• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۸۸۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
کهگیلویه وبویراحمد

قدردانی شورای هماهنگی از حضور دیروز مردم

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه وبویراحمد با صدور بیانیه ای از خلق حماسه ی حضور پرشور مردم استان در راهپیمایی روز قدس تقدیرکرد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکهگیلویه وبویراحمد، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با صدور بیانیه ای از خلققدردانی شورای هماهنگی از حضور دیروز مردم حماسه عظیم حضور و نمایش وحدت، اتحاد و انسجام مردم ولایتمدار استان کهگیلویه وبویراحمد در راهپیمایی روز جهانی قدس قدر دانی کرد.
متن بیانیۀ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ابتکار معجز‌ه گون و آینده‌ نگرانه احیاگر اسلام ناب محمدی «صلی الله علیه و آله و سلم» امام خمینی(ره) در نامگذاری آرمانی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز جهانی قدس،پایبندی عملی توأم با بصیرت و زمان‌شناسی مردم شریف و متدیّن در لبیک جانانه به ندای ملکوتی معمار کبیر انقلاب اسلامی و در استمرار این طریق الهی و وظیفه‌شناسی برگرفته از اعتقادات انسان‌ساز دینی و انقلابی ملّت سلحشور با تبعیت محض آنان از رهنمودهای گهربار خلف صالح بنیانگذار نظام مقدس اسلامی، قافله‌سالار صبر و بصیرت و مقتدای شجاع و عظیم‌الشأن امّت اسلام، حضرت امام خامنه‌ای «مدظله‌العالی» و دیگر مراجع عظام تقلید «ایدهم‌الله‌تعالی» این مشعلداران فروزان مکتب اسلام و هادیان مسیر عزت‌آفرین الی‌الله، در مقطع حساس کنونی تجلّی‌گر خلق حماسه ماندگار دیگری در سی و نهمین سال از برگزاری راهپیمایی یوم الله قدس است.
راهپیمایی که با حضور گسترده و پرشورتر از قبلِ آحاد مردم شرافتمندِ حامی مظلومان و مقابله‌کنندگان با خوی ضدبشری مستکبرین و اذناب ذلت‌پیشه استکبار از جمله رژیم جعلی و ددمنش اشغالگر قدس و حکومت‌های مرتجع قبیله‌ای گردید. بدون تردید آثار و برکات این حرکت و خیزش مردمی علیه استکبار و ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی، محدود به فلسطین و فلسطینیان عزیز نبوده بلکه علاوه بر این مهّم و تقویت"جبهه مقاومت و بیداری اسلامی" موجبات افزایش و پشتوانه امنیّت ملّی کشور شیران روز و زاهدان شب و به زانو درآورندگان سردمداران کفرپیشه نظام سلطه یعنی ام‌القرای جهان اسلام، ایران اسلامی را در پی خواهد داشت.
 به درستی که تشکر از این همه شور و شعور به غلیان در آمده از ابراز همدلی و کمک به مردم مظلوم، اما مبارز و قهرمان سرزمین‌های اشغالی فلسطین اگر امری محال نباشد، کاری بس سخت و دشوار است.
به پاس سپاس از مردم ظلم ستیز و روزه دار استان، تمامی گروها، احزاب، اقشار، اصناف و آحاد مختلف مردمی و نیز  از رهنمودهای روشنگرانه و بصیرت افزا و حضور با برکت علمای اعلام و ائمه محترم جمعه و روحانیت استان در راس حضرت آیت اللهقدردانی شورای هماهنگی از حضور دیروز مردم ملک حسینی نماینده محترم، ولی فقیه و تمامی خادمان صدیق مردم فهیم و دشمن‌شناس و خدمتگزاران دلسوز امر برگزاری مراسم، اعم از دستگاه‌ها، ارگان‌ها، نهادهای مختلف به ویژه نیروهای مقتدر امنیتی، انتظامی واطلاعاتی و تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه‌های جمعی، مخصوصا صداوسیما که در افزایش آگاهی بخشی، تنویر افکار عمومی، ترغیب و تشویق مردم به حضور پرشور و آگاهانه در راهپیمایی روز جهانی قدس و در امر برگزاری باشکوه راهپیمایی سی و نهم از ایام الله قدس نقش بی بدیلی داشته اند، صمیمانه قدردانی و ضمن تقدیر و سپاس، عزت و عظمت روز افزون مردم غیور وسلحشور استان کهگیلویه وبویراحمد وهمچنین ملت شجاع ایران اسلامی را از خداوند قادر متعال مسألت می‌نماید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)