• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۹۹۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰
بین الملل » غرب آسیا
عضو سابق کنست:

تاکنون دیدارهای زیادی میان اسرائیلی‌ها و سعودی‌ها انجام شده است

این دیدارها میان مسئولان بلندپایه دو طرف و در عربستان سعودی و فلسطین اشغالی برگزار شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: رونی بارؤون عضو سابق کنست رژیم صهیوینستی گفت تاکنون دیدارهای زیادی میان اسرائیلی‌ها و سعودی ها صورت گرفته است.
وی تصریح کرد که این دیدارها میان مسئولان بلندپایه دو طرف و در عربستان و فلسطین اشغالی برگزار شده است.

وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی از گرمی روابط این رژیم با عربستان سعودی خبرداد
همچنین روزنامه الکترونیکی رأی الیوم درشماره امروز خود در اینترنت در مقاله ای نوشت: شیمون پرز رئیس سابق اسرائیل در چارچوب تلاشهای ناکام خود برای آنکه خود را کبوتر صلح معرفی کند سعی می کرد مطالبی شیرین درباره خاورمیانه جدید بگوید. او از نخستین کسانی بود که اندیشه صهیونیسم را مبنی بر به کار گرفتن اندیشه یهودی و پول عربی مطرح کرد و این نکته را به فراموشی سپرده بود که او و عربهای «میانه رو» مرتکب چه کشتارهایی علیه ملت های عربی و فلسطینی شده اند.

البته در زمان ارتجاع سیاسی عربی که ایجاد و تقویت و استحکام روابط رژیم عبری با کسانی که تل آویو به آنها لقب «کشورهای عربی سنی» داده مباح به شمار می آید و بازی آشکاری را به نمایش گذاشته اند، اوضاع به جائی رسیده است که از طرح آمریکا برای تشکیل ناتو خاورمیانه ای سخن می گویند که متشکل از اسرائیل و عرب های میانه‌رو و واشنگتن و هدف آن مقابله با نفوذ ایرانی- شیعی است. 
شایان ذکر است که ترکی الفیصل رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی پارسال گفته بود؛ کشورهای عربی در سایه همکاری با اسرائیل در برابر چالشها از مصونیت برخوردار خواهند بود.
الفیصل این سخنان را در مناظره ای با حضور ژنرال یعقوب عمیدرور مشاور سابق امنیت ملی دولت اسرائیل گفت که توسط موسسه سیاست های خاور نزدیک واشنگتن برگزار کرده بود.

الفیصل گفت: اسرائیل با جهان عرب در صلح بسر می برد و به اعتقاد من این امکان را داریم که با هرگونه چالشی مقابله کنیم. طرح صلح عربی که عربستان سعودی در سال 2002 ارائه کرده است بهترین معادله برای پایه گذاری صلح میان اسرائیل و جهان عرب است. بر این اساس نمی توانم درک کنم که دولت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تلاش نمی کند از این پیشنهاد استقبال کند.

وی افزود: همکاری کشورهای عربی واسرائیل برای مقابله با چالشهای پیش رو از هر منشائی که باشد اعم از ایران یا منابع دیگر، در صورت برقراری صلح میان کشورهای عربی و اسرائیل به صورت جدی مورد حمایت است و من نمی توانم هیچ مشکلی را در برابر آن تصوّر کنم.
الفیصل در ادامه گفته بود: با اندیشه یهودیان و پول عربها می توانیم پیشرفت خوبی داشته باشیم. تصوّر کنید که در زمینه های علمی و فن آوری و مسائل انسانی و بسیاری از امور دیگری که به توجه نیاز دارند چه اقداماتی می توان کرد.

در همین چارچوب روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونوت فاش ساخت که یریو لوین وزیر گردشگری اسرائیل با بهره برداری از بحران فعلی در روابط کشورهای خلیج [فارس] در صدد تدوین طرحی برای ترغیب گردشگری پزشکی میان اسرائیل و کشورهای خلیج [فارس] است. 
این روزنامه اسرائیلی به نقل از منابع خود در تل آویو افزود: بحران خلیج [فارس] و تحریم قطر از جمله عوامل تاثیرگذار در گرمی روابط اسرائیل و عربستان سعودی است. وزیر گردشگری اسرائیل دو روز پیش در سفری که به لهستان داشت با مقامات ارشد کاخ سفید تماسهایی برقرار کرد و از آنها خواست میان وزارتخانه متبوعش و شماری ازکشورهای خلیج [فارس] واسطه شوند.
لوین به این روزنامه اسرائیلی گفته است: هنوز به مرحله عزیمت گردشگران این کشورها به اسرائیل نرسیده ایم اما توان پزشکی ما و قدرت مالی آنها قطعاً می تواند گام نخستین در مسیر گرم شدن روابط باشد.

در همین چارچوب گفته می شود: گزارش های اسرائیلی و غربی در سالهای گذشته به پدیده گردشگری درمانی و سفر کاملاً محرمانه برخی ثروتمندان کشورهای عربی خلیج و خاندان حاکم در برخی از این کشورها به بیمارستانهای اسرائیل برای درمان پرداخته اند. در این گزارش ها آمده است که یک زن عضو خاندان حاکم در یکی از این کشورهای خلیج [فارس] چندسال پیش برای درمان در بیمارستان رمبام در حیفا بستری شده است.

یک روزنامه صهیونیستی در این رابطه نوشت: بیمارستان نهاریا که مخالفان مسلح سوری را درمان می کند در آستانه ورشکستگی اقتصادی است. این روزنامه افزود: بیمارستانی که بخش ویژه ای برای درمان مجروحان سوری ایجاد کرده با بحران سخت اقتصادی مواجه است و شماری از مسئولان بلندپایه اعلام کرده اند که علت این مسئله هزینه های سنگین درمان مجروحان سوری است. وزیر بهداشت اسرائیل این موضوع را به صورت کامل تکذیب کرده و گفته است بودجه ویژه ای به این بیمارستان تخصیص داده شده است تا هزینه درمان مجروحانی که از سوریه آورده می شوند تامین شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه طوایف سیستان وبلوچستان در زاهدان
آیین بهره برداری و کلنگ زنی ۹ طرح صنعت آب و برق در شادگان
کرمان در جایگاه سوم پارالمپیاد استعداد‌های برتر پسران ایران
بر خورد مرگبار موتور سیکلت با خودرو در سبزوار
مقابله با آفت سوسک سرخرطومی حنایی در عنبرآباد
خانه کتاب و برنامه های اهل قلم در این هفته
سازمان منافقین از هیچ دشمنی علیه ملت ایران مضایقه نکرده است
بررسی صلاحیت داوطلبان هفتمین دوره شورای شهر اراک
برپایی جشن تکلیف دختران قروه‌ای
معرفی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان
لاریجانی: فشار غرب نتوانسته رابطه تهران - مسکو را متوقف کند
تأکید استاندار کرمان بر حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی
رشد ۲ پله ای اعتبارات استان زنجان در بودجه ۱۴۰۵
نام‌ نویسی هزار و ۴۳۳ داوطلب برای انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در خراسان جنوبی
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی صهیونیستی
مجوزهای زیست محیطی زیر ذره بین دستگاه قضا
برگزاری همایش ملی تجلیل از رانندگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی در اهواز
تجلیل از بسیجیان مجری طرح های جهادی و کاربردی در سمنان
اربیعن شهدای دی ماه
شهید شرفی منش شهید شرافت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
برگزاری مراسم چهلم شهدای مقاومت ملی در مرودشت
اهدای عضو یک خانم ۴۵ ساله در قم
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
دعوت ستادکل نیروهای مسلح از مردم برای حضور در گرامیداشت شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۸ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۵ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۳ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)