• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۸۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۱
سیاسی » عمومی

قرارداد 7 میلیارد دلاری توسعه 3 میدان مشترک نفت و گاز

معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزیر نفت گفت: قرارداد توسعه 3 میدان مشترک نفت و گاز در خلیج فارس به ارزش 7 میلیارد دلار در آینده نزدیک امضا می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر،‌ محسن خجسته مهر در نشست خبری امروز از بیان جزئیات این قراردادها خودداری کرد و افزود: اکتشاف در نواحی مرزی از راهبردهای اساسی صنعت نفت است و هم اکنون در اطراف میدان های مشترکی که در گذشته کشف شده بود از جمله میدان های یادآوران و آزادگان، فعالیت های اکتشافی در لایه های دیگر انجام می شود.
وی گفت : پارسال 100 درصد فعالیت های اکتشافی دریا و حدود 67 درصد خشکی در نقاط مرزی انجام شد.
معاون وزیر نفت با بیان این که پارسال 12 مخزن نفت و گاز شامل 3 میدان مشترک و 9 میدان غیر مشترک در کشور کشف شد، گفت: کشفیات نفت و گاز در سال گذشته معادل 9 میلیارد بشکه نفت خام درجا بوده است.
معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری افزود: علاوه بر این، دو میلیارد بشکه نفت نیز در میدان سردار جنگل (در دریای خزر) با سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری کشف شد.
خجسته مهر گفت: هم اکنون در میدان سردار جنگل سکوی امیرکبیر در حال جابجایی برای حفاری چاه توصیفی و اکتشافی در موقعیت جدید است که بودجه آن نیز به تصویب رسیده است.
وی گفت : 52 ساختار اکتشافی نفت و گاز در کشور شناسایی شده و شرکت ملی نفت ایران در حال انجام عملیات توصیفی روی آنهاست که پس از پایان فعالیت ها، این ساختارها به زودی اعلام می شود.
معاون وزیر در برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری از افزایش دو برابری فعالیت های حفاری در میدان های مشترک خبر داد و گفت: در سال 89 هم 26 دستگاه دکل حفاری در میدان های مشترک فعال بود و سال گذشته به 53 دستگاه افزایش یافت که نشان دهنده انقلاب بزرگی در فعالیت های حفاری و رشد نزدیک به دو برابری در یک سال است.
خجسته مهر افزود: در آخرین دیداری که رهبر معظم انقلاب اسلامی از پژوهشگاه صنعت نفت داشتند، وزیر نفت به ایشان قول داده بود که همه میادین مشترک را تعیین تکلیف خواهیم کرد و بر همین اساس پارسال 11 قرارداد توسعه میدان های مشترک به ارزش 15 میلیارد دلار بسته شد.
وی گفت : هم اکنون 98 درصد میدان های مشترک تعیین تکلیف شده و در میادین خشکی به صورت 100 درصد محقق شده است.
معاون وزیر نفت همچنین از افزایش تولید در میدان های مشترک خبر داد و گفت: در سال 90 نسبت به سال 89 تولید نفت از میدان های مشترک 20 درصد و تولید گاز هم 22 درصد افزایش یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)