• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۰۵۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱
تهران » اجتماعی
آسایشگاه کهریزک

خیریه کهریزک کمک کار کمیته امداد و بهزیستی است +فیلم

رئیس کمیته امداد امام خمینی ره : موسسه خیریه کهریزک توانسته با حمایت از نیازمندان کمک شایانی به سایر نهادهای اجتماعی از جمله سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما مهندس پرویز فتاح  در حاشیه بازدید از آسایشگاه خیریه کهریزک که  باهدف افزایش همکاری و تعامل کمیته امداد با موسسات خیریه برگزار شد  با اشاره به اینکه موسسه خیریه کهریزک توانسته با حمایت از نیازمندان کمک شایانی به سایر نهادهای اجتماعی از جمله سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) کند افزود : امروز شاهد حمایت از نیازمندان ودردمندان از سوی موسسه خیریه کهریزک با اتکا به حمایت های همه جانبه مردمی هستیم.
 وی گفت : موسسه خیریه کهریزک در واقع تجلی همان روح بلند و لطیف نیکوکاری ایرانی است که در واقع بار کمیته امداد و سازمان بهزیستی را بر دوش می کشد به گونه ای که در حال حاضر 280 مدد جوی تحت پوشش کمیته امداد که نگهداری این افراد در منزل دشوار است در این آسایشگاه نگهداری می شود.
 فتاح با بیان اینکه  با ارتقاء سطح دانش و تجهیزات موردنیاز در آسایشگاه کهریزک، سطح خدمات دهی و حمایت از مددجویان افزایش پیدا خواهد کرد افزود : کمیته امداد امام خمینی ره  هر آنچه در توان دارد برای حمایت از این گونه موسسات خیریه به کار خواهد گرفت. 
 رئیس کمیته امداد امام خمینی ره در پایان از افزایش سه برابری  پرداخت مستمری به افراد تحت پوشش کمیته امداد خبر داد و گفت : خوشبختانه طی سه ماه گذشته دولت و مجلس در یه حرکت انقلابی این مستمری ناچیز را به سه برابر افزایش دادند.
گفتنی در این بازدید دکتر صوفی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک رئیس کمیته امداد امام خمینی ره را همراهی می کرد.
موسسه خیریه کهریزک اواخر سال 51، به همت زنده یاد دکتر محمد رضا حکیم زاده رئیس وقت بیمارستان فیروزآبادی(شهرری) در دو اتاق محقر در روستای کهریزک پایه گذاری شد و پس از آن با 28 هزار متر مربع زمین اهدایی مرحوم حاج حسن محمدی بنای مرکز فعلی آن گذاشته شد.
 امروز این محل با وسعت حدود 420 هزار متر مربع زمین و احداث آسایشگاه های ویژه مردان و زنان معلول و سالمند، با امکاناتی همچون کارگاه ها، واحد فیزیوتراپی، ساختمان بیماران ام.اس، سالن ورزشی، فضای سبز مطلوب و آب نما در خدمت مددجویان است. نگهداری، درمان و توانبخشی معلولان ،سالمندان و بیماران مبتلا به ام.اس بی بضاعت و تلاش برای پیشگیری از پیشرفت ضایعه ها و تسکین درد آنها در محیطی امن، راه اندازی و تجهیز کلینیک، درمانگاه و بیمارستان به منظور ارائه خدمات پزشکی و درمانی به بیماران نیازمند و کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان حوادث از جمله اهداف ایجاد این موسسه خیریه است.
 بخشی از هزینه های این موسسه خیریه از طریق کمک های نقدی و غیرنقدی افراد نیکوکار، درآمد حاصل از واگذاری املاک و اشیاء قیمتی توسط افراد نیکوکار، پرداخت مبالغی جزئی از طرف خانواده های مددجویان و درآمد حاصل از فروش تولیدات کارگاه های توانبخشی آسایشگاه که توسط مددجویان تولید می شود، تامین می شود .
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)