در ادامه پیام های تویتری رئیس جمهور آمریکا؛
ترامپ بار دیگر سی ان ان را رسانه جعلی خواند
دونالد ترامپ نوشت من خیلی خوشحالم که می بینم سی ان ان در نهایت به عنوان یک رسانه جعلی و ژورنالیسم مزخرف خودش را نشان داد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پیامی در صفحه توییتر نوشت من خیلی خوشحالم که می بینم (شبکه تلویزیونی) سی ان ان در نهایت به عنوان یک رسانه جعلی و ژورنالیسم مزخرف خودش را نشان داد.
وی در پیام دیگری آورده است چندین ایالت از ارائه اطلاعات به هیئت تخلفات انتخاباتی خودداری می کنند. آنها سعی دارند چه چیزی را پنهان کنند؟
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت حرفم این است رئیس ( شبکه تلویزیونی ) ان بی سی ، گرتا وان سوسترن (مجری شبکه خبری ام اس ان بی سی ) را به سبب خودداری از همراهی با رویکرد "مبتنی بر نفرت از ترامپ" این شبکه اخراج کرد.
وی در پیام دیگری آورده است جو اسکاربوروگ دیوانه (مجری ام اس ان بی سی) و میکا برژینسکی که مثل سنگ صداش درنمیاد (مجری ام اس ان بی سی) آدم های بدی نیستند اما نمایش ضعیف شان تحت تأثیر رؤسایشان در ان بی اس است. این خیلی بد است.