت : پیگیری نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی تامین اعتبارات این طرح های مهم هستند.
نماینده شهرستان رودسر و املش در خانه ملت در ادامه اعلام کرد :  اتصال فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت به منطقه آزاد انزلی از دیگر مواردی بود که در جلسه با مسئولان این منطقه بررسی شد  که معتقدیم با الحاق این فرودگاه به محدوده منطقه آزاد انزلی شاهد رشد و توسعه در بخش های اقتصادی ، ایجاد فرصت شغلی و رونق گردشگری خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی نیز فعالیت های این منطقه را تشریح کرد و گفت : براساس آمار های گمرک در سال 91 میزان صادرات کالاهای تولیدی منطقه آزاد 440 هزار دلار بود که در سال 95 به 55 میلیون دلار افزایش یافت.
رضا مسرور به  300 میلیون دلار صادرات مجدد از منطقه آزاد انزلی در سال 95 هم اشاره کرد و افزود : بر اساس آمار شورایعالی مناطق آزاد بیش از 37 درصد از صادرات مجدد مناطق آزاد کشور از منطقه آزاد انزلی  انجام گرفت.
  وی در ادامه به سفر قریب الوقوع معاون اول رییس جمهور به منطقه آزاد انزلی در هفته آینده اشاره کرد و افزود : در شهرک صنعتی شماره 2 که در مجاورت فاز تجارت و گردشگری منطقه آزاد انزلی قرار دارد قبلا زمینی واگذار نمی شد اما هم اکنون حدود 15 واحد صنعتی  و تولیدی در حال ساخت است که یکی از آنها با حضور اسحاق جهانگیری به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی به احیای واحد های تولیدی راکد و نیمه فعال در این منطقه نیز اشاره کرد و گفت :  بیش از 48 واحد تولیدی راکد و نیمه فعال ، فعال شد که یکی از آنها فومن شیمی است  که در شهریور ماه افتتاح خواهد شد.
رضا مسرور خاطر نشان کرد : در بخش گردشگری هم بزرگترین مجتمع ساحلی کشور با نام مارینای در منطقه در حال ساخت است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد : از نمایندگان خانه ملت تقاضا دارم که پیگیر تامین اعتبارات ساخت و تکمیل مجتمع بندری کاسپین با اشتغالزایی 2 هزار نفر باشند.
در ادامه بندر نماینده بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی هم گفت : قرار گرفتن بندر کاسپین در مسیر کریدور بین المللی شمال - جنوب نوستراک از مهمترین  مزیت های این بندر برای جذب سرمایه گذاری ها  و افزایش مبادلات با کشور های حاشیه خزر است.
حسن خسته در ادامه اتهام قاچاق کالا به مناطق آزاد را بی انصافی دانست و خاطر نشان کرد : نه تنها در مناطق آزاد کالا  قاچاق نمی شود بلکه این مناطق در رشد شاخص های اقتصادی بسیار موثر هستند.
وی تصریح کرد : ایجاد خطوط دریایی تاکسی - شناور و قایق های تفریحی در بین بنادر گیلان در ایجاد اشتغال پایدار بسیار تاثیر گذار است و منطقه آزاد انزلی با اجرای این طرح زمینه جذب بیشتر گردشگر و افزایش در آمد را فراهم می کند.
محمد حسین قربانی نماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه پتانسیل های موجود در گیلان بستر سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را فراهم کرده است گفت :  با رونق بخش گردشگری مشکل اشتغال جوانان هم تا حدی حل خواهد شد.
در پایان مجمع نمایندگان گیلان در خانه ملت از مجتمع گردشگری ساحلی  در دست ساخت مارینای و دیگر  زیر ساخت های گردشگری منطقه آزاد انزلی بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)