• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۹۶۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۶
بین الملل » اجتماعی
گزارش مصور از صنعت گردشگری در ایران؛

معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایرانی اسلامی در مجله اتریشی

در فصلنامه سوسایتی اتریش، بیست صفحه گزارش مصور خود را به حوزه های مرتبط با صنعت گردشگری، معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایرانی – اسلامی و همچنین آخرین وضعیت روابط دو کشور اختصاص داد.

به گزارش خبرگزار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین؛ در فصلنامه سوسایتی اتریش Society Magazine  که منتشر شده است، بیست صفحه گزارش مصور خود را به حوزه های مرتبط با صنعت گردشگری، معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایرانی – اسلامی و همچنین آخرین وضعیت روابط دو کشور اختصاص داد.
در قسمت دیباچه این گزارش متنوع که با تصاویر زیبا از آثار باستانی و اسلامی ایران مزین شده است، گزارشی تحت عنوان « جهانگردی در مسیر ترقی» به قلم رحمانی موحد معاون جهانگردی سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی منتشر شده است. 
در این مقاله ضمن معرفی جاذبه های گردشگری ایران، توانمندیها و ظرفیت های سرمایه گذاری در حوزه های مختلف زیر مجموعه صنعت گردشگری تشریح و از حضور طرف های اتریشی برای سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های مهم در این صنعت استقبال شده است.
در ادامه این گزارش طولانی مروری بر آخرین وضعیت روابط دو کشور در چارچوب مصاحبه با دکتر عبادالله مولایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در وین و دکتر فریدریش اشتیفت سفیر جمهوری اتریش در تهران صورت پذیرفته است. 
سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش در این مصاحبه با اشاره به پیشینه طولانی و پیوندهای کهن روابط ایران و اتریش، مزایا و امتیازات متعدد جمهوری اسلامی ایران از جمله جایگاه تمدنی و فرهنگی درخشان، موقعیت ژئوپلتیکی برجسته، استقلال سیاسی ، ثبات و امنیت پایدار ، منابع متنوع طبیعی و گسترده ، زیرساخت های صنعتی قابل توجه ، دسترسی آسان به بازارهای منطقه ، نیروی انسانی جوان ، تحصیل کرده و ماهر و تدوین برنامه های توسعه بلند مدت را بعنوان فرصت ها و امکانات کم نظیر جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت بالنده و نوظهور برشمرد و از برداشته شدن گام های بلند در جهت ارتقاء سطح روابط دو کشور در دوره جدید در ابعاد مختلف سخن گفت.
 فردریش اشتیفت، سفیر اتریش در تهران نیز در این مصاحبه ضمن برشمردن پیشرفت های عظیم در روابط دو کشور در سطوح مختلف، دیدار های مقامات عالیرتبه اتریشی از جمله رییس جمهور این کشور از ایران را بعنوان نقطه عطف روابط دوجانبه طی سالهای اخیر برشمرد و از گسترش روابط تجاری دو کشور بویژه بعد از توافق هسته ای و برداشت شدن تحریم ها بعنوان مهمترین دستاورد دوره جدید یاد کرد.
همچنین در این مجموعه گزارش هایی به قلم ورنر فاسل آبند، وزیر سابق دفاع و رییس انجمن دوستی ایران و اتریش ، اشتفان زوتی، رییس موسسه همکاری های بین المللی علمی و تحقیقاتی آموزش عالی اتریش و کلاوس داوبک، عضو شورای منطقه 13 وین در خصوص ابعاد مختلف روابط دو کشور به رشته تحریر در آمده است.
دو گزارش دیگر تحت عناوین "گنج های پنهان" و « سرزمین هزار رنگ» با مضامین فرهنگی، تاریخی و تمدنی همراه با مجموعه ای از داده ها و اطلاعات در خصوص وضعیت اقتصادی، تجاری و موقعیت جغرافیایی و ژئوپلتیکی ایران همراه با تصاویر زیبا از میدان امام اصفهان، باغ ارم شیراز، میدان ازادی تهران، کویر لوت، تخت جمشید و.... از دیگر بخش های این مجموعه بیست صفحه ای مجله سوسایتی در خصوص ایران را تشکیل می دهد.
مجله سوسایتی با یکصد هزار شمارگان از روز گذشته علاوه بر فروش در گیشه روزنامه فروشی های سراسر اتریش و بخش هایی از جنوب آلمان بویژه ایالت بایرن، برای ارگان ها ، نهادها، موسسات، دانشگاهها، و سازمان های متولی امور فرهنگی، علمی ، هنری و جهانگردی اتریش و همچنین نمایندگی های سیاسی و دیپلماتیک مقیم وین ارسال می گردد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)