پخش زنده
امروز: -
فرماندار میبد گفت:دردولت یازدهم فاضلاب شهری میبد با 210 میلیارد تومان اعتبار ازبخش خصوصی به عنوان یکی از پروژه های مهم شهرستان کلید خورد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،
فرماندار میبد دراین نشست با قدردانی از حضور چشمگیر فعالان عرصه های مختلف و نخبگان گفت: امروز بزرگترین سرمایه کشور،همین شما جوانان و فعالان درزمینه های مختلف فرهنگی ،اجتماعی ،علمی ،هنری و انجمن ها وتشکل ها هستید .
حسین فلاح افزود: ما اگر به همین ظرفیت ها تکیه کنیم و براساس سیاست های دولت و نظام درجهت رشد و توسعه و آبادانی کشور گام برداریم هیچ قدرتی نمی تواند مانع اقتدار ملت ایران شود .
وی با تشریح بخشی از عملکرد فرمانداری این شهرستان در 4سال دولت یازدهم گفت:در4سال گذشته با پی گیری هایی که در سفرهای فراستانی با مقامات ارشد کشور صورت گرفته است دهها میلیارد اعتبار در حوزه های میراث فرهنگی ،راه و شهرسازی ،عمران و آبادانی مناطق روستایی نصیب شهرستان میبد شده است .
فرماندار میبد اشاره کرد:دردولت یازدهم فاضلاب شهری میبد با 210 میلیارد تومان اعتبار ازبخش خصوصی به عنوان یکی از پروژه های مهم شهرستان کلید خورد .
فلاح احیاء آسیاب های آبی مزرعه بیده،یخدان ،بفروئیه ،ایجاد موزه علوم طبیعی و محیط زیست ،پروژه پیست سوارکاران ،فراهم شدن ثبت جهانی زیلوی میبد به عنوان فرش سلامت را تنها گوشه ایی ازاقدامات فرمانداری در دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت:رشد و توسعه و پیشرفت در گروه همراهی و همدلی مسئولین و مردم به ویژه فعالین عرصه های فرهنگی ،هنری و زمینه های دیگر اجتماعی است .
وی اشاره کرد: البته برگزاری سالانه این نشست و اظهارنظر عزیزان باید با نگاه سازنده ،نه انتقادی ،روحیه انقلابی و انجام خدمت به جامعه را تقویت کند .