• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۰۳۹۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
بین الملل » تحلیلی

نشست خبری رؤسای جمهور روسیه و چین در مسکو

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست مطبوعاتی با همتای چینی اش در مسکو، اعلام کرد، دو طرف بر ضرورت هماهنگی در بسیاری از قضایای بین المللی از جمله موازنه راهبردی در جهان، موضوع شبه جزیره کره و بحران سوریه تاکید کردند.
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، گردن آویز سن آندروس، بالاترین مدال دولتی روسیه را به شی جینپینگ همتای چینی خود اهدا کرد، اگر چه این اقدام نمادین است اما بازگو کننده عمق روابط دو کشور تلقی می شود. پوتین در سخنانش نیز به این نکته اشاره کرد که مسکو اولین پایتختی است که رئیس جمهور چین پس از انتخابش به این سمت، به آن سفر کرده است. در مقابل شی جینپینگ نیز در سخنانش به این نکته اشاره کرد که روابط دو کشور در بهترین شرایط خود در طول چندین دهه گذشته قرار دارد. آنچه در روابط میان روسیه و چین مهم است این است که در بخش اقتصادی و سیاسی، ارتباط این دو کشور مکمل همدیگر تلقی می شود تا همین موجب شود مواضع دو کشور در عرصه بین الملل به ویژه در مسائل مهم جهانی قوی و هماهنگ باشد. 
پوتین در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با شی جینپینگ گفت:« جهت تلاش بیشتر برای تقویت ابتکار مشترک دو کشور که مبتنی بر طرح روسیه برای حل چند مرحله ای بحران کره و اندیشه های چین برای تعلیق متوازن برنامه های موشکی و هسته ای کره شمالی و آموزش های نظامی گسترده مشترک میان آمریکا و کره جنوبی است توافق کرده ایم. همانگونه که درباره بحران سوریه و دیگر مسائل تبادل نظر داشتیم.»
شی جینپینگ نیز اظهار داشت:« با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور، در این زمینه که جهان امروز جهان پرتنشی است و به طور مداوم شاهد درگیری ها و اختلافات منطقه ای هستیم موافقم. برخی از مسائل مثل موضوع شبه جزیره کره و بحران سوریه همچنان مبهم باقی مانده اند. معتقدم به همراه روسیه مجدانه پیگیر تقویت هماهنگی ها و همکاری ها در حوزه بین الملل هستیم. در این مسیر با سازمان ملل متحد و با تلاش ها برای بهبود نظام حاکم بر جهان به عنوان ابزاری جهت حفظ توازن راهبردی و ثبات جهان همگام و همراهیم.»
آزمایش موشکی جدید کره شمالی که بار دیگر مبحث ثبات و امنیت شبه جزیره کره را به سرفصل اخبار و توجهات تبدیل کرده است، از محورهای اساسی در کنفرانس پوتین و همتای چینی اش بوده است، همانگونه که پرونده سوریه به عنوان دیگر موضوع محوری گفتگوهای دو طرف، بخش زیادی از بیانیه مشترک روسیه و چین درباره اوضاع کنونی جهان را به خود اختصاص داده است. 
سرگئی چوگروف از پژوهشگران حوزه مطالعات بین الملل می گوید:« روابط روسیه و چین در مراحل متعدد و به روال عادی توسعه یافته تا دو کشور در قضایای مختلف امروز جهان به ویژه در حوزه امنیت بین الملل و توازن راهبردی، به این سطح از هماهنگی برسند. بر همین اساس برداشت من این است که مسکو و پکن بدون مشورت، طرح های راهبردی ارائه نمی دهند.»
به نظر می رسد کنفرانس آینده روسیه و چین در آستانه کنفرانس گسترده گروه بیست در هامبورگ، جهت هماهنگی دقیق تر میان مسکو و پکن در بسیاری از موضوعات مهم باشد. رؤسای جمهور دو کشور در کنفرانس مسکو درباره اولویت ها در سیاست بین الملل به توافق رسیده اند و این توافق یعنی موضع هر یک از دو طرف در دیدار با دونالد ترامپ، متکی بر قدرت و توانمندی دیگری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال ۵۲۰ اثر به دبیرخانه همایش ملی شعر مادر در کاشان
پایش مرکز معاینه فنی فریمان
لیگ دسته یک هندبال قرعه کشی شد
شنای سپاه بر سکوی نخست
یادواره شهدای دانش آموز در هامون
نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی توان‌خواهان در قزوین
تکریم همسران و مادران شهدا در دانشگاه قم
استرداد وجوه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته در سبزوار
رشد ۳۰ درصدی تولید و صادرات شیلات
پیش بینی افزایش ارزش صادرات آبزیان در ماه‌های آینده
تأکید دولت بر لزوم استاندارد‌سازی سوخت خودرو‌ها در کشور
برگزاری پویش به نام مادرم؛ آیینه‌ی زهرا (س) در استان زنجان
برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در مشهد
زندگی در سایه همت
افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری با حضور وزیر ورزش
آغاز عملیات زیرسازی و ترمیم جاده ایزدخواست به حنا
توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بخش رضویه مشهد
کشاورزان لرستانی برای اراضی خود سند رسمی بگیرند
برگزاری همایش اقتدار بسیجیان در جغتای
اجرای بیش از ۵۵ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)