• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۱۷۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹
اجتماعی
وزیر ورزش در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان؛

احیای سازمان ملی جوانان با همکاری مجلس تحقق می یابد

وزیر ورزش و جوانان از احیای سریع سازمان جوانان با همکاری دولت و مجلس خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ مسعود سلطانی فر در حاشیه جلسه امروز ستاد ساماندهی امور جوانان در جمع خبرنگاران گفت: مراحل تصویب کلیات لایحه اصلاح ساختار 3 وزارتخانه که شامل احیای سازمان ملی جوانان نیز می شود در مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است.
وی افزود: کلیات این لایحه در دستور کار است اما جزئیات آن از جمله جایگاه ریاست این سازمان در هیأت دولت و دیگر مباحث از این دست، هنوز مشخص نشده است.
سلطانی فر گفت: از سال 89 که مدل وزارت ورزش و جوانان تصویب شد تاکنون اندیشمندان به این نتیجه رسیده اند که تصویب سازمان ملی جوانان به منظور همگرایی و هم افزایی دستگاههای اجرایی در رفع مشکلات اشتغال ، ازدواج، مسکن و اوقات فراغت جوانان موثرتر خواهد بود.
وی افزود: هرچند مدل مدیریت ورزش جوانان بصورت مشترک در حدود 50 کشور اجرا می شود اما بررسی ها مشخص کرده است تنها بخش اوقات فراغت جوانان دراین مدل مورد توجه بوده است و مابقی مسائل در آن مدل پیگیری نمی شود.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اهتمام رئیس جمهور و هیئت دولت به رفع مشکلات جوانان گفت: طرح احیای سازمان ملی جوانان از اسفند 95 ارائه شد اما به سبب برگزاری انتخابات و دوری از بدگمانی های تبلیغاتی پیگیری آن به بعد از انتخابات موکول شد.
وی افزود: اکنون احیای سازمان ملی جوانان در قالب لایحه اصلاح ساختار 3 وزارتخانه به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است و روند تصویب این لایحه آغاز شده است.

افزایش 66 برابری بودجه جوانان
وزیر ورزش و جوانان از افزایش 66 برابری بودجه جوانان در مقایسه با سال 92 خبر داد.
مسعود سلطانی فر در هفتمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان گفت: بودجه بخش جوان از 6 میلیارد تومان در سال 92 به 400 میلیارد تومان برای امسال رسیده که نشان از اهتمام جدی دولت به رفع مشکلات جوانان است.
وی افزود: میزان تسهیلات ازدواج نیز از 2 هزار و 900 میلیارد تومان به 10 هزار میلیارد تومان افزایش یافته و وام ازدواج از 3 میلیون تومان به 10 میلیون تومان رسیده است.
سلطانی فر گفت: تعداد تشکل های مردم نهاد جوانان نیز از 50 تشکل به 2 هزار تشکل افزایش یافته است هر چند در برنامه های دولت یازدهم این افزایش 4 تا 5 هزار سمن پیش بینی شده بود.
سلطانی فر افزود: شمار دفاتر مشاوره ازدواج به منظور تحکیم بنیان خانواده نیز از 20 دفتر به 200 دفتر افزایش یافته که 10 برابر شده است.
وی از فعالیت 50 خانه جوان در کشور خبر داد و گفت: اختصاص زمین و منابع در مراکز استان ها و شهرستان های با بیش از 100 هزار نفر  جمعیت و در رتبه سوم شهرستان های کمتر از 100 هزار نفر جمعیت، خانه جوان خواهند داشت.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به نیاز به تغییر ساختار پیگیری، رصد و برنامه ریزی به منظور حل مشکلات جوانان است گفت: تشکیل سازمان ملی جوانان از پیش از انتخابات در دستور کار دولت بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به گزارش استاندار چهار محال و بختیاری به عنوان مهمان جلسه امروز ستاد ساماندهی امور جوانان گفت: ظرفیت گردشگری این استان در ایجاد سریع اشتغال و رفع بسیاری از مشکلات جوانان استان قابل توجه است.
سلطانی فر اضافه کرد: تشکیل خانه های ورزش روستایی به منظور رفع مشکلات جدی و فیزیکی فرزندان و همچنین استعدادیابی در ورزش های قهرمانی از جمله برنامه های وزارت ورزش و جوانان برای استان چهار محال و بختیاری است.
شصت و هفتمین ستاد ساماندهی امور جوانان به ریاست وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.
این نشست با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری و معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و معاونان دستگاه های عضو ستاد ساماندهی امور جوانان هم اکنون در محل وزارت ورزش و جوانان برگزاری شد.
ارائه گزارش عملکرد ستادهای ساماندهی امور جوانان در کشور همچنین ارائه گزارش عملکرد این ستاد و معاونت امور جوانان و استان چهارمحال و بختیاری از جمله دستورات جلسه امروز است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)