• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۰۱۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳
علمی و فرهنگی » معارف
آیت الله اراکی:

باید به اسلام ابراهیمی که محورش خدا و رسول خداست برگردیم

دبیر کل مجمع جهانی تقریب در کنفرانس وحدت اسلامی در آنکارا گفت: باید به اسلام ابراهیمی که محورش خدا و رسول خداست برگردیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ آیت الله اراکی در این کنفرانس افزود: امت اسلامی میراث رسول الله است و اگر این میراث زنده شود نه تنها جامعه اسلامی یکی می‌شود بلکه دست برتر نیز از آن جامعه اسلامی در جهان خواهد بود. 

وی طی سخنانی در کنفرانس "وحدت اسلامی" که با حضور بیش از ۱۰۰ تن از علما و اعضای مرکز آموزش وحدت اسلامی در آنکارا برگزار شد، با اشاره با آیه شریفه «إِنَّ الَّذِینَ فَرَّقُوا دِینَهُمْ وَکَانُوا شِیَعًا لَسْتَ مِنْهُمْ فِی شَیْءٍ»: آنان که تفرقه در دین ایجاد می‌کنند هیچ ارتباطی با تو (رسول خدا) ندارند، گفت: در قرآن کریم در آیات بسیاری تأکید شده که پراکندگی علامت خروج از اسلام است. 

دبیر کل مجمع جهانی تقریب افزود: قرآن کریم مؤمنان را برادر می‌نامد و این اخوت نشأت گرفته از این است که همه مؤمنان از یک پدر هستند و آن وجود مقدس نبی مکرم اسلام (ص) است.

آیت الله اراکی ادامه داد: جامعه اسلامی یک هویت دارد و مسأله هویت جامعه اسلامی اساسی‌ترین موضوعی است که درشرایط حاضر باید به آن توجه کنیم؛ از مسلمات قرآنی است که ما دارای یک هویت هستیم و آن هویت محمدی است. 

دبیر کل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه ما دو نوع اسلام داریم یکی اسلام ابراهیمی و دیگری اسلام اعرابی، افزود: خصوصیت اسلام ابراهیمی فرمانبرداری از خدای متعال است، یعنی مسلم یک فرمانروا دارد و آن خدای متعال است. وی ادامه داد: عده‌ای به زبان می‌گویند ایمان آوردیم و اطاعت کردیم، اما در عمل به خدا و رسول خدا پشت می‌کنند این اسلام اعرابی است یعنی در عمل خلاف گفته شان عمل می‌کنند؛ مسلمان هستند، اما مؤمن نیستند. 

آیت الله اراکی تأکید کرد: مشکل امروز در جهان اسلام ابتلای به اسلام اعرابی است که این اسلام اعرابی منشأ دوگانگی در جهان اسلام شده است. 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب گفت: هویت جامعه اسلامی اگر هویت اطاعت از رسول باشد یعنی اسلام همراه با ایمان و عمل شد آن وقت یک هویت برای جامعه اسلامی به وجود می‌آید که نتیجه آن وحدت امت اسلامی است؛ مؤمنان به مثابه یک پیکر می‌شوند که اگر عضوی از آن‌ها دردمند شد سایر اعضای این پیکر با عضو دردمند همراهی می‌کنند.

آیت الله اراکی تأکید کرد: رسول اکرم (ص) هویت اسلامی را در جامعه بشر متولد کرده و یک امت ساخت که این امت میراث رسول الله است و اگر این میراث زنده شود نه تنها جامعه اسلامی یکی می‌شود بلکه دست برتر نیز از آن جامعه اسلامی در جهان خواهد بود. 

وی با اشاره به اینکه ما باید به اسلام ابراهیمی که محورش خدا و رسول است برگردیم، تأکید کرد: برتری، غلبه بر دشمنان و رشد و شکوفایی اقتصادی در پرتو ایمان به اسلام ابراهیمی که وحدت زاست به وجود می‌آید. 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب گفت: اگر ما اسلام ابراهیمی داشته باشیم دیگر صهیونیست‌ها نمی‌توانند خانه مسلمانان را اشغال کنند، کودکان را بکشند و زنان و سالخوردگان را آواره کنند. بسیاری از مشکلات کنونی ما به خاطر فاصله گرفتن از اسلام ابراهیمی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود کاوران شهیدان خوشنام به شهر لنده
برگزاری مانور شبیه سازی آلودگی منابع آب در ارسنجان
توصیه های بهداشتی در شرایط نارنجی آلودگی هوا
فضای عمومی تربت جام معطر به عطر شیهد گمنام وطن
افتتاح طرح‌های ارتباطی متمرکز در روستای کوهستانی شهرستان علی آبادکتول
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
امیر حسین زارع چهارمین طلا تیم ملی کشتی آزاد را به ارمغان آورد
زمان‌بندی قطع برق چاه‌های مجاز کشاورزی در استان
بررسی مسائل ومشکلات کمپ‌های ترک اعتیاد ماده ۱۶
سردار سلیمانی: صهیونیست‌ها خون‌ریزتر از چنگیزخان هستند
طلای روح‌الله رستمی در پاراوزنه‌برداری
روزنمایی از ترجمه کتاب اسفار اربعه ملاصدرا به زبان ترکی
گردهمایی گروه‌های تربیتی صالحین در مرکز استان
هوای شهر‌های ارومیه، مهاباد و شاهین دژ، ناسالم برای گروه‌های حساس
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مصلی ارومیه
فرهنگ عذرخواهی در میان مدیران، کمرنگ شده است
فراز‌هایی از خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های گلستان؛ جمعه ۳۰ آبان
اجرای هزار برنامه به مناسبت هفته بسیج در اصفهان
تشییع پیکر شهید گمنام در پارسیان
آذرپیرا سومین طلای کشتی آزاد را کسب کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)