ارائه پیش نویس قانونی برای لغو معاهدات انگلیس با اروپا
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، دولت محافظه کار انگلیس روز پنجشنبه پیش نویس قانونی را با هدف لغو «قانون اجتماعات اروپایی» سال 1972 که قانون معاهدات اجتماعی را در قانون ملی انگلیس ادغام کرده بود، ارائه خواهد کرد و لغو این قانون مرحله ای مهم در روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، هدف از این قانون که به نام پیش نویس قانون لغو شناخته شده است، این است که هر وقت ضرورت اقتضا می کند، قوانین اروپایی را در قانون انگلیس وارد کند. وارد کردن قوانین اروپایی در قانون انگلیس هزاران مورد مقررات مختلف موجود را موجب شده است.
به طور ملموس هدف از آن این است که به انگلیس امکان بدهد وقتی که اتحادیه اروپا را در پایان مذاکره با بروکسل ترک می کند، (ساز و کار آن) به عملکرد عادی خود ادامه دهد.
دیوید دیویس، وزیر انگلیس در امور برگزیت در بیانیه ای خاطر نشان کرد این قانون «به ما امکان خواهد داد اتحادیه اروپا با حداکثر اطمینان، تداوم و کنترل ترک کنیم».